Atoderm intensive gel-cremă de la Bioderma – un nou aliat în îngrijirea pielii atopice

Atoderm Intensive Gel Crema Bioderma

Gama Atoderm de la Bioderma, cu produse dedicate îngrijirii pielii uscate, iritate sau atopicem aduce vara aceasta un nou produs, un gel-cremă răcoritor și cât se poate de eficient, utilizabil de către toți membrii familiei. Se numește simplu Atoderm Intensive gel-cremă și a venit la fix, în sezonul cald, fiind o alternativă bună pentru cei cărora crema Atoderm li se părea prea grasă și mai greu de absorbit pe timp de vară.

Atoderm intensive gel-cremă are o textură mult mai lejeră decât crema din aceeași gamă, fiind mai ușor și mai rapid absorbit în piele și nelăsând urme grase sau senzația de piele lipicioasă. Promite hidratare perfectă pentru o zi întreagă, reducând sau chiar eliminând senzația de mâncărime a pielii care apare odată cu uscarea ei excesivă. Pruritul este una dintre cele mai neplăcute simptome ale dermatitei atopice, pentru cine nu știe. Nici nu vă doresc să experimentați vreodată o senzație de mâncărime continuă! Ce are în plus el față de alte produse hidratante dedicate pielii atopice? Iată ce spun reprezentanții Bioderma!

Bacteriile se regăsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, prezența excesiva a anumitor bacterii poate duce la agravarea stării sale. Skin barrier therapy™ limitează adeziunea acestor bacterii pe suprafața pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre. Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile. Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii.

Cu ingrediente (lista completă o găsiți aici) care respectă principiile ce stau la baza tuturor produselor Atoderm, lipsit de parfum și de o serie de alte substanțe periculoase și iritante, Atoderm intensive gel-cremă se adresează atât adulților, cât și copiilor, chiar și celor foarte mici, cu excepția bebelușilor prematuri. Cred ca va fi unul dintre cele mai iubite produse din trusele de îngrijire ale mămicilor.

Atoderm Intensive Gel Crema piele atopica

Îl găsiți în trei variante, una de 75 ml, cum am eu, cu capac flip-top și alte două, de 200 ml și 500 ml, în recipient cu pompiță.

Deși nu am pielea atopică, l-am testat și eu, din curiozitate. Textura este atât de light, că s-a potrivit de minune și pe tenul meu gras, păstrându-și promisiunea de a se absorbi complet și de a nu lăsa pielea grasă după aplicare. De menționat doar că la mine s-a absorbit destul de greu în piele. Este firesc, fiind un produs pentru o piele normală. Este foarte fresh, plăcut, ușor de aplicat și deloc iritant. L-am tolerat mai mult decât bine. Hidratează perfect și pentru timp îndelungat, lucru care la mine s-a văzut cel mai bine pe zona coatelor. Nu a avut efect comedogenic asupra tenului meu.

Evident că eu rămân fidelă gamei Sebium. Atoderm intensive gel-cremă va merge la mama. Eram doar curioasă dacă își respectă măcar parte din promisiuni, pe cele verificabile pe pielea mea. Nu cred că îi va dezamăgi pe cei care au pielea atopică. Sper să nu o facă. Dacă vă confruntați cu dermatita atopică și l-ați încercat, vă rog să îmi spuneți în comentarii ce notă ați da acestui produs sau gamei Atoderm în general. Păreri sincere, vă rog, ca să ajutăm comunitatea să-și facă o idee cât mai completă despre produs!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 03/09/2020
    Răspunde

    Este foarte bun acest gel ,eu îl am în vsrianta de 200 ml și de când îl folosesc nu mai am probleme cu fetița mai mică ! Ador produsele de la Bioderma !

      • Cristina Dragomir
      • 18/09/2020
      Răspunde

      Exact ce ziceam. Sunt de mare folos produsele Atoderm mamicilor de copii mici.

    • Anghelina Irina
    • 03/09/2020
    Răspunde

    Cred ca e tare bună.Toate cremele lor pe care le-am folosit mi-am plăcut pentru ca nu lasa senzația de piele grasă, de ten încărcat. Trebuie să o incerc și eu

      • Cristina Dragomir
      • 18/09/2020
      Răspunde

      Eu am incercat si ceva din gama Hydra si pot spune ca si acolo am avut placuta surpriza de a nu simti tenul incarcat si gras.

    • Valeria Chertes
    • 03/09/2020
    Răspunde

    Am avut multe produse Bioderma și întotdeauna am fost mulțumită .

      • Cristina Dragomir
      • 18/09/2020
      Răspunde

      Este unul din putinele branduri despre care putini au ceva rau de spus.

    • Curea Mihaela
    • 03/09/2020
    Răspunde

    Bioderma Are produse cosmetice foarte bune și persoanele care se confruntă cu dermatită atopică sunt foarte încântate de produsele lor

      • Cristina Dragomir
      • 18/09/2020
      Răspunde

      Mamicile iubesc acest brand!

  1. Sunt multe produse Bioderma preferate!

      • Cristina Dragomir
      • 18/09/2020
      Răspunde

      Si la mine!

  2. nu am folosit gama asta, dar am o crema pentru ten cu spf 50 de la bioderma si-s super incantata de ea!

      • Cristina Dragomir
      • 18/09/2020
      Răspunde

      Sper ca brandul asta sa ne ofere in continuare produse de aceeasi calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares