Comanzi și poți câștiga un smart TV 4K Panasonic

comandă și câștigă

Vă mai amintiți de lenjeria mea de pat galbenă, cumpărată de pe Patulmeu.ro? Dacă nu, găsiți aici articolul în care v-am povestit mai multe despre ea și v-am arătat-o în poze detaliate. Am spălat-o de câteva ori de atunci și mi-am păstrat părerea în privința ei. Prin urmare, azi m-am întors pe site-ul respectiv să văd ce mai au nou la capitolul lenjerii de pat din bumbac, eu fiind în căutare de un model nou pentru Paște. Am găsit chiar mai multe lenjerii pe placul meu, dar am mai găsit ceva ce m-am gândit că v-ar interesa și pe voi – un concurs, o tombolă organizată pentru clienții Patulmeu.ro.

Cumperi și câștigi

Concursul se desfășoară în perioada 17 februarie – 7 martie 2018. În cadrul lui poți câștiga un smart TV 4K HDR Panasonic cu diagonala generoasa de 101 centimetri. Să nu-mi spuneți că nu l-ați vrea, că nu vă cred! Ar fi o mega-bucurie să-l câștiga chiar de 8 martie, de ziua femeii.

Cei care vor o șansă în tragerea la sorți, trebuie să cumpere produse de pe site în valoare de minim 199 de lei, într-o singură comandă. Fără alte condiții sau formulare de completat. Toți clienții, care în perioada 17 februarie – 7 martie înregistrează o comandă cu valoarea mai mare sau egală cu 199 de lei, intră automat în tragerea la sorți pentru premiul constând într-un smart TV 4K Panasonic cu diagonala de 101 cm.

Concurs-8-Martie-câștiga un smart TV

Ce produse găsești pe site?

Acum întrebarea era ce să iau eu să ajung la suma respectivă ca să intru pe lista celor care pot câștiga un smart TV. M-ar fi bătut gândul să iau două lenjerii de pat că, vorba aia, nu se strică. Ochisem o lenjerie de pat din bumbac 100% și încă una din bumbac creponat. Ăsta creponat e preferatul meu pentru că nu mă poate acuza nimeni că n-am călcat lenjeria. 🙂

lenjerii de pat bumbac 100%

Le pusesem pe amândouă în coș și apoi mi-am dat seama că mai bine fac altă combinație. Am lăsat-o pe cea creponată de-o parte, doar pentru că-mi plăcea mai mult imprimeul celeilalte, și am înlocuit-o cu o husă de pat cu elastic, de care am mai mare nevoie.

La capitolul seturi de lenjerii aveți de unde alege. Că vreți cu 4 sau cu 6 piese, de-o persoană, de două persoane, de pat matrimonial, cu imprimeu 5D sau 3D, din bumbac simplu, microfibră sau bumbac satinat, lenjerii de pat din finet, din damasc sau lenjerii de lux, nu contează. Găsiți de toate. Chiar și lenjerii pentru copii.

Nu zic acum să vă apucați să cumpărați lenjerii de pat, dacă nu aveți nevoie, doar ca să intrați în joc. Dar, pentru cei care oricum aveau nevoie de așa ceva, eu zic că este o ocazie bună. În plus, eu am vorbit de lenjerii că pentru asta intrasem eu pe site, dar concursul nu se adresează exclusiv celor care cumpără produse din această categorie. Orice comandă, indiferent de conținutul ei, participă la tragerea la sorți, dacă respectă valoarea minimă menționată. Există poate alte secțiuni de pe site care să vă intereseze.

De exemplu, pe pagina cu perne și pilote, eu am avut surpriza să găsesc o pernă mare, de 70×70 cm (cum își dorea mama), matlasată, cu umplutură siliconizată antialergică, la aproape jumătate din prețul ei normal. Și pilotele erau mai ieftine decât le știam eu, de data trecută de când am intrat pe site. De fapt, sunt reduceri tentante la foarte multe produse. Prea multe ca să le pot enumera eu.

Despre produsele de pe Patulmeu.ro

Dacă mă întrebați despre calitatea produselor de pe Patulmeu.ro, mă tem că nu pot vorbi decât despre lenjeria de pat din bumbac pe care am cumpărat-o data trecută, momentan. V-am lăsat mai sus link către articolul dedicat ei și, dacă aveți întrebări, scrieți-mi în privat sau în comentarii și vă răspund cât de repede pot. Revin în 2-3 zile cu impresii și despre produsele din noua comandă.

Acum, eu vă zic ce v-am mai zis: dacă alegeți lenjerii foarte ieftine, nu puteți avea mari pretenții. Ele sunt frumoase, dar sunt din material sintetic până la urmă. Cine n-are probleme cu materialele, le va iubi probabil. Mie chiar mi-e ciudă, că cele mai frumoase imprimeuri acolo le-am văzut – la lenjeriile din microfibră.

lenjerie de pat 5D fluturi mov

Sfatul meu este să mizați totuși pe materiale cât mai naturale. Dați mai mult, dar rezistă altfel și confortul este altul.

Concurs pe Facebook

Vă plac concursurile, dar nu aveți bani de cumpărături în perioada asta? Atunci vă invit pe pagina de Facebook Patul Meu, unde vă așteaptă un concurs cu un premiu constând într-o lenjerie de pat surpriză. Trebuie doar să dați like paginii și share postării de AICI și sunteți înscriși în concurs. Eu vă urez baftă tuturor: și celor care concurează pentru lenjeria de pe Facebook, și celor care visează să urmărească programele de Paște pe ecranul generos al televizorului inteligent pus la bătaie pe site.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 23/02/2018
    Răspunde

    Au produse minunate ar trebui sa comand si eu.

    1. Daca ai nevoie…

    • Hacman Mariana
    • 23/02/2018
    Răspunde

    Si eu am comandat 2 lenjerii de pe site-ul lor in perioada sărbătorilor de iarna….sunt minunate! Multumim de pont…nu stiam de această tombolă!

    1. Tot din cele de bumbac ai luat?

  1. Așa să tot faci comanda online dacă poți si câștiga un TV, mai mare spor ai la shopping.

    1. Sa-mi tii pumnii sa iau TV lui dino.

    • Lamiita Petre
    • 23/02/2018
    Răspunde

    Pe langa faptul ca lenjeriile sunt deosebite, faptul ca ai sansa sa castigi si un astfel de TV. esti mult mai motivat sa faci o comanda, chiar daca nu iti este imperios necesara lenjeria. Imi place ideea, indiferent cine va fi norocosul.

    1. Sincer, eu nu as face comanda daca nu mi-ar trebui nimic.

    • Nicolae Claudia
    • 23/02/2018
    Răspunde

    Au produse minunate

  2. Răspunde

    Lenjeria de pat creponata este tare buna. Urasc sa calc lenjeriile. Nu exista pedeapsa mai mare. Vad ca au niste modele tare frumoase pe site

    1. Cine crezi ca le calca? Sa vezi ce frumos le impaturesc….

    • ghelbere elena
    • 24/02/2018
    Răspunde

    Am cred 5 lenjerii nou noute si parca tot as mai cumpara. Ma mai gandesc.

    1. 5 lenjerii? Te invidiez. Eu ador sa schimb lenjeria macar de paste si Craciun.

  3. Sunt sanse destul de mari, avand in vedere ca cei care participa la concursuri se asteapta ca ele, toate, sa fie gratuite. Iar cum exista o asemenea conditie, sa cumperi de 199 lei, e de la sine inteles ca nu va fi foarte mare concurenta. Un premiu pe masura!

    1. Sa-mi tii pumnii!

    • Denisa
    • 24/02/2018
    Răspunde

    Il vreau, claar 🙂

    1. Cine nu l-ar vrea, zau.

  4. Răspunde

    Ce produse faine au! Iti tin pumnii sa castigi tv-ul, mi se pare interesanta ideea aceasta..cumperi si intri in tragere la sorti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares