Care e codul tau de reducere?

Azi, dupa ce mi-au plecat musafirii, n-am avut ce face si mi-am varat iarasi nasul pe SheIn, desi nu aveam nimic de cumparat. De cand au scos hainele masuri mari de pe site, mai intru rar pe la ei, doar ca sa ii atrag cumnatei atentia daca vad ceva fain la pret bun. Am zarit si o rochie frumoasa si un trening ieftin la noutati dar am descoperit si noua promotie, valabila pana pe 23 februarie, pentru produse din tot magazinul. Iata, la o comanda de peste 55$, poti folosi codul de reducere TOUCH40 si primesti discount 40%. La comenzile mai mari de 105$, codul TOUCH45 aduce o reducere de 45% si, la comenzile a caror valoare depaseste 205$, ai codul promotional TOUCH50 pentru un discount de 50%. Atentie, pentru cei care nu stiu, reducerea nu se aplica la pretul deja redus al produselor, ci la pretul intreg. Astfel, daca o rochie costa 18$ pret intreg si 16$ la reducere, tu ai reducere 34% din pretul initial, de 18$.

Eu m-am jucat putin cu hainutele si am creat o noua tinuta. Le-am adaugat in cos pentru a face si o simulare si a va arata cam ce reducere primiti la o astfel de comanda. Sincer, mie imi plac absolut toate singura problema e ca nu au masura mea la haine asa ca, pana o sa slabesc sa intru in ele, raman cu satisfactia de a visa la o astfel de tinuta. Sa vedem ce avem noi aici:

  • pizap.com14560934254612o pereche de pantaloni largi, one-size, cu talie elastica, frumos marcata printr-o funda. Sunt dintr-un amestec de bumbac si alte fibre dar nu mi se par prea grosi, deci eu zic ca ar merge pentru primavara. Ii puteti vedea mai in detaliu aici.
  • o bluza alba foarte simpatica, usor larguta, prinsa si ea cu funda in talie. Singurul lucru care nu prea imi convine este poliesterul pur din care e facuta dar trebuie sa recunosc ca in pozele de aici arata foarte bine.
  • pantofii din imitatie de piele lacuita cu toc stiletto ii puteti vedea aici. Mie mi se par senzationali cu varful ascutit, cu platforma nu foarte inalta si cu talpa rosie.
  • geanta rosie imitatie de piele e clar din acelasi film cu pantofii si se potriveste acestei tinute office. E fix pata de culoare de care avea nevoie aceasta tinuta pentru a nu fi una stearsa, banala, datatoare de depresie. Mai multe poze cu geanta, inclusiv interiorul, gasiti aici. Imi place ca poate fi purtata si pe umar dar si pe brat.
  • Bijuteriile, o bratara lata si o pereche de cercei micuti in forma de biciclete, le gasiti voi la sectiunea de accesorii. Cu siguranta veti gasi si alte bijuterii ieftine care sa va placa.

Nu stiu ce parere aveti de tinuta si nici nu tin sa o recomand cuiva. Puteti sa va faceti oricand o tinuta pe placul vostru, la preturi foarte mici pe SheIn. Spre exemple, toate aceste produse ma costau 107$. Dupa ce am aplicat codul Touch45, mi s-au mai scazut 7$ din totalul comenzii. Nu e o suma mare dar e a mea. O pot folosi ca sa imi cumpar si o esarfa, nu? In plus, la comenzile de peste 100 de dolari, transportul este gratuit prin curier, deci nici macar nu trebuie sa te deplasezi la posta!

inpuff.ro

Follow us and you will never miss a sale

Take 34% OFF Over US$55  Code:TOUCH34

Take 36% OFF Over US$105 Code:TOUCH36

Take 38% OFF Over US$205 Code:TOUCH38

Ends: February/23
here: KEEP UP WITH US

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Imi plac foarte mult pantalonii si geanta dar raman cu placutul si cu admiratul

    • stoica claudia
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Multumim ,eu nu am comandat niciodata online dar o sa fac cat de curand ,sunt prea tentante

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Spendide toate!Merita cumparate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares