Currently Browsing: Cooking

7 secrete pentru un drob reușit

drob

Azi, în Joia Mare, se dă startul la gătit preparate pentru masa de Paști: ouă roșii, cozonaci, pască, drob. Nu știu în ce ordine le luați voi, dar eu joia fac ouăle. Așa știu de la bunica: ouăle se vopsesc joia. Pentru vineri, am în plan drobul și cozonacul, iar pasca și friptura le las […]

CONTINUE READING

Cupcakes fără zahăr, gustare pentru Moș Crăciun

Cupcakes fără zahăr, gustare pentru Moș Crăciun

Lista de cadouri a fost făcută și trimisă, curățenia e gata, bradul, împodobit și el. Ce ne mai rămâne de făcut decât să așteptăm Crăciunul? Auuuu, cât pe ce să uităm de gustarea pentru Moș Crăciun, de acel bun pe care să i-l lăsăm pe tăviță, alături de un pahar cu lapte cald, ca să-și […]

CONTINUE READING

Aceasta chiar este cea mai bună metodă de a prăji peștele mic

pește mic prăjit în doar 2 linguri de ulei

Până acum câțiva ani, nici prea mâncam pește, cu atât mai puțin din cel mic și foarte mic, cum ar fi hamsia, șprotul sau baby heringul. În ultima vreme, am început să consum mai des pește și chiar să-mi placă. Recunosc că cel mai mult îmi place peștele prăjit, dar cel mai des îl prepar […]

CONTINUE READING

Bomboane Raffaello din doar 3 ingrediente. Cea mai simplă rețetă

bomboane Raffaello cu cremă de brânză

Se vede că l-am încheiat pe 2020 și l-am început pe 2021 pe acorduri de dulciuri, nu? Al doilea articol pe anul acesta, iată că este tot o rețetă de desert, ca și primul! Deh, fiecare cu păcatele lui! Eu mi le recunosc pe ale mele, mă căiesc pentru ele, dar nu pot promite că […]

CONTINUE READING