Aqua Infini de la Galénic – scump, dar bun

aqua infini galenic

Nu am multe produse de îngrijire pentru că nu am timp să le folosesc pe toate și pentru că nici nu îmi place să aplic 3-4 produse unul după altul. Deh, nimeni nu-i perfect! Știu eu că nu mă pot lăuda că îmi îngrijesc corect tenul, dar dincolo de numărul de produse pe care le avem in trusă, cred că e mai importantă calitatea lor. Sigur că și eu sunt la fel ca voi și mă doar inima să dau pe un singur produs 100 de lei. Nu mă dau banii afară din casă, dar uite că se dovedește încă o dată că prețul este un indicator al calității. Este cazul serului amplificator hidratant Aqua Infini de la Galénic.

Recunosc, nu l-am cumpărat. L-am primit cadou. E scump. 150 de lei la Farmacia Tei, unde sunt de regulă cele mai mici prețuri. Dacă ar fi să consum unul pe lună, nu aș mai fi scris despre el pentru că e prea mult să dai la fiecare 30 de zile această sumă pe un singur produs. Însă, aplicându-l doar dimineața, pentru că seara am alt ritual, nu am consumat decât un sfert din el într-o lună de zile, deci este spornic.

Pe scurt, specialiștii Galénic au descoperit cum rezistă floarea Rocher în seceta din deșert, captând apa din rouă și făcând-o prizonieră pentru a-și hrăni celulele pe tot parcursul zilei. Au luat planta asta și au pus-o într-un ser cu apă și l-au numit Aqua Infini. Produsul conține acid hialuronic, polimeri de gelificare, glicerină vegetală, betaină, dar și microbule de ulei.

Pe fața curată aplici o cantitate mică de ser. Eu apăs o singură dată pe pompiță și cantitatea care iese este suficientă pentru a acoperi fața și decolteul. Este un lichid foarte fin, puțin uleios, cu miros super plăcut. Rețineți că doar bulele alea mici reprezintă uleiul din produs. Este foarte lejer și asta o spune cineva care are tenul gras și vara nu suportă mai deloc creme și loțiuni pe față.

Se absoarbe lent, dar perfect. Permite un masaj blând și îndelungat și lasă pielea de o finețe cum nu mi-a fost dat să obțin până acum cu vreun alt produs. Cred că nici nu știut până acum cum e să-ți simți tenul perfect hidratat. Le va fi foarte greu produselor care vor veni după Aqua Infini să supraviețuiască în trusa mea de îngrijire.

ser hidratant aqua infini Galenic

Îl puteți aplica dimineața sau seara sau și seara și dimineața. Peste tot veți găsi recomandarea de a-l aplica peste loțiunea de îngrijire Aqua Infini, dar eu vă spun că funcționează și singur serul, cel puțin pe tenurile grase. Nu știu cum se comportă pe un ten uscat. Folosit de două ori pe zi, probabil că o să vă ajungă 2 luni un ser de 30 de ml. Eu îl aplic doar dimineața tocmai pentru hidratează atât de bine și nu rămâne gras pe față să-mi alunece fondul de ten de pe el. Serul Aqua Infini este ideal de folosit ca bază de machiaj, garantez.

L-am folosit inclusiv pe pielea din jurul ochilor și rezultatele au fost vizibile imediat. Cred că acidul ăla hialuronic din compoziție face minuni într-un timp atât de scurt. Nu zic că e indicat pentru a fi utilizat pe această zonă, doar vă spun ce fac eu. Asta pentru că îmi place mai mult decât crema de ochi pe care o simt ca fiind prea grasă (cea pe care o am eu).

Ce e de reținut? Că Aqua Infini ser amplificator cu apă de la Galénic este un produs scump, dar face treabă foarte bune, adică exact ceea ce promite. Este cel mai bun produs de hidratare pe care l-am folositi eu până acum. După el vine Biotherm Aquasource Everplump, un produs pe care l-am primit tot cadou de la Ioana Radu și despre care vă voi povesti curând.

Pacat ca cei de la Galenic au un admin pe Facebook care tocmai m-a convins că nu vreau să mă mai apropii de produsele lor. În momentul în care un om ține de două săptămâni o postare în care se specifică ceva și o editează apoi cu alte cerințe (indiferent de ce scrie în regulament), asta se numește incompetență. Iar lipsa unei scuze pentru greșeală costă mult. Nu schimbă calitatea produsului, dar a schimbat percepția mea asupra valorilor brandului.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 03/07/2018
    Răspunde

    Din descrierea ta mi se pare un produs bun.

    1. este. Eu scriu rar despre produse cosmetice, dar asta merita.

    • Nicolae Claudia
    • 03/07/2018
    Răspunde

    Un produs bun isi merita banii

    1. Da, cu toate ca e destul de scump.

  1. Răspunde

    Confirm: uleiul e f bun hidratant. Acid hialuronic am avut ceva f concentrat, cumparat in farmacie, la mine n-a avut nici un rezultat.

    1. Eu nu ma omor dupa cosmetice in general, dar uite ca unele reusesc sa ma incante chiar si pe mine.

  2. Nu stiu de acest produs, dar serurile în general fac o treaba tare buna.

    1. Am mai folosit eu si de la alte firme, dar erau prea grase.

  3. nu suna rau deloc ce zici tu aici, vreau si eu sa primesc asemenea cadouri! oricum, sa-l folosesti cu spor in continuare si ma bucur ca-ti prieste! am si eu cateva produse mai scumpicele, tot primite, si chiar sper ca la un moment dat sa ma incumet sa investesc mai mult in produse mai concentrate

    1. Mie mi-e teama sa imi dau banii pe lucruri asa de scumpe. Ce fac daca nu imi plac? Daca nu l-as fi primit cadou, n-as fi aflat niciodata cat de bun e.

  4. Răspunde

    Nu am cumparat pana acum, intr-adevar pretul este destul de piperat, insa daca face treaba buna eu zic ca se merita. Si eu am tenul gras si aleg cu mare grija produsle pe care le folosesc!

    1. Mie alte produse imi scot cosuri. De la asta nu am probleme.

  5. Răspunde

    Un review complex despre care am citit cu placere. Nu stiam nimic de acest brand si asta m-a facut sa fiu atenta la detalii. Ma bucur sa vad ca nu este un produs gras pentru ca si eu am o problema cu asta. Daca voi avea ocazia, il voi incerca si eu

    1. Tu stii ca scriu rar despre produse, mai ales daca nu sunt primite in teste, dar asta merita sa scriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares