Citeste si invata sa faci bani online promovand Dwyn.ro prin Profitshare!

magazin online dwyn

Vrei si tu sa faci bani online, nu-i asa? Toata lumea spune ca e simplu si n-am sa spun nici eu ca e greu. Trebuie doar sa gasesti, sa stii sa alegi oportunitatile de castig care se ivesc si sa fii dispus sa muncesti putin. N-o sa-ti dea nimeni bani de smartphone sau de facturi doar ca sa te uiti la niste reclame sau sa te joci niste joculete, asa cum mai promit cate unii pe internet. Una din cele mai sigure metode de castig pe internet este prin sistemul de afiliere.

faci bani onlineCe presupune afilierea? Inscrierea ta in sistemul propriu de afiliere al unui comerciant sau intr-o platforma mai ampla(pe care sunt adunati mai multi advertiseri la un loc) ca persoana dornica sa promoveze produsele din acel magazin, contra unui comision (procent din vanzarea produsului recomandat de tine). Sunt putine magazinele care au un program propriu de afiliere. Cea mai simpla cale de a incepe sa castigi bani din asta este sa te inscrii in Reteaua Profitshare. Vei gasi acolo multe magazine online dispuse sa isi imparta castigul cu promoterii. Cu Profitshare treaba e foarte simpla: faci cont, il activezi si incepi sa convertesti linkurile produselor in linkuri de afiliat si sa promovezi acele produse cum stii tu mai bine. Contractul se semneaza o singura data, la inceput, si apoi, in fiecare luna, iti primesti banii in cont.

Acum se pune intrebarea „Cum aleg advertiserii, magazinele pe care sa le promovez?”. In principiu, ar trebui sa alegi magazine care vand produse care crezi/stii ca ar atrage atentia prietenilor sau fanilor tai. Nu prea e rentabil sa promovezi un magazin cu piese auto daca tu ai in lista de prieteni mai mult doamne care folosesc transportul in comun. Ca sa fiu sincera, eu promovez cel mai mult magazinele mari, care au foarte multe produse din multe categorii, pentru ca in felul asta am mult mai multe sanse de castig. Poate ca eu scriu despre o promotie la laptop-uri si omul intra din curiozitate desi nu are bani acum de laptop. Totusi, daca magazinul e bine dotat si vizitatorului ii apare un banner cu o oferta buna la cafetiere(de exemplu), e posibil sa achizitioneze acest produs electrocasnic si tu sa te alegi cu comision pe urma vanzarii generate prin intermediul linkului de afiliat. Tare mult m-am bucurat cand a intrat Dwyn.ro in Profitshare. Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium asa ca ai ce vinde. Niciodata nu as promova un site care are doar cateva produse in 2-3 categorii. Prea putine sanse sa vinzi ceva.

atelierulfamiliei.ro

Trebuie neaparat sa ai blog ca sa poti castiga bani din afiliere? Nu. Spre exemplu Dwyn, pentru ca tot vorbim de el, permite mai multe metode de promovare. Poti sa scrii pe blog(daca ai unul), ii poti promova pe retelele de socializare si forumuri in care esti activ si chiar prin campanii Pay Per Click. Trebuie doar sa ai grija sa pui mereu link de afiliat(pe care il obtii foarte simplu, introducand linkul normal al paginii unui produs in aceasta caseta disponibila in Profitshare si apasand butonul obtine link).dwyn profitshare

Daca ai un blog e si mai bine. Vei gasi pe platforma de afiliere bannere pe care sa le plasezi pe blogul tau. Date fiind preturile foarte bune si ofertele atractive pe care cei de la Dwyn le afiseaza in acele bannere, e imposibil sa nu trimiti cumparatori catre ei.

Totusi, ca sfat, nu neglija sa scrii articole de calitate in care nu trebuie neaparat sa vorbesti despre Dwyn la superlativ. Pur si simplu, vorbeste-le oamenilor despre produse pe care le ai, le folosesti, spune-le cum te impaci cu ele, povesteste-le care-s cele mai noi aparitii in materie de gadgeturi sau spune-le despre experienta unui coleg cu un anumit aparat electrocasnic. Lasa link de afiliat catre pagina produsului respectiv de pe Dwyn.ro si sigur vei avea de castigat. Asta nu inseamna ca nu promovam ofertele. Din contra, ai grija sa atragi mereu atentia prietenilor/fanilor cand gasesti o mega-reducere la un produs de care crezi ca ar fi interesati!

Cat castigi din promovarea magazinului Dwyn prin Profitshare? Cat vrei tu si cat te implici. Dwyn.ro oferă de 2% pentru toata gama de produse, plus premii in bani sau vouchere cadou pentru cei mai performanti afiliati. Pentru unii 2% poate parea putin. Permiteti o intrebare – ce preferati: sa promovati un magazin care da comision mai mare dar are preturi uriase si nu cumpara mai nimeni din el sau unul care va da 2% din vanzari dar are preturi mici si promotii care te ajuta sa faci multe vanzari? Cu cat promovezi mai mult si mai eficient, cu atat vei castiga mai mult.magazin online dwyn

Dincolo de preturi si oferte, trebuie sa cunosti putin si magazinul inainte de a incepe sa-l promovezi. Trebuie sa stii care sunt metodele de plata acceptate, in cat timp livreaza o comanda, daca accepta platile in rate, care sunt taxele de transport etc. Sunt detalii foarte importante. Dwyn e ideal de promovat din toate punctele acestea de vedere: clientul poate plati si cu cardul online dar si cash la livrare, asigura transportul produselor la un pret bun(15 lei oriunde in tara), livreaza comenzile in maxim 48 de ore in tara si chiar in aceeasi zi in Bucuresti(exista putine sanse sa te trezesti ca un client anuleaza comanda pentru ca s-a plictisit asteptand-o) si are un sistem de plata in rate foarte avantajos. dwyn2

Ca sa nu fiu rea, va mai spun un mare avantaj pe care il aveti daca promovati Dwyn prin Profitshare: acest magazin face parte dintre cele care ascund numarul de telefon atunci cand site-ul este accesat prin link de afiliat. Astfel, iti cresc sansele sa obtii comision pentru ca potentialul client nu are la dispozitie numarul de telefon care l-ar ajuta sa faca o comanda telefonica pe urma careia tu nu ai putea castiga bani.

Cam atata cu lectia despre afiliere si castigat bani din activitati online. Sper sa va fie utile informatiile si sa puneti si voi Dwyn pe lista magazinelor de promovat. Asta nu pentru ca zic eu ci pentru ca sunteti isteti si ati inteles care sunt avantajele pe care le aveti promovand un magazin avantajos pentru clienti. Cautati si alte magazine de tipul Dwyn: cu produse multe din categorii cat mai diverse, cu preturi bune si apucati-va serios de treaba pentru ca din afiliere chiar se pot face bani frumosi daca va implicati!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 11/01/2016
    Răspunde

    E tentant si pt cei care au timp si au stofa de comerciant e numai bun.Lucrurile astea cer promovare,putine persoane stiu de acest lucru si mai important treebuie sa -ti placa ceea ce faci.E un început si asta…?

      • cristina
      • 11/01/2016
      Răspunde

      Daniela, uneori nu trebuie sa faci nimic decat sa le arati oamenilor ofertele.

    • Tatiana Sorina
    • 11/01/2016
    Răspunde

    Interesant,perfect pentru cine are blog! Spor la treaba draga mea!

      • cristina
      • 11/01/2016
      Răspunde

      Tatiana, se poate promova si pe facebook si e foarte simplu.

    • ghizdavu iuliana simona
    • 11/01/2016
    Răspunde

    daca as avea blog ,cu siguranta m-as inscrie si eu

      • cristina
      • 11/01/2016
      Răspunde

      Nu ai nevoie de blog ca sa castigi bani online din afiliere!

    • Alina Mehedintu
    • 11/01/2016
    Răspunde

    Păcat ca nu am mai mult timp la dispoziție, cele doua fetițe ale mele ma țin ocupată toată ziua. 🙂

      • cristina
      • 11/01/2016
      Răspunde

      cand vor mai creste si te vor lasa putin mai libera sper sa incerci

    • Tudor Alexandra
    • 11/01/2016
    Răspunde

    Este foarte tentant, mai ales pentru ca nu este neaparat necesar sa deții un blog. Imi pare rau ca nu am aflat mai de devreme de acest site si de faptul ca pot scrie articole si primi un comision, acum stau cam prost cu timpul. Multumim pentru articol, am aflat lucruri utile si imi vor fi de folos cand voi începe sa scriu articole, cu siguranta anul acesta. :*

      • cristina
      • 11/01/2016
      Răspunde

      Cand ai timp doar convertesti linkul si il postezi pe facebook.

    • Lupan Monica Gabriela
    • 11/01/2016
    Răspunde

    E tentant. De obicei, astea sunt teapa…dar dupa review-ul tau, as incerca aceasta modalitate. Multumim! 🙂

    • dumitrescu elena
    • 11/01/2016
    Răspunde

    ce sa/ti spun mult succes,

    • stoica claudia
    • 11/01/2016
    Răspunde

    Interesant articol,bafta

    • patrausanu emma alexandra
    • 12/01/2016
    Răspunde

    interesant articol…tentant

    • ghelbere elena
    • 12/01/2016
    Răspunde

    Articol interesant dar nu cred ca voi incerca asa ceva

    • Catalina Dumbrava
    • 13/01/2016
    Răspunde

    Da.. suna bine. Cred ca voi incerca si eu pe viitor, sa se mai linisteasca mandra mea un pic :))

    • Hacman Mariana
    • 19/01/2016
    Răspunde

    O sansa de a castiga un ban cinstit..ideal persoanelor cu probleme de sanatate,care nu se pot deplasa…deocamdata prefer sa nu ma bag..las pe altii care se pricep mai bine..succes tuturor !

    • Hacman Radu
    • 22/01/2016
    Răspunde

    O sursa sigura de venit..pentru cei care dispun de timp bineinteles..succes celor care au ales sa castige un ban cinstit cu ajutorul internetului..

    • Aniela
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Pare interesant daca ai rabdare poti sa castigi,imi cam lipseste rabdarea inultimul timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares