Facturi emise rapid și rapoarte de vânzări inteligente. Oblio.eu este programul de care ai nevoie oricând

Facturi emise rapid program facturare

Ești economist, ai terminat și o facultate, ai ceva experiența și te angajezi la o firmă oarecare. Firma are destul de mulți clienți și numărul de facturi emise zilnic și saptamanal, rapoartele de vânzări impun un volum uriaș de lucru. Ca să nu fii dat afară ori penalizat, cauți repejor un program bun pentru facturare, cum e și Oblio.eu. Echipa care s-a ocupat de dezvoltarea programului a testat și a conceput un soft care poate face față ușor oricărui volum de lucru.

Cu Oblio.eu nu numai că emiți facturi in 60 de secunde și ai cont gata de folosire pe site în 30 de secunde, dar poți oferi și avize sau proforme, abonamente, și tot ce ține de plăți ori încasări mult mai rapid. Fără instalare, și fără erori la deschidere.

Cu Oblio.eu ai mai mult timp liber pentru alte sarcini și eviți orele peste program, petrecute la birou sau acasă, în fața softului de facturare.

Și încă ceva important. Perioada de încercare de 365 de zile, pe care echipa www.oblio.eu o oferă, complet gratuit, fără obligații, îți permite să vezi și să înțelegi de ce acest soft este așa de popular, de ce ar merita să dai 29 de euro pe an pentru a-l folosi și după trial. La pachet cu trial-ul de un an a venit și securitatea de cinci stele, exact ca în sistemul bancar, encriptare sofisticată a datelor, program ce rulează în Cloud, salvare automată a datelor și protecție sporită împotriva atacurilor.

Exact ce aveam nevoie cu atâtea de făcut, și un motiv foarte întemeiat să vi-l recomand ca program de bază pentru facturări, rapoarte, etc.

Programul Oblio.eu, ușor de accesat și de folosit prin intermediul site-ului www.oblio.eu generează în câteva secunde rapoarte contabile complexe, rapoarte de vânzări inteligente, în timpul tastării oferă sugestii pentru reducerea timpului de finalizare a rapoartelor și a facturilor. Mai mult, programul se actualizează automat în funcție de ce mai apare nou prin legislație iar funcționalitățile existente se îmbunătățesc cu timpul. De asemenea, datele salvate sunt stocate pe servere multiple, nu se pierd, toate informațiile pot fi accesate de oriunde prin intermediul acestui program de facturare în Cloud.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Atunci cand lucram in vanzari aveam si noi un astfel de program si pot sa spun ca era salvator, nefiind complicat si oferindu-ne toate uneltele de care aveam nevoie ca sa vindem si sa cumparam lucruri, fiindca noi asta faceam, eram un fel de intermediari.

    1. Eu nu l-am folosit pentru ca nu am lucrat in domeniu, dar imi cam imaginez ce face si cum usureaza munca.

  2. Ce interesant! nu stiam de existenta unuia astfel de program de facturare.

    1. Sunt mai multe, asta e unul dintre cele mai cunoscute.

    • Valeria Chertes
    • 11/07/2018
    Răspunde

    Foarte interesant.

    • Nicolae Claudia
    • 11/07/2018
    Răspunde

    Cu siguranta foarte util

  3. Și cumnatul meu a dezvoltat un astfel de program în urmă cu 12 ani. A fost tare apreciat la acea vreme. E bine de stiut și de acest program pe viitor, dacă vom avea nevoie.

    1. Ce oameni destepti! Eu am nevoie de calculator si pt nimicuri.

  4. Răspunde

    Este foarte util un program de genul. Nu este vorba de 2-3 facturi sau cateva rapoartea. Acest program poate oferi rapoarte complexe si foarte utile. Iti multumesc ca mi-ai spus de el

    1. Pentru cei care fac asta toata ziua, cred ca e ajutor pe bune.

  5. Răspunde

    Programul de facturare de la Oblio e grozav! Il folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de el, astfel ca si eu il recomand cu drag. Am fost incantata de el chiar de la inceput, fiind usor de folosit si avand inclusiv posibilitatea de a alege culori diferite pentru facturi, astfel incat acestea sa arate exact asa cum imi doresc. Love it!

    1. Toata lumea zice ca e simplu si simpatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares