Ai un blog? Câștigă bani din programul de afiliere Țesături Alese

câștigă bani din afiliere lenjerii de pat

Anul acesta fac 8 ani de blogging. Scriu pe blog pentru că îmi place, dar și pentru că îmi aduce unele satisfacții materiale. Nu pot spune că trăiesc din blog, ca alți bloggeri mari care câștigă bani serioși din asta, dar îmi ajut cât de cât bugetul lunar să mai crească. Am pornit timid cu participări în campanii pentru bloggeri, apoi au început să apară solicitări de advertoriale și, după ce traficul a mai crescut, am prins curaj și am intrat și pe afiliere.

Dacă ai suficienți vizitatori și scrii materiale informative, sincere, fără promisiuni demne de cele mai penibile reclame TV și ai grijă ce produse promovezi, ai toate șansele să vinzi produse pentru diverse firme și să câștigi comisioane din vânzările generate. Sunt membru activ în cele 2 mari rețele românești de afiliere, dar m-am înscris și în programele proprii de afiliere ale câtorva magazine online care am intuit eu bine că vor vinde. De curând, am descoperit unul nou – acest program de afiliere directă al magazinului Țesături Alese pe care vi-l recomand și vouă. De ce?

Pentru că tesaturialese.ro are o gamă foarte largă de produse. Cumpărătorii găsesc în oferta lor articole textile de care au nevoie pentru casă: lenjerii de pat, pături, halate de baie, prosoape de baie, pilote și perne. E genul de magazin din care îți poți echipa complet dormitorul. Având o paletă largă de produse de calitate și o gamă diversificată, șansele de a se face o comandă pe linkul tău afiliat sunt foarte mari.

Pentru că piața de lenjerii de pat este una care merge foarte bine. Vă spun din experiență că articolele anterioare despre lenjerii de pat din bumbac au fost și sunt foarte accesate. Dacă bijuterii și cosmetice cumpără doar anumite categorii de public, de lenjerii toată lumea are nevoie. Și care sunt cele mai căutate? Cele din bumbac 100%. Majoritatea lenjeriilor de pe site sunt 100% bumbac, deci se vând bine.

Pentru că oferă ceva ce alte magazine nu oferă. Am văzut multe modele de lenjerii la care ai opțiunea să îți alegi dimensiunile dorite pentru fețele de perne sau culoarea și imprimeul cearșafului de pat, ceea ce este un mare plus. O lenjerie de pat pe care eu o văzusem în alt magazin, albastră, cu stele galbene, și nu am luat-o pentru că avea cearșaf de pat galben, incompatibil cu un câine negru, am găsit-o aici în varianta cu cearșaf de pat albastru.

Pentru că ai comision generos de 10% din valoarea oricărei vânzări. Ai vândut o lenjerie de pat, ai deja 20 de lei în cont. Plata comisioanelor se face lunar în contul bancar, fără să fie necesară o sumă minimă sau să stai să faci tu cerere de plată.

Pentru că, dacă generezi mai mult de 10 conversii lunar, în luna următoare ai încă 1% bonus pe lângă cei 10% asigurați. Astfel, dacă luna asta se înregistrează 10 comenzi pe linkul tău de afiliat, luna viitoare vei primi comision 11%. Dacă și luna viitoare ai mai mult de 10 comenzi, peste 2 luni comisionul tău va fi de 12%.

Pentru că durata de viață a cookies este uriașă – de 1000 de zile. Pe cele mai multe site-uri durata lor este de 30 de zile. Practic, dacă ei dau click azi pe linkul tău și nu cumpăr nimic acum, dar revin cu o comandă peste 3-4 luni, comisionul tot la tine vine. Ăsta mi se pare cel mai mare plus al acestui program de afiliere.

BONUS – pentru primii 10 afiliați înscriși, Țesături Alese acordă 100 de lei lunar dacă se îndeplinesc următoarele condiții:

  • plasarea unui banner cu link de afiliat pe prima pagină a site-ului;
  • postarea unui link de afiliat în cel puțin 3 articole mai vechi;

Cei 100 de lei îi câștigați automat dacă îndepliniți aceste condiții. Nu trebuie neapărat să faceți conversii din prima lună. Aveți timp să redactați materiale care să vândă apoi, dar țineți cont că, dacă în decurs de 3 luni rezultatele din contul de afiliat nu sunt satisfăcătoare, se va întrerupe acordarea acestui bonus.

Se câștigă bani din afiliere? Da, dar depinde de tine să știi ce să promovezi și cum. Dacă ai blog de beauty și vrei să vinzi cărămizi, baftă! N-o să-ți iasă. Cunoaște-ți publicul și recomandă-i lucruri de care are nevoie și care se potrivesc temelor pe care le abordezi de obicei pe blog!

Eu zic că programul de afiliere Țesături Alese este destul de avantajos și merită să încercați să câștigați bani cu ajutorul lui. Tot ca sfat, nu vă așteptați să faceți vânzări prea multe din bannere, dacă nu aveți trafic foarte mare. Încercați să promovați produsele în articole informative și sincere! Odată ce ai scris un articol bun, el va vinde pentru tine tot timpul. De-asta prefer să dedic timp unui articol în loc să promovez linkuri prin grupuri pe Facebook sa mă trezesc blocată.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 28/04/2018
    Răspunde

    Super pentru cine vrea sa incerce.

    1. Adica pentru mine. Tine-mi pumnii!

  1. Si mie mi-a atras atentia prin faptul ca au un comision mai mare decat altii si iti dau 100 de lei fara sa fi nevoita sa faci conversii neaparat, ceea ce nu face decat sa te stimuleze sa castigi mai mult.

    1. E drept ca sunt la inceput de drum si ca e tentat acel bonus.

  2. Mult succes! :*

    1. Va multumesc.

  3. e o idee buna, eu inca mai am de invatat cu treaba asta, de-asta nici nu am intrat pe afiliere

    1. Daca o faci vreodata si ai nevoie de ajutor, stii unde ma gasesti.

    • Lamiita Petre
    • 28/04/2018
    Răspunde

    Nu sunt familiarizata cu aceasta afiliere, dar voi studia problema. Stiu ca tu nu ai recomanda ceva in care nu ai incredere, de aceea parerea ta conteaza foarte mult pentru mine.

    1. tu stii ca noi am mai vorbit si in privat despre cum sta treaba. Comisioane de 200-300 de lei pe luna si tot e bine.

    • ghelbere elena
    • 29/04/2018
    Răspunde

    Este un mod corect de a remunera bloggerii sinceri si muncitori.

    1. Da, dar trebuie sa avem mare grija sa nu promovam porcarii pentru ca ne face rau.

  4. 8 ani??? wow! Bravo!multi inainte :*

    1. Multumesc, la fel! In toamna sarbatorim.

    • Oana
    • 29/04/2018
    Răspunde

    Nu am afiliere nicaieri, dar stiu multe fete care au 🙂

    1. Si de ce nu incerci pe nisa ta?

  5. Răspunde

    Nu ma pricep deloc la aceasta parte…afilierea, insa daca vine de la tine, cu siguranta este OK. Imi plac articolele tale si stiu ca tot ce recomanzi este testat de tine sau au unda verde din partea ta!

    1. Eu fac ceva banuti si din afiliere, de vreo 3-4 ani.

  6. Initial ma tenta, doar ca nu prea am eu rabdare.

    • Anda Stanciu
    • 30/04/2018
    Răspunde

    Super pentru cine vrea sa încerce

    1. Merita incercat.

  7. Multumim pentru sugestie!
    M-am inscris dar nu stiu daca o sa ma tin serios de treaba! :))

    1. E suficient sa scrii 1-2 articole bune. Ele vor vinde singure.

    • Nicolae Claudia
    • 30/04/2018
    Răspunde

    Iti tin pumnii

    1. Multumesc.

  8. Mă tot tentează și pe mine afilierea, încă nu am avut suficient timp să mă documentez. Dar știu persoane care fac fac bani frumoși din asta.

    1. Nu se castiga mult, dar e mai bine decat nimic.

  9. Cum sunt deja afiliata la cele doua site-uri de profil si la inca vreo trei magazine online, voi fi prima care ma voi inscrie si la ei.

    1. Bafta si tie, Raluca!

  10. Eu nu prea m-am axat pe afiliere, insa in ultimul timp am vazut ca nu strica sa incerc, asa ca am sa intru si eu pe site sa ma inscriu.

    1. Bafta!

  11. Chiar pare fain sistemul lor de afiliere, mai ales ca te indeamna sa muncesti mai mult, cu acel bonus fara sa faci conversii neaparat. Cred ca o sa ma inscriu si eu.

    1. Dar mi-ar fi rusine sa nu fac vanzari, pe bune.

  12. Răspunde

    Am auzit si eu de programul lor de afiliere. Chiar il consider util. Se pare ca a inceput sa miste si la noi afilierea si iti doresc mult succes in aceasta campanie

    1. Stii ca eu fac afiliere de cativa ani.

  13. Răspunde

    nu am studiat partea de afiliere in Romania.

    Poate e off topic, dar profit sa scriu ca putine bloguri romanesti castiga bine din blogging (bine ar fi pt mine un 500 -600 euro lunar, echivalentul salariului mediu pe economie) Da, se poate, dar piata romaneasca e limitata: doar 4 5 milioane de cititori iar dintre acestia putini sunt cei ce cumpara online.
    Asa ca mult mai interesanta mi se pare piata blogurilor in engleza: peste un miliard de cititori si un segment consistent de cumparaturi si publicitate virtuale, asa ca pt cine stie engleza si isi doreste sa studieze mai mult, ii recomand…

    1. daca as castiga 500 de euro pe luna, m-as pupa singura.

  14. Răspunde

    Am sa incerc si eu! Multumesc pentru idee!

    1. Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares