Parfumurile și ceasurile – de ce le oferim cadou și cum le alegem

parfumurile idee de cadou

Ce mi se pare mie cel mai greu când sunt invitată la ziua cuiva? Nu mi-e greu să aleg cu ce să mă îmbrac și nici nu sunt genul care să se zgârcească când vine vorba să ofer un cadou frumos persoanei respective. Ceea ce îmi dă, însă, viața peste cap este greutatea alegerii cadoului potrivit. Niciodată nu reușesc să aleg un cadou în mai puțin de 3-4 zile.

De obicei merg pe variantele clasice, cadouri care știu că fac plăcere oricui dar, deși știu sigur că vreau să comand un parfum, o bijuterie sau un ceas de mână, lucrurile nu sunt niciodată simple. Trebuie să inventez tot felul de scuze și sa intervievez sărbătoritul sau pe apropiații acestuia ca să aflu dacă preferă bijuteriile clasice din argint sau pe cele fantezie, ceva mai moderne, dacă îi plac ceasurile cu brățara metalică sau cele cu curea din piele, dacă vrea cadran de mărime medie sau unul foarte mare, dacă folosește parfumuri lemnoase, fresh sau floral-fructate, etc. Asta e partea cea mai grea. Informarea de dinaintea alegerii cadoului potrivit. Restul e floare la ureche mai ales când ești client Olle Boutique, un magazin online în care găsești sute de parfumuri, ceasuri, cosmetice și accesorii numai bune de oferit cadou.

parfumuri originaleDe ce tot vorbesc eu despre ceasuri și parfumuri? Pentru ca ele sunt în top cinci cele mai iubite cadouri. Alte preferințe din același top mai sunt gadgeturile, hainele și bijuteriile. Gadgeturi și bijuterii nu prea ofer pentru că sunt destul de scumpe și la haine nu mă bag pentru că sunt de modă veche(cred că hainele trebuie probate înainte de a fi cumpărate)și, în plus, aici e foarte greu să nimerești ceva fix pe gustul persoanei respective.

atelierulfamiliei.ro

În schimb, dacă mizezi pe varianta parfumuri originale, nu trebuie să fii foarte inventiv. Poți eventual să întrebi un apropiat care este parfumul preferat al persoanei căreia vrei să îi cumperi cadoul sau chiar o poți surprinde tu cu un parfum bun de firmă dacă știi cam care îi sunt gusturile și așteptările de la un parfum. Dacă e vorba despre o ea și îi plac notele fructate, alegi un parfum din această categorie. Dacă vorbim despre un el care e o fire sportivă, cauți un parfum potrivit unui bărbat activ, mereu în mișcare. Niciodată nu o să auzi pe cineva spunând că are prea multe parfumuri. De asta și sunt unele din cele mai oferite cadouri.

La fel și în cazul ceasurilor. Un ceas bun va fi primit cu bucurie atât de o femei cât și de un bărbat. Aici important este să îi știi cât de cât stilul vestimentar ca să poți alege un model pe care să îl poată purta la mai multe ținute. Nu e o problema nici dacă oferi, spre exemplu, ceasuri ceva mai elegante și nu se potrivesc ținutelor de zi cu zi. Există și ocazii speciale la care sigur ceasul de la tine va fi purtat cu mult drag și mândrie.

Normal că cele mai apreciate ceasuri sunt cele de firmă. Modelele de la Guess, Giorgio Armani sau Marc Jacobs sunt printre cele mai apreciate când vine vorba de ceasuri pentru femei. Un ceas original e un cadou deopotrivă frumos și util.

Încearcă să ții cont și de tendințe atunci când alegi să oferi cadou un ceas. Anul acesta, spre exemplu, se poartă mult bijuteriile supradimensionate, deci ai putea miza pe un ceas cu o curea foarte lată sau cu un cadran mare. Da, știu că ceasul nu e o bijuterie, ci un accesoriu, dar el este de multe ori perceput și purtat ca bijuterie.

În ambele cazuri, la parfumuri și la ceasuri, e important să oferim produse noi, originale, sigilate și însoțite de certificat de autenticitate sau certificat de garanție. S-ar putea ca, în căutările tale, să găsești și magazine în care produsele sunt la un preț mult mai mic decât în restul magazinelor. Atenție! Dacă e vorba de reduceri care bat la ochi și site-ul este unul despre care nu găsești informații prea multe, mai bine renunți! E posibil ca, din dorința de a economisi 100 de lei, să zicem, să dai 200 de lei pe un parfum sau pe un ceas care nu are nici o legătura cu produsul original.

Recomand achiziția cadourilor de pe site-uri cu vechime, cu informațiile de contact afișate pe site, care îți oferă posibilitatea de returnarea a produsului în cazul în care nu ești mulțumit de el. Un astfel de site, este olle.ro. Ai reduceri foarte tentante, numai produse originale de la branduri de renume internațional și transport gratuit la comenzile mai mari de 400 de lei.

Indiferent ce magazin alegeți, eu sper să țineți cont de aceste sfaturi pentru a fi siguri că oferiți cadouri inspirate care vor fi pe placul celor dragi.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Si eu merg pe variantele astea de cadouri, imi place sa fac cadouri parfumuri dar ceasuri nu prea se mai poarta ptr ca au telefoane .

    • stoica claudia
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Da si mie imi place sa fac cadou un parfum,ceas mai rar

    • ghelbere elena
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Intr-adevar este foarte greu sa alergi un cadou dar niciodata nu vei da gres cu un parfum. Mie personal imi place sa primesc un parfum dar daca as primi un ceas as fi pusa in incurcatura pentru ca nu am purtat niciodata ceas.

    • Daniela Dodoi
    • 17/03/2016
    Răspunde

    La ceasuri si la parfumuri nu stii niciodata gustul omului,fiecare poate sa-i placa un parfum si tie sa nu-ti placa.E greu sa daruiesti un cadou in special parfum.

    • Hacman Mariana
    • 17/03/2016
    Răspunde

    La fel ca si tine oftez cand vine vorba de cadouri..cam greu de ales ceva frumos,de calitate si pe placul sarbatoritului intr-un timp scurt…prefer sa fac cadou un parfum de calitate sau chiar si un ceas asta in cazul in care stiu ce gusturi are persoana respectiva…

    • Lamiita P
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Ceasurile sunt iarasi accesorii foarte la moda daca ati observat. Mie imi plac , nu stau toata ziua sa caut in geanta telefonul. Cat despre parfumuri ….. vorbesti de funie in casa spanzuratului. Sunt bolnava, dar nu am multe ca nu ma tine punga, si cand zic multe nu ma refer la 20 ci la 10, care din punctul meu de vedere sunt multe.

    • dumitrescu elena
    • 17/03/2016
    Răspunde

    in general nu fac cadou parfumuri pentru a nu poti sa stii ce preferinta are fiecare ,in schimb ceasuri ,da ,nu poti sa dai gres atat la barbati cat si la doamne sau domnisoare,iar ceasul a revenit ca si moda

  1. Răspunde

    Eu cred ca sunt cadouri care ar putea fi facute doar persoanelor apropiate, de care stii sigur ca le vor placea. Stii cate parfumuri am primit si le folosesc la stergerea laptop-ului sau a telefonului? :)) Pur si simplu mi-au adus parfumuri dulci, de la care mi se face rau. Bleah!

    • Claudia Mt
    • 20/03/2016
    Răspunde

    Eu mereu st in pana de ideei cand este vorba de un cadou dar fac ce fac si nimeresc ce trebuie

  2. In aceeasi situatie sunt si eu. Oricat de mult imi place sa fac suprize si cadouri, mereu imi bat capul sa fie bine, sa nu fie o supriza neplacuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares