Currently Browsing: Cooking

Ce pasta de tomate folositi?

Cum facem gătitul pe timp de vară mai suportabil

Acum vreo doua saptamani eram in piata si o batrana se ruga de mine sa iau rosii cu 2 lei kilogramul ca sa fac bulion pentru iarna. As fi luat dar nu stateam bine cu timpul. Mi-am zis in sinea mea ca il iau gata cumparat, desi stiu bine ca nimic nu se compara cu […]

CONTINUE READING

Piept de rata cu sos de ciocolata

Piept de rata cu sos de ciocolata

Gatita si pozata de varul meu, Antonio Baroiu, caruia ii multumesc pentru reteta si ii spuna „sarut-mana pentru masa”. Ingrediente 1 piept de rata 1 ceapa 50 ml vin rosu 100 ml supa de legume 40 de grame de ciocolata amaruie(continut 80%cacao) sare piper Pieptul de rata se spala bine si sterge cu servet pentru […]

CONTINUE READING

Spaghete bolognese cu pui

Spaghete bolognese cu pui

Am preferat retetea de spaghetti Bolognese fara grasimi pentru sotul meu care are colesterolul marit dar pofteste la bunatati. Ingrediente: un piept de pui de marime medie 350 de grame de paste o jumatate de dovlecel micut o jumatate de ardei gras rosu o ceapa mica sare piper cimbru ierburi italiene o lingurita de ulei […]

CONTINUE READING

Nuci umplute cu cremă

fursecuri nuci cu cremă

Ingrediente coji nuci:  Ingrediente crema nuci:  Eu am folosit aceste cantități pentru că am făcut foarte multe nuci umplute, voi le puteți înjumătăți. Într-un castron, cerneți mai multa faină (cam 1 kg) și faceți o adâncitură în care puneți untul la temperatura camerei. Dacă untul este tare, va fi imposibil să lucrați cu el. Atenție, […]

CONTINUE READING