Review lenjerie de pat din bumbac de pe PatulMeu.ro

lenjerie de pat galbena

Vă povesteam în acest articol despre cum am descoperit eu un nou magazin online cu lenjerii de pat. Cititorii fideli știu deja că lenjeriile sunt marea mea slăbiciune. Cred că-mi cumpăr lenjerii de pat mai des decât îmi cumpăr încălțăminte și nu mi-e jenă cu asta. Fiecare găsește confort și bucurie în altceva. Tocmai pentru că le cumpăr așa de des, știu că cele de producție autohtonă sunt mai bune, așa că mă orientez spre magazine care vând lenjerii de pat fabricate în România. Așa am dat peste site-ul de unde am luat lenjeria de pat despre care vă voi vorbi astăzi, https://www.patulmeu.ro.

Alegerea mea n-a fost atât de grea pentru că eu știam că vreau bumbac 100%. Mai greu ar fi fost să nu știu exact ce material vreau și să mă pierd printre atâtea modele de lenjerii superbe. Cele cu imprimeu 3D sunt de departe cele mai frumoase. Într-un final, după ce am analizat și re-analizat vreo 4 modele care mi-au plăcut mie mai mult, am ales-o pe aceasta.

lenjerie de pat bumbac ranforsat

În pozele de mai jos aveți diferite nuanțe pentru că sunt făcute în lumină diferită și nu mă pricep să editez ca să le aduc la culoarea reală. Cert este că poza de pe site corespunde 100%, ca nuanță, cu produsul.

lenjerii de pat fabricate in romania

Este o lenjerie de pat din bumbac, de pat matrimonial, de un galben discret, plăcut, cu imprimeuri cuminți. Îmi plac și lenjeriile în culori puternice, dar v-am mai povestit eu că mama are prostul obicei să îmi mai bage rufe la spălat și nu respectă niciodată instrucțiunile de pe etichetă, iar rezultatul este decolorarea. Această culoare este mai ușor de întreținut. 

imprimeu lenjerie

Ce cuprinde setul de lenjerie? Un cearșaf mare pentru pilotă sau plapumă (200 x 220cm), un cearșaf de pat (220 x 250cm) și două fețe de pernă.

Eu am o problemă aici pentru că am pernele mai mici (50 x 70cm) și am primite fețe de pernă de 70 x 70cm, dar am cui să le dau la modificat.

Vestea bună este că avem de-a face cu un produs fabricat în România. N-om avea noi, românii, economia și industria din alte țări, dar încă mai facem lucruri de calitate. Materialul este bumbac ranforsat 100%. Inițial am suspectat că ar mai avea ceva prin compoziție, mi s-a părut mie puțin alunecoasă, dar, după prima spălare, a devenit evident că materialul este cel pe care-l voiam eu.  Deh, v-am zis că sunt pretențioasă!

lenjerie de pat eticheta

Imprimeurile sunt în culori destul de vii, chit că nu am ales eu un model care să-mi scoată ochii. De apreciat că, pe lângă materialul natural, producătorul se laudă și cu un imprimeu ecologic. Asta este de bine pentru toți cei care se confruntă cu probleme ale pielii, ca mine.

Nu este un material foarte gros, dar nici foaie de ceapă, cum ar zice bunica. Nu mă pricep la cifre, dar pentru cei care se pricep, pe eticheta lenjeriei de pat scrie așa: număr de fire 144, masa 125 g/mp. Celor care caută cele mai potrivite lenjerii de pat pentru iarnă, eu le-aș recomanda pe cele din finet de AICI.

lenjerie de pat din bumbac

Un aspect important pentru mine, când cumpăr lenjerii de pat, este să aibă sisteme de închidere. Cele care doar se petrec nu mă încântă pentru că, la cât mă foiesc eu noaptea, dimineața mă trezesc cu pilota pe jumătatea scoasă din cearșaf. Atât pernele, cât și cearșaful pentru pilotă se închid cu nasturi. Îmi place treaba asta pentru că am lenjerii cu închiderea cu fermoar care mi s-a stricat după 3-4 luni. Cu nasturii este mai simplu. Dacă pierzi unul, se coase rapid altul.

lenjerii de pat de calitate

Cusăturile sunt bine realizate, nu am văzut ațe care să atârne și credeți-mă că am verificat și cerșaful de plapumă la interior pentru că am avut anterior surprize neplăcute pe acolo, în sensul de material care se deșira pentru că fusese doar cusut, lăsat nesurfilat.

Cam asta ar fi despre lenjeria mea de pat galbenă.

Despre magazinul patulmeu.ro pot să spun că a fost o alegere bună să apelez la ei. Deși produsul nu era pe stoc la momentul la care l-am comandat eu, a venit destul de repede comanda de la producător. Ce le-aș recomanda, în schimb? Să se promoveze mai bine pe partea de lenjerii românești, sa pună sigla aceea cu Fabricat în România în format mai mare peste fiecare poză de produs. Nu de alta, dar este păcat ca un material și o lucrătură bună să nu fie privite cu atenția cuvenită.

De reținut că găsiți în acest magazin și alte produse textile pentru dormitor/pat și baie. Vorbim despre lenjerii de pat de tot felul, inclusiv lenjerii din bumbac satinat, atât de fine, de cuverturi pentru pat, huse cu elastic pentru saltele, lenjerii de pat pentru copii, perne și pilote (atât din microfibră, cât și din puf de gâscă), halate și prosoape. Să vă mai zic și de colecție de lenjerii de pat de LUX de la care nu-mi mai puteam lua ochii? Bine, nu vă mai zic! Vă spun doar că la comenzile cu valoare mai mare de 299 de lei beneficiați de transport gratuit.

Voi cumpărați lenjerii de pat produse în România? Cum vi se par?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 23/10/2017
    Răspunde

    Eu cumpăr numai lenjerii de pat fabricate la noi în țară, am mai mare încredere în calitatea produsului.

    1. Ma bucur ca nu sunt singura care sustine economia autohtona.

  1. Răspunde

    Ce lenjerie minunata, imi place culoarea si modelul, dar si faptul ca se inchide cu nasturi.

    1. Ma bucur ca iti place 😛

    • Valeria Chertes
    • 23/10/2017
    Răspunde

    Imi place cum arata lenjeria de pat.

    1. Multumesc, Valeria.

  2. Până acum am comandat lenjerii de pat de pe Vivre, dar o sa ma uit pe site-ul lor sa vad daca gasesc ceva potrivit dormitorului nostru.

    1. Cu Vivre am avut o experienta putin neplacuta in vara. Inainte mai luasem de la ei si fusesera ok, dar de data asta nu stiu ce s-a intamplat. Este bine ca avem variante din care sa alegem.

    • Tatiana Sorina
    • 24/10/2017
    Răspunde

    Eu una nu mai indraznesc sa iau de pe net,am luat acum cateva luni,de pe o pagina si a fost groaznica. 🙁 Zici ca e material de copertina,dupa apalare s-a facut ca naiba,nici macar florile nu aveau nuanta lenjeriei de pe site-ul lor.

    1. Nu te pot invinovati pentru decizia asta. Si eu am avut parte de cateva dezamagiri.

    • ghelbere elena
    • 24/10/2017
    Răspunde

    Tot lenjerii de pat fabricate in Romania cumpar si eu. Acum as vrea sa cumpar o lenjerie din finet, dar parca imi este frica sa nu fiu dezamagita.

    1. Elena, eu pot vorbi doar despre cele de unde cumpar si eu doar despre modelele pe care le-am testat eu, adica cele din bumbac.

  3. Răspunde

    Mă bucur că mai există firme ce produc marfă de calitate! Imi place lenjeria ta, dar eu sunt adepta celor colorate maxim! Mă duc să văd ce prosoape și halate au… niciodată nu am destule! 😛

    1. am si colorate, zuzici si uneori simt intr-adevar si eu nevoia sa fac abuz de culori.

  4. Răspunde

    Si eu ma orientez intotdeauna spre lenjerii de pat 100 % romanesti; urmaresc sa aiba o culoare calda, linistitoare, relaxanta! Imi place tare mult lenjeria pe care ai ales-o. De acum somnul tau va fi cu siguranta mult mai odihnitor!

    1. de cand am invatat sa si citesc inainte de culcare, nu mai am probleme cu somnul.

    • VIORICA APOSTOL
    • 24/10/2017
    Răspunde

    Imi place lenjeria!

    1. Multumesc.

  5. Răspunde

    Imi place modelul! I-as cumpara Dariei aceasta lenjerie pentru ca este exact ce ii place ei de la o vreme. Nici pretul nu e prea mare asa ca merita investitia.

    1. Ma bucur sa aud ca ma potrivesc cu Daria in privinta lenjeriilor.

    • Ionela Pantelimon
    • 24/10/2017
    Răspunde

    Imi place lenjeria este superb culoare

    1. Multumesc.

  6. Răspunde

    Frumoasa lenjerie ti-ai ales. Mie mi s-a pus pata pe lenjeriile cu trsndafiri rosii.

    1. Am si eu una neagra cu imprimeu 3D cu trandafiri rosii.

  7. E vesel imprimeul si imi place si acel crem-galben din fundal. Si eu aleg intotdeauna bumbac 100%, dar si un imprimeu care sa ma cucereasca.
    Sa o folositi cu placere!

    1. Multumim, Camelia.

    • nicolae claudia
    • 25/10/2017
    Răspunde

    si eu aleg lenjeriile tot din bumbac..se impaca mai bine cu pielea mea. Din pacate de multe ori nu citesc unde sunt produse..mi-ar placea sa fie scos mai mult in evidenta fabricat in Romania

    1. cred ca si in magazinele fizice ar trebui semnalizate produsele made in Romania.

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2017
    Răspunde

    Sincera sa fiu …la capitolul lenjerie prefer marfa românească) )) superba lenjeria ta…sa o folositi sanatosi.

    1. Multumim frumos.

  8. Foarte primavaratica e lenjeria asta! Majoritatea lenjeriilor de pat pe care le am, daca nu chiar toate, au sistem de inchidere cu fermoar. Cred ca e mai ok cu sistem de prindere cu nasturi, asa cum ai zis si tu, se rupe unul, imediat se coase altul, la feromoare e mai complicat.

    1. A ales-o sotul, ca sa fiu sincera.

    • Adriana Maria
    • 29/11/2018
    Răspunde

    Am avut si eu o experienta cu acest site nu tocmai placuta. Din marea oferta de lanjerii am ales o lenjerie din finet satinat si cu doua fete si o patura cocolino de culoarea alunei . Cind am primit coletul era o alta lenjerie decit ce am cerut iar patura era de alta culoare asa ca am sunat si spre umirea mea si-au recunoscut greseala si au promis ca mi le schimba dar cind a venit pachetul la schimb am constatat ca si de aceasta data am primit alceva .Am telefonat la firma si culmea cea care a vorbit la telefon mi-a raspuns obraznic si nici macar nu a dorit sa stie ce anuma mi-au trimis si a inchis telefonul , Sunt socata de o asa atitudine ,dar m-am ales cu o lenjerie de bumbac satinat nu cu una cu doua fete si cu o patura cocolino gri inchis……..
    Dar surprizele nu se termina aici am nasurat cearsaful de pat care ar fi trbuit sa fie conform etichetei de pe pachet de 230×250 si in realitate este 220x220cm……. pernele sunt de 45x65cm in loc de 50x70cm doar cearsaful de pilota este la dimensiune . In aceste conditii mi-am pus intrebarea ce comert este acesta de moment ce coletul nu este insotit de nici un document de insotire (factura sau aviz)….
    Deci mare atentie ca pot aparea surprize ……

    • ghita
    • 27/02/2020
    Răspunde

    comanzi doua produse 149 x2=298. transport gratis de la 299. deci teapa

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2020
      Răspunde

      Cam toate magazinele gandesc astfel oferta cu transport gratuit. Ei vor sa cumperi cat mai mult, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares