Bijuterii handmade la comandă. Povestea ta în bijuterii care te reprezintă

bijuterii handmade la comandă

Ador tot ce e handmade. Nu pentru că e la modă. Moda a fost și rămâne ultima mea preocupare în viață. Handmade înseamnă pasiune, suflet, creații deosebite și adesea unice. Deosebite sunt și bijuteriile handmade pe care le-am decoperit pe acest site. Nu-i așa că sunt superbe? Notați-vă că doamna aceasta face și bijuterii handmade la comandă, lucru care mie mi se pare greu de făcut.

Eu, în general, când văd creații de genul ăsta, primul lucru la care mă gândesc este de câtă imaginație, de câtă îndemânare și de câte ore de muncă ai nevoie pentru a scoate la iveală asemenea minunății. În spatele lor nu pot sta decât oameni veseli, plini de viață, de optimism, oameni care nu se tem să-și pună o parte din suflet pe tavă pentru a aduce fericire celor care le poartă creațiile.

set de bijuterii handmade vesele colorate

Un colier handmade, o brățară handmade, o pereche de cercei handmade – sunt mai mult decât simple accesorii, bijuterii care întregesc o ținută, o pun în valoare și îi dau un anumit rafinament, o eleganță aparte. Sunt parte din timpul cuiva, rezultatul ideilor, viselor, visurilor și/sau speranțelor cuiva. Poartă în ele pasiuni (uneori ascunse), spun povești, transmit stări. Te fac să te simți frumoasă, unică, feminină. Îți dau încredere în tine și dau viață chiar și celor mai plictisitoare ținute.

Set Handmade bijuterii

Pe www.marinabijuterii.ro veți găsi astfel de bijuterii care nu împodobesc doar trupul, ci și spiritul. Prețurile sunt accesibile oricui. Sigur că acestea depind și de materialele folosite la confecționarea lor și de complexitatea modelului. O paletă largă de culori îmbrățișează bijuteriile handmade de pe site, în majoritate confecționate din perle de sticlă. Nu sunt foarte multe modele de bijuterii, poate tocmai pentru că unii preferă să ofere calitate în locul cantității. Să nu uităm că vorbim despre bijuterii unice prin design și detalii!

Set colier si cercei, realizate din scoici naturale, perle de sticla

Piața accesoriilor și a bijuteriilor este departe de a fi atins apogeul dezvoltării sale. De la an la an, de la sezon la sezon apar lucruri noi, unele mai frumoase, altele mai puțin frumoase (se știe că frumsețea este subiectivă!). Dar unele trenduri și idei rămân și la final de sezon. Așa s-a întâmplat cu ceea ce numim noi colire statement. Au venit, ne-au plăcut și am continuat și continuăm să le purtăm. Cu atât mai mult atunci când vorbim despre coliere handmade care poartă o anumită amprentă, un farmec aparte care lipsește bijuteriilor fabricate pe bandă rulantă.

Pe site-ul meu marinabijuterii.ro veți găsi bijuterii pentru toate gusturile și pentru cam toate vârstele, stilurile și ocaziile. Brățări simple, ieftine, cerceii cu ciucure (la mare căutare în perioada asta), seturi vesele de bijuterii, dar și minunatele coliere statement așteaptă să-ți întregească ținutele de seară sau ținuta zilnică de birou, ținutele casual sau pe cele de club sau festival. Vrei ceva deosebit, feminin, de bun gust? Acum știi unde să cauți.

set elegant realizat din perle de sticla si acril

Ba, mai mult decât atât, dacă vedeți un model de bijuterie care v-ar plăcea pe altă culoare sau aveți propriile idei dar nu aveți talentul de a le pune pe ață și a le transforma în bijuterii care să vă descrie perfect, puteți folosi numărul de telefon de pe site pentru a o contacta pe Mariana, creatoarea minunățiilor de pe site. Cu siguranță ea va da viață ideilor și poveștilor voastre realizându-vă cele mai frumoase bijuterii handmade la comandă.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 20/10/2018
    Răspunde

    Foarte frumoase bijuterii!

  1. Se vede ca are mult talent și ca pune pasiune și suflet în tot ceea ce face

  2. Ce dragut! Acum chiar mi-ai readus pofta sa recreez bijuterii…si n-am timp deloc in perioada aceasta 🙁 Si mie imi place sa realizez lucruri unicat si jocul cu margele este deosebit!

    • Lamiita Petre
    • 21/10/2018
    Răspunde

    Si eu apreciez bijuteriile handmade. Mi-ai starnit curiozitatea si am intrat pe site sa vad si altceva. Si am ramas cu gandul la un set statement, colier + cercei, ca sa flu ca la realizarea lui s-au folosit perle Mallorca, perle Swarovski, cristale Swarovski si perle de sticla. Super fain.

  3. Cat de frumoase si delicate sunt!! Bijuteriile handmade sunt de o frumusete rara si imi place tare mult sa primesc sau sa daruiesc astfel de cadouri.

  4. Am si eu cateva bijuterii hand made, unele le-am adus din vacante, imi plac mult, parca au suflet.

    • Anda Stanciu
    • 22/10/2018
    Răspunde

    Foarte frumoase bijuteriile

    • Corina Cosa
    • 23/10/2018
    Răspunde

    Ce culori si modele frumoase !! am si eu o colectie intreaga de bijuterii hand-made , stau uneori cate o ora intreaga , le scot din cutii , le admir , aleg una pentru acea zi …pentru mine este ca o sedinta de psihoterapie 🙂

    • Nicolae Claudia
    • 24/10/2018
    Răspunde

    Foarte frumoase aceste bijuterii

    • Ioana Radu
    • 25/10/2018
    Răspunde

    Colierul cu perle e super frumos! Eu am o slabiciune pentru perle ♥. Am o multime de bijuterii cu perle si inca mi-as mai cumpara.

  5. ultimul set e foarte dragut, potrivit pentru un eveniment mai fancy. eu nu prea sunt cu bijuurile in mod deosebit

      • Cristina Dragomir
      • 28/10/2018
      Răspunde

      Eu, daca nu as avea alergia aia la metale, as purta in fiecare zi altceva.

  6. O stiu pe Marina si intradevar pune mult suflet si talent in fiecare bijuterie pe care o realizeaza si asta se vede.

      • Cristina Dragomir
      • 28/10/2018
      Răspunde

      Eu o stiu doar din online si doar prin intermediul creatiilor am avut placerea.

  7. Răspunde

    Admir persoanele care au acest talent, de a crea cu manutele lor adevarate minunatii! Eu oricat m-as chinui nu reusesc…cu greu i-am facut un costum de Scufita fiicei mele pentru la scoala 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 28/10/2018
      Răspunde

      pai daca ai facut deja un costum, esti talentata, mamicule!

  8. Răspunde

    Setul cu perlute albe m-a cucerit. Chiar este frumos si elegant. Am sa ma uit pe site sa vad ce mai gasesc interesant

      • Cristina Dragomir
      • 06/11/2018
      Răspunde

      Tu ai si unde sa le porti, ca iesi des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares