Review husă Samsung Galaxy S7 de pe Exit.ro

husă samsung galaxy S7

Domnul Dragomir a primit cadou de Paște un telefon nou, un Samsung Galaxy S7 pe care știam că și-l dorea de mult. Știți cum sunt eu! Nu l-am lăsat nici o zi fără folie și husă. Mi se pare iresponsabilitate să nu protejezi din prima clipă un telefon pe care ai dat ceva bani. Ce se poate întâmpla în câteva ore, își zic probabil unii. Eu nu vreau să mă gândesc nici ce se poate întâmpla în 5 minute. Folie i-am pus rapid, dar la husă ne-am trezit că nu găsim niciuna cu marginile mai tari, din plastic rigid, nu din silicon. Am luat una ieftină din silicon și a rămas ca, după Paște, să comandăm una mai bună online, ceea ce am și făcut.

M-am apucat să caut și, văzând mai multe poze pe Google, privirea mi s-a oprit pe această husă Samsung Galaxy S7 cu margini din aluminiu și spate din sticlă. O puteți vedea mai bine și în scurtul unboxing  de mai jos.

Trebuie să recunoașteți că arată grozav! Sigur că a contat mult și aspectul produsului, dar detaliile din descriere au fost cele m-au convins că trebuie să o iau.

Dacă ați intrat deja pe pagina produsului, ați putut vedea că este o husă din 2 bucăți – marginea din aluminiu și spatele din sticlă securizată (tempered glass).

husa margine aluminiu S7

Este prima husă de genul ăsta pe care o folosesc. Avem emoții pentru că nu știam dacă cele două piese se îmbină perfect pentru a asigura protecție totală telefonului. După cum puteți vedea, se mulează foarte bine pe suprafața lui. Toate butoanele sunt perfect utilizabile după montarea ei.

husă S7 spate de sticlă

Se montează și demontează foarte ușor.

Cred că e una dintre puținele huse care nu strică aspectul unui telefon, ci îl îmbunătățesc. Are un aer destul de luxos și nu a costat deloc mult. Găsiți această husă Samsung Galaxy S7 pe exit.ro disponibilă în trei variante cromatice: margine neagră cu spate negru, margine argintie cu spate alb, margine argintie și spate negru. Eu am ales varianta simpla, negru cu negru, pentru că mi s-a părut cea mai elegantă.

husă samsung S7

De ce am vrut o husă cu margini tari? Pentru că, din ce-am mai citit și eu, pe ici-colo, protejează mult mai bine telefonul de eventualele șocuri. La mine riscul de a-l scăpa este mai mic, dar soțul meu lucrează în industria auto, își pune telefonul în buzunar și nu stă mereu atent să nu îi scape. Vă dați seama că prefer să dau 100 de lei să-l știu în siguranță, decât să cumpăr o husă la 20 de lei și să dau 500 de lei pe reparația unui telefon sau, și mai rău, să cumpăr altul.

husă aluminiu și sticla margini rigide

Nu risc să deteriorez telefonul tocmai din pricina husei, ea fiind din metal și sticlă? Asta m-am întrebat și eu inițial. Am luat legătura cu cineva de la exit.ro și mi s-a explicat că marginea metalică are la interior un soi de garnitură de cauciuc, iar partea din spate, cea de sticlă, este dublată de un strat de burete. În poză vedeți că arată la un strat de piele întoarsă. Asta înseamnă că nu există riscul ca tocmai accesoriul care ar trebui să protejeze să strice aspectul telefonului.

husa samsung galaxy s7

După ce am comandat husa și i-am povestit soțului de ea, o întrebare de-a lui m-a cam pus pe gânduri. El a venit cu ideea că o husă cu spate de sticlă nu e pentru el, că o să se zgârie și o să se facă urâtă în scurt timp. Chiar îmi părea rău că o comandasem. Primul lucru, când a venit, am testat-o să văd dacă se zgârie. Mai întâi timp, pe un colț, apoi mai serios, direct pe centru și, la final, de-a dreptul agresiv, apăsând destul de tare cu o cheie pe suprafața sticlei. Nici cea mai mică urmă de zgârietură și am și filmat, ca să vedeți că nu mint.

Avem aspect de nota 10, material bun, protecție cât cuprinde. E și ceva de obiectat la husa asta? Da. Ceva de care nu mi-aș fi dat seama dacă nu mi-ar fi atras atenția o tipă de pe Instagram: blochează contactul cu sateliții și telefonul dă rateuri când vrei să-l folosești pe post de GPS. Noi nu îl utilizăm pentru așa ceva, deci nu ne-am fi dat seama, dar am testat ca să văd dacă e pe bune observația tipei sau nu. Da, când are husa pusa, găsește cu greu o adresă sau nu o găsește deloc. Cum dai husa jos, cum își revine.

Cam aste ar fi concluziile mele în ceea ce privește noua husă Samsung Galaxy S7. Dacă nu aveți nevoie de aplicații gen Hărți pe telefon, eu v-o recomand cu toată încrederea. În cazul în care aveți întrebări, le aștept în comentarii și încerc să răspund cât mai repede la ele.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Cristina
    • 27/04/2018
    Răspunde

    Eu n-am niciun fel de husă la telefon și mai sunt și amețită, îl scap constant. Nu vrei să vezi cum arată, săracul 😀 Husa asta arată fain, dar nu mi s-ar potrivi, îs moartă fără google maps.

    1. La cat te plimbi tu, te cred 😛

    • ghelbere elena
    • 27/04/2018
    Răspunde

    De cate ori mi-am schimbat telefonul si eu am avut grija sa-i cumpar imediat hainute noi. Nu se poate fara ele.

    1. Mai ales sa dai 2000 de lei pe un telefon…

    • Valeria Chertes
    • 27/04/2018
    Răspunde

    Nici o zi nu mi-am lasat telefonul fara husa.

    1. Nici sa nu-l lasi ca nu stii cand se intampla ceva.

    • Lamiita Petre
    • 27/04/2018
    Răspunde

    Te stiu destul de precauta si calculata, nici nu mi-as fi inchipuit ca tu sa nu fi protejat acest telefon asa cum trebuie.

    1. Doamne fereste sa sparga minune de telefon de 1800 de lei.

    • Nicolae Claudia
    • 27/04/2018
    Răspunde

    Eu am destul de multa grija de telefon..si nicio zi fara husa

    1. Eu am acelasi telefon de 3 ani si arata ca nou.

  1. Eu am mereu husa, de cateva luni am ramas fara folie și tot uit să-mi cumpăr una.

    1. Foarte rau! Pune mana si cumpara ca sa nu cumperi alt telefon!

  2. Intotdeauna am husa si folie la telefon,dar imi place tare mult aceasta husa!

    1. Asa, sa nu lasi neprotejat telefonul!

  3. ciudata treaba cu aplicatia, nu inteleg ce treaba are… dar husa arata fain, imi place!

    1. Nici eu nu ma pricep, dar e testat si asta face.

  4. Răspunde

    Este foarte buna o husa. Cel putin la cat sunt eu de repezita … telefonul nu poate fi in siguranta nici macar in husa. Sa foloseasca cu drag noul telefon. Este foarte frumos

    1. Se pot intampla si accidente de care husa nu te poate proteja, ai dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares