3 lucruri pe care nu m-aș fi gândit că le pot face cu o cameră video sport

cameră video sport hero go pro

Povestea de astăzi este oarecum despre mine și despre faptul că multă vreme i-am zis soțului meu că eu nu aș fi de acord să investim într-o cameră video sport pe care el tot afirmă că și-o dorește foarte mult. Este vorba despre acest hero gro pro 4. Întotdeauna mi-am zis că o cameră de acțiune este potrivită celor care merg în concediu de 20 de ori pe an, cărora le place să experimenteze tot felul de chestii tari  (gen zburat cu parapanta, făcut trasee cu bicicleta sau scufundări) și vor să le filmeze. De ce să vrei să dai banii pe un astfel de dispozitiv când tu mergi la munte doar de două ori pe an și nu ai un stil de viață prea sportiv/palpitant? Te poți filma și cu telefonul mobil.

Cred că așa am perceput marea majoritate camerele de genul acesta: ca pe gadgeturi destinate exclusiv celor care se dedică activităților sportive și celor care călătoresc mult și au ce filma interesant. Dar, urmărind câteva materiale video de pe YouTube, în ideea de a mă lămuri dacă merită să-i cumpăr camera respectivă soțului meu de ziua lui, mi-am dat seama că poate fi folosită și în alte moduri și că este foarte utilă. La ce e bună?

1. Spionaj

Pentru că este o cameră video de dimensiuni foarte mici, o poți strecura foarte ușor oriunde și poți surprinde cu ea imagini dintr-o cameră sau dintr-un birou atunci când tu nu ești acolo. O poți camufla în fel și chip și ea va surprinde ce fac cei mici când sunt singuri sau ce vorbesc oamenii despre tine când tu nu ești prezent. Ba chiar ai putea să-ți prinzi soțul infidel în flagrant cu ajutorul ei.

Sigur că poți folosi pentru asta și dispozitive mai ieftine precum un microfon spion ascuns, cu activare vocala, sau o cameră spion simplă. Avantajul cu aceste gadgeturi speciale pentru spionat este că bateria durează mai mult și poți urmări victima pentru mai mult timp.

2. Filmat în trafic

Dacă nici în trafic nu e acțiune de filmat când ești șofer, atunci unde? Aceeași cameră video sport pe care ți-ai cumpărat-o pentru a surprinde momentele speciale din vacanțe și aventuri de weekend poate fi folosită și ca o cameră auto. O filmare cu un șofer care a ieșit de pe o stradă fără să acorde prioritate și s-a înfipt în mașina va fi cel mai bun martor menit să te scape de neplăcerile de după accident.

Camera de acțiune are un unghi larg de filmare și imaginile sunt foarte clare, chiar și pe timp de noapte.

3. Monitorizat bebelușul

Sistemele video de monitorizare pentru camera bebelușului sunt la modă și foarte utile pentru siguranța celor mici și liniștea părinților. Când mama pleacă de lângă puiul adormit ca să facă ceva de mâncare, se pornește sistemul și, din camera alăturată, ea vede în timp real fiecare mișcare a bebelușului. Ei bine, pentru treaba asta poate fi folosită și o cameră de tipul Hero Go Pro, despre care vorbeam la început. Se conectează prin bluetooth cu telefonul mobil sau cu o tabletă și asta e tot.

Sigur că și aici ești limitat de bateria care durează puțin, deci nu poți monitoriza o noapte întreagă, de exemplu, dar la nevoie, pentru o oră, te ajută.

Nu zic să-și cumpere cineva o cameră sport pentru a filma în trafic, pentru a supraveghea copilul sau pentru spiona pe cineva, dar cred că e bine de știut că poate fi folosită și la așa ceva. Poate bărbații chiar vor avea mai multe șanse să-și convingă iubitele sau soțiile să-i lase să dea banii pe un astfel de gadget.

Poză preluată de pe Good Free Photos.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Nu stiu daca as investi intr.o astfel de camera insa pentru pasionatii de aventura este utila. Daca mai poate fi folosita si pt a supraveghea copiii este perfecta.

    1. Sunt doar altternative. Sa nu uitam ca ea este dedicata unui anumit tip de activitati!

  2. Este foarte buna o camera in multe situații.

    1. Asa este.

  3. Răspunde

    Mai, sa stii ca si eu mi-as dori una. Nu doar sotul tau. ? Nu stii daca e buna si pentru filmari ca sa faci video pe YT?

    1. Nu cred ca pe cooking te-ar ajuta prea mult. E creata pentru altceva.

    • Monica
    • 26/04/2018
    Răspunde

    Nu am avut niciodata o camera video..deocamdata ma descurc cu telefonul pentru ceea ce am nevoie sa filmez.

    1. suntem amatori. Si eu sunt la fel ca tine.

    • ghelbere elena
    • 26/04/2018
    Răspunde

    Cred ca pentru a supraveghea un bebelus este perfecta.

    1. Ocazional o poti folosi pentru asa ceva.

  4. Mie imi plac pozele dar nu suport sa ma filmez. Am camera si la laptop dar nu o folosesc niciodata asa ca nu cred ca mi-as cumpara asa ceva, dar i-as lua lui Dragos una daca ar fi pasionat de ele.

    1. Poate cand se face mai mare.

  5. Nu-mi place sa ma filmez ,deci clar nu as da banii pe un astfel de gadget!

    1. Nici mie nu prea imi place sa ma las filmata, sa stii.

  6. Răspunde

    Cat de bine arata acest go pro. Are un pret ok pentru ce stie sa faca. Eu mi-as dori unul pentru vacanta pentru ca nu am nici o camera profi si mi-ar fi de mare ajutor

    1. Ti-ar prinde bine sa filmezi toate activitatile cristinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares