5 tipuri de rochii de seară perfecte dacă ai sânii mici

rochii de seară pentru femeile cu sanii mici

Suntem în plin sezon de evenimente. Așa e vara. Nu cred că există familie care să nu fi primit invitație la cel puțin o nuntă pentru perioada asta. Dincolo de problema banilor de pus în plic, mai este cea a alegerii unei ținute potrivite. Pentru o femeie este foarte greu să-și găsească rochia de seară perfectă. Ne găsim defecte peste tot. Le inventăm acolo unde nu le găsim. Degeaba îți place o rochie în poză, dacă ție ți se pare că-ți face fundul prea mare sau că, din contră, nu are pe ce să stea. O problemă foarte mare o au doamnele și domnișoarele care au sânii prea mici. Natura n-a fost deloc generoasă cu ele. Și ce e de făcut?

Soluții sunt mai multe. Poți să-ți cumperi un sutien cu strat de burete de 2 centimetri grosime. Poți să-ți pui șosete în sutien, să modifici o rochie la croitor, ca să nu-ți fie largă pe bust, sau poți, cel mai simplu, să faci alegeri mai inteligente în materie de ținute. De exemplu, dacă te uiți printre aceste rochii de seara elegante, știi ce modele trebuie să alegi pentru a nu evidenția și mai tare defectul care te macină? Există rochii care fac să-ți sară în ochi că femeie are pieptul plat și rochii care ascund treaba asta sau chiar creează iluzia unor sâni mai plini. Iată 5 tipuri de rochii de seară către care te poți orienta dacă ai această problemă!

Rochia fără mâneci, cu decolteu în V

Decolteul în V este una dintre cele mai bune alegeri în materie de rochii, bluze, topuri sau tricouri pentru femeile care au sânii mici. Condiția este să fie decolteu generos, nu mic, și să-ți lași și brațele neacoperite. Nu e ciudat să porți un astfel de decolteu? Nu va atrage privirile fix pe zona pe care nu vrei să o arăți? Nu. Combinația de piele la vedere în partea aceasta de sus cu decolteu în V chiar face minuni, după cum poți vedea în imaginea de mai jos. Încearcă și te vei convinge!

inpuff.ro
rochie neagră de seara cu decolteu in V rochii de seară sâni mici

Rochia cu volane în zona bustului

Volanele dau întotdeauna volum și tu ar trebui să ști asta și să le introduci în ținutele tale cât mai des. Când vorbim despre ținute de seară, pentru o nuntă sau un botez, poți alege o rochie cu volane în genul rochiei albastre cu umerii goi de mai jos. Vezi cât de frumos arată tipa asta, deși nu se poate spune că are sâni mari? Efectul volanelor! În cazul acesta ele ascund imperfecțiunea.

rochie de seara albastra cu umerii goi si volane

Volanele mai scurte, ca la rochia turcoaz, fac mai mult decât să ascundă. Ele crează iluzia unui bust mai generos.

rochie tucoaz cu volane

Rochia halter – care se prinde după gât

Dacă ai fost vreodată atentă la ținutele adoptate de vedete pe la petrecerile mondene, ai remarcat cu siguranță și rochiile tip halter, acele rochii care nu au bretele, ci se agață sau leagă pe ceafă. Scurte sau lungi, din dantelă sau din voal, nu are importanță. Formatul acesta reușește în mod miraculos să arate divin chiar și pe doamnele și domnișoarele care au sânii mici. Priviți rochia neagră din dantelă de mai jos! Cum vi se pare? O găsiți pe pagina cu rochii de seara lungi.

rochie de seara neagra din dantela

Rochia accesorizată în zona pieptului

Deși atrage atenția asupra zonei bustului, o astfel de rochie arată foarte bine pe femeile cu sâni mici. De fapt, purtată de o femeie cu bust generos, chiar ar putea părea vulgară o rochie ca cea de mai jos. Broderia aceea aurie dă o nota de feminitate și senzualitate și nu te lasă să vezi ce e sub ea. Sigur că modelul ales de mine are mai multe avantaje: conturează foarte frumos talia și breteaua aceea căzută face pieptul să pară mai lat.

rochie de ocazie verde

Rochia cu paiete cu spatele gol

Nu îți place niciunul din modelele de mai sus? Poți alege rochii cu decolteul la baza gâtului si bretele late, ceva în genul rochiilor lui Audrey Hepburn. Deși nu avea sâni mari deloc, celebra actriță nu se sfia să poarte rochii mulate. Avantajul este că o astfel de rochie poate fi purtată și cu alte ocazii și nu se demodează niciodată. Sau, dacă vrei ceva îndrăzneț, caută printre aceste rochii de seara ieftine una cu paiete și cu spatele gol.

rochia cu spatele gol

Rochiile cu accente metalice în general fac minuni pentru busturile mici. Cu atât mai bine dacă alegeți un model cu spatele gol.

Iată cât de simplu este să fii elegantă fără să-ți faci griji în privința mărimii bustului! Ține minte că nuanțele pastelate sunt mai recomandate decât cele închise și că decolteurile mari nu au ce căuta pe tine dacă nu sunt în V!

Toate rochiile din imagini pot fi găsite pe site-ul wildfashion.ro. Site-ul oferă transport gratuit la comenzi de peste 149 de lei și schimbarea produsului (dacă nu se potrivește mărimea) fără niciun cost suplimentar.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Fiecare suntem diferite si ar trebui sa ne iubim asa cum suntem. Dupa ce ani de zile am fost destul de complexata de sanii pe care ii gaseam prea mici, acum mi se par perfecti 🙂 Si e f fain ca iti permiti sa porti orice, sa umbli fara sutien, sa iei sutien fara bretele, sa nu-ți sara sanii cand mergi 🙂 Mult mai simplu decat pentru sanii mari. Ba chiar problema zic eu ar fi ce rochii sa porti pentru sanii mari.
    Si in nici un caz nu e bine burete, ca se vede 🙂 Si daca nimeni n-ar mai purta burete sau nu s-ar mai opera, n-ar mai fi nici o presiune pentru cele cu sanii obisnuiti, care prin comparatie par mici.

    1. Eu sunt o grasana cu sani foarte mici. Intr-o vreme ma gandeam ca ia-s fi vrut mai mari. Prin adolescenta. Apoi am realizat ce efort face mama sa isi care sanii prea mari, cum se opareste pe sub ei, si mi-a trecut.

  2. La volane am apelat și eu, dar la costumul de baie 😀
    Rochiile de seară decoltate ajută mult ca sânii să pară mai mari.

    1. Tu oricum esti o tipa isteata si stii sa te pui in valoare.

    • Cristina Barbieru
    • 04/07/2018
    Răspunde

    Eu inainte de sarcina aveam sânii potriviți. Niciodată nu mi.au placut sânii mari. De cand am nascut, situația s.a cam schimbat si acum aleg rochii ceva mai cuminți. În general aleg rochiile cu decolteu in V pt ca ma avantajează. Si cu rochiile cu spatele gol ma împac bine, doar ca am nevoie de ceva susținere în zona bustului.

    1. Eu nu cred ca ai de ce sa fii complexata pentru ca esti bine dotata si nu te-am vazut vreodata purtand ceva care sa dea o nota nedorita de vulgaritate.

  3. nici eu nu ma laud cu cine stie ce dimensiuni, in limita normalului, dar cred ca volanele si accesoriile atrag atentia si mai scapi de complexe!

    1. In tricoul ala alb in care erai azi in poze nu mi s-a parut ca nu ai fi dotata.

    • Valeria Chertes
    • 04/07/2018
    Răspunde

    Rochitele sunt minunate, eu am sanii cam mari si imi gasesc destul de greu.

    1. Cum o dam, tot nu e bine 😀

  4. Răspunde

    Imi plac foarte mult rochiile cu volane, dar nici cele cu accesorii nu sunt mai prejos. Intotdeauna am dat o importanta destul de mare rochiei pe care aleg sa o port la o ocazie!

    1. Si mie imi plac volanele, dar nu prea le pot purta ca am destul de volum, chiar daca nu am sanii mari.

  5. Îmi place foarte mult cea albastră cu volane

    1. Si mie mi-a placut mult modelul, de aceea l-am ales.

    • Lamiita Petre
    • 04/07/2018
    Răspunde

    Intotdeauna exista trucuri pentru a masca ceea ce nu ne place la noi si de a ne pune in evidenta ceea ce consideram ca merita. Ai ales foarte bine modelele de rochii pentru femeile care nu vor sa atraga atentia asupra unui bust prea mic. Cred ca cel mai bine ar fi sa ne acceptam asa cum suntem si sa mizam pe atitudinea noastra. Eu sunt un exeplu de multe X-uri, dar m-am facut placuta prin felul meu de a fi. Asta nu inseamna ca nu am fost si nu sunt complexata de aceste dimensiuni, dar ar fi trebuit sa tin cont de felul in care am fost inconjurata de cei dragi, de prieteni si de oamenii care ma cunosc.

    1. atitudinea, da, face mai mult decat 1000 de trucuri, dar nu toate femeile o au.

  6. Rochia neagra din dantela imi place foarte mult si chiar daca mai am trei rochii negre din dantela in dulap cred ca o s-o cumpar fiindca modelul m-a cucerit.

    1. Ups, sa ma simt vinovata de cheltuiala ce va sa vina?

  7. Răspunde

    Te-ai gandit sa-mi dedici un articol doar ca nu ai mentionat si numele meu in titlu nu?
    Mie imi place rochia cu volane si cred ca aceasta m-ar avantaja cel mai mult

    1. Tu ai sanii mici? Cime te-a mintit? Mie mi se pare ca esti chiar bine dotata.

    • Nicolae Claudia
    • 14/07/2018
    Răspunde

    Sa tot avem evenimente, ca rochii avem de unde alege

    1. Si bani. Sa nu uitam de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares