COLABORĂRI

Publicitate pe blog Colaborari barter testare advertoriale

Iți place cum scriu și crezi că te-aș putea ajuta să-ți promovezi produsul sau serviciul? Poate n-ar fi o ideea rea să colaborăm. Poți cumpăra un articol (advertorial) sau un link la secțiunea Parteneri de pe blog. Exclus bannere!

Ce-ți ofer?

Ofer conținut original și adaptat cerințelor tale. Prețul îl discutăm în privat.

Fiecare articol postat aici va fi distribuit și pe principalele rețele de socializare printre care și pe pagina de Facebook a blogului (peste 24.500 de fani). Pe Instagram am 16700 de followeri.

Publicul țintă al acestui blog este format în proporție de 70% din femei cu vârsta cuprinsă între 20 și 44 de ani.

Cu cine am colaborat până acum?

Lista colaboratorilor din cei 9 ani de blogging este mult mai lungă, dar mă voi rezuma la câteva nume: Notino, Kidlet, Libris, Sobeauty.ro, Gamarde, Libmag, Editura Corint, The Groom Lab, Apidava, Melkior, Flormar, Pirin Hill, Farmec, Puffinaut, SanoVita, Asevi, MA Organics, Green Lab Cosmetics, Pandortex, Bottega Verde, Apiland, Apimond, Bonprix, Rosegal, Decathlon, Fashion House Outlet Center, Caroli Foods Group SRL, Manier, Nacomi, Milka, 

Atenție!

Îmi rezerv dreptul de a nu scrie despre lucruri care contravin principiilor mele de viață sau care consider că nu prezintă interes pentru cititorii mei.

Nu exclud nici colaborările tip barter sau colaborările sub formă de concursuri (pe blog sau pe pagina de Facebook). Dacă ai un produs pe care ai vrea să-l testez și să scriu despre el sau vrei să te promovezi printr-un concurs pe Caietul-Cristinei.ro, nu ezita să mă contactezi.

Orice review de produs sau serviciu va intra în categoria TESTATE, acolo unde mi-am promis mie și cititorilor mei că vor găsi păreri sincere despre produse. Asta înseamnă ca orice review va conține păreri pro, dar și păreri contra. 

Tot ce trebuie sa faci este sa îmi trimiți un e-mail, pe adresa cristina@caietul-cristinei.ro, sau folosind pagina de CONTACT. Îți voi răspunde un cel mai scurt timp.