Ce beneficii ai dacă te înscrii în Club LONCOLOR

club LONCOLOR

Sunt la mare modă cluburile create de branduri pentru clienți. Ei au nevoie să construiască niște comunități solide, noi ne dorim beneficiile care vin la pachet cu statutul de membru. Așa merge treaba. Și eu sunt înscrisă în câteva cluburi: Bioderma (club Naos, mai nou), Nala, Bottega Verde. Sunt cluburi în care nu am plătit nimic ca să am acces, dar care îmi aduc beneficii importante cum ar fi reduceri exclusive, cupoane de reducere, discount mai mare de ziua mea (sau chiar cadou), mostre gratuite și altele. Mai nou, am descoperit și Clubul LONCOLOR. M-am înscris și aici.

Nici măcar nu trebuie să fii neapărat consumator al produselor LONCOLOR ca să poți deveni activ în club. Trebuie doar să te înregistrezi pe site AICI (folosește codul de influencer CAIETULCRISTINEI pentru extra beneficii). Cubul îți oferă acces la o serie de articole despre noutățile Loncolor, dar și din categoria inspirație în domeniul fashion și hairstyle (cu sfaturi și ponturi de la specialiști) și poți acumula puncte pe care să le transformi în premii.

beneficii Club LONCOLOR

Pentru completarea profilului, ai deja 100 de puncte. Acumulezi puncte dacă citești articole și dacă lași comentarii la ele. Faci puncte și din review-uri la produse, dacă ești consumator. Le poți câștiga și la concursurile săptămânale din grup.

Pe măsură ce aduni puncte în cont, poți revendica o cutie de vopsea în contul lor sau le poți transforma în vouchere de reducere pe site-ul papillon.ro, locul de unde îți poți comanda online orice vopsea de păr de la Loncolor, orice nuanță din cele disponibile pe piață, dar și produse de îngrijire a părului de la același brand.

Problema e că sunt necesare mai multe puncte și nu poți face toate activitățile într-o zi, ca să-ți iei toate punctele și să le folosești pe ce vrei tu. Trebuie să ai răbdare pentru că săptămânal apar articole noi pe care le poți citi și comenta, concursuri și provocări. Eu am 1100 de puncte acum și înțeleg că mai am nevoie de 5000 ca să trec la nivelul următor. De greu, nu e greu să le aduni. Un articol citit valorează 50 de puncte. Un comentariu, tot așa.

Vestea bună este că dacă te înscrii în Club LONCOLOR folosind codul CAIETULCRISTINEI mai ai din start un beneficiu, un voucher de 10% reducere la o comandă pe site-ul papillon.ro, unde aveți și transport gratuit la orice comandă mai mare de 100 de lei. Eu vopsea Loncolor nu am folosit până acum, nu pot să vă mint, dar produsele lor pentru îngrijirea părului, gen măști și creme leave-on pentru păr, vi le recomand sincer.

Dacă-ți plac produsele Loncolor sau pur și simplu vrei să le încerci, eu zic să dai o șansă acestui club, mai ales că nu este necesar să cumperi produse, să încarci bonuri sau coduri pentru a acumula puncte de fidelitate (cum este prin alte părți). Doar acumulezi puncte în contul tău de utilizator – prin activități în Club – și șansele de a câștiga vouchere LONCOLOR îți cresc. Spor la adunat puncte!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 16/09/2022
    Răspunde

    Eu folosesc produsele lor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares