Cum postezi poze pe Instagram direct de pe calculator

V-am promis într-un articol trecut că am să vă arăt cum puteți face mai mult decât să intrați pe Instragram de pe calculator și sa dați follow sau like postărilor care vă plac. Vă spuneam atunci că cel mai mare minus al accesării Instragramului de pe PC este acela că nu putem încărca poze și implicit crea postări proprii.

Chiar nu putem posta poze pe Instagram direct de pe calculator? Există diverse programe pe care le putem instala în computer pentru a face treaba asta, dar sunt greoi de folosit și nici nu garantez că merg toate sau întotdeauna. Unul dintre ele era Gramblr. L-am folosit și eu ceva vreme și am și scris despre el aici. A fost bun la vremea lui, apoi nu a mai funcționat. Nu știu dacă între timp și-a revenit, dar nici nu mă mai interesează pentru că nu mai am nevoie de el.

Am descoperit că pot posta pe Instagram și fără programe speciale, direct din browserul pe care-l folosesc pentru a naviga. De ce aveam nevoie să postez direct de pe PC? Din două motive. Primul este acela că multe din poze sunt făcute cu aparatul foto și presupune muncă în plus să le transfer de pe cardul foto în memoria telefonului. E mai simplu să le încarc în mediul online direct de pe card, nu? Al doilea motiv este acela că pe telefon eu mă descurc greu cu tastatul. Prietenii și cunoscuții mei știu cât de mult urăsc să scriu mesaje de pe telefon.

Cum postezi poze pe Instagram direct de pe calculator până la urmă? Dacă folosești Google Chrome, e foarte simplu. Există atât o extensie care te poate ajuta în acest sens – Desktop for Instagram, cât și o anumită setare care-ți permite să vizulizezi Instragramul ca și cum l-ai accesa pe mobil, nu din browser. Nu mă apuc să descriu procesul în scris pentru că e mult de tastat și ar fi și greu de înțeles. Am reușit să fac un scurt filmuleț despre cele două metode de a face postări pe Instagram de pe PC și sper să vă fie util. Iată-l!

Dacă sunt întrebări, vă rog să mi le adresați în comentarii și voi răspunde garantat în măsura în care mă pricep.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Mulțumesc de pon, prima varianta simpla si pe intelesul tuturor. Toxcmai ce mi-am instalat si eu

    1. Ma bucur ca iti este de folos.

    • Catalina Coman
    • 30/07/2018
    Răspunde

    Dacă ai sti de cat timp cautam o solutie. La fel, majoritatea pozelor sunt facute cu aparatul. Mersi mult! 🙂

    1. ma bucur, Cata!

    • Valeria Chertes
    • 30/07/2018
    Răspunde

    Multumesc pentru sfaturi.

    1. Pupici.

  2. Răspunde

    Super prezentare! Multumim pentru acest articol atat de util. Am folosit prima varianta si am postat deja prima poza pe instagram, de pe PC. Ma simt ca un copil in fata unei jucarii noi :))

    1. Stiam eu ca va fi utila multora. Pupici!

  3. Răspunde

    Wow, deci nu creeed ca apar si eu si postarea mea pe acolo. Mi-a sarit inimioara din piept cand mi-am vazut… „postarea”. :))) Awww… 😀
    Una peste alta multumesc mult zuzi pentru acest articol. Sincer, voiam de mult sa postez direct de pe desktop, dar nu aveam chef de instalat aplicatii si extensii. Varianta CTRL+SHIFT+M e cea mai eficienta. Te imbratisez.

    1. ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine ca apari pe filmare. Pupici.

    • Lamiita Petre
    • 31/07/2018
    Răspunde

    Am luat-o si eu asa babeste, si mi-a iesit. Stiam eu cat esti tu de desteapta ( si nu numai) , ca explici sa priceapa orice prost. Eu am instalat extensia si a ramas ” prima dragoste” . Multumim.

    1. Deci o sa te vad mai des pe Instagram?

  4. Mulțumesc! Așteptam acest articol!

    1. Te astept pe Insta mai des!

    • Cristina Popescu
    • 31/07/2018
    Răspunde

    Super de folos articolul, merci Cristina.

    1. Cu drag!

  5. Super! Chiar mi e de folos acest pont. Credeam ca nu se poate. Mi.e mai usor sa postez de pe laptop pt ca pozele le fac cu aparatul.

    1. la cat mai mult poze, Cris!

  6. Răspunde

    Ah, super! Am sa incerc si eu! Merci pentru pont. Nu stiam ca Chrome poate oferit aceasta posibilitate. Si eu tot din cauza asta nu pus asa multe poze pe Insta. Imi e greu sa le transfer…

    1. Mie imi zici? Eu de ce crezi ca am cautat solutii?

  7. Eu pun pozele de pe laptop pe Facebook, apoi de pe telefon salvez poza de pe Facebook si o pun pe Instagram 😀 Mie mi se pare mai simplu asa.

    • Nicolae Claudia
    • 01/08/2018
    Răspunde

    Multumim pentru informatii

  8. Ei asta chiar nu stiam. Momentan ma folosesc de telefon dar o sa salvez articolul tau in caz ca imi mmoare telefonul si trebuie musai sa postez pe insta.

    • Vanda
    • 01/08/2018
    Răspunde

    Cristina, articolul tau mi-a fost de mare ajutor. A venit la „țanc”. Multumesc mult! <3

    • Denisa
    • 01/08/2018
    Răspunde

    Foarte util articolul! Nu stiam ca exista modalitatea asta. Eu folosesc Later, care imi permite sa pun pozele de pe desktop in acel moment, sau sa le programez pentru mai tarziu. Dar ma bucur ca acum stiu si variantele acestea, la care sa apelez in caz de nevoie, multumim!

  9. nu postez poze de pe pc, dar nu se stie niciodata cand o voi face si voi cauta articolul asta! thz, zuz!

  10. Răspunde

    Super super bun materialul facut de tine! Eu il asteptam de cand am citit postarea ta anterioara despre Instagram. Nici eu nu sunt tocmai prietena cu telefonul si, de fel, dau drumul internetului pe el doar atunci cand vreau sa postez ceva pe Insta, in rest nu prea il folosesc. Chiar ma ajuta mult faptul ca acum stiu sa folosesc instagramul direct de pe laptop. Fac cinste cu un suc pentru asta ♥.

    • Oana
    • 04/08/2018
    Răspunde

    Super Cristina, multumim, stiam ca se pot incarca……dar nu stiam cum :))). Tocmai am incarcat si eu o poza pe Ig, pupici 🙂

  11. Răspunde

    De multe ori sunt cu telefonul in mana si imi este usor sa fac intregul proced direct de pe el. Cu toate astea, cateodata sunt la calculator si mi-as dori sa pot pune si de pe comp. Am sa incerc si eu metoda ta pentru ca pare usor de facut

    1. Mie mi-e greu sa scriu de pe telefon si nici cu editarea nu stau mai bine.

    • Cristina
    • 19/11/2018
    Răspunde

    Cristina, sunt curioasă dacă ai încercat a posta și de pe telefon și ai sesizat ceva diferență în „reach”. Am urmat pașii de aici o dată pentru că aveam poza în laptop și mi-era lene să o transfer pe telefon și părerea mea e că a avut un impact mai mic.

    Bine, nu că aș avea eu sute de followers că abia dacă am 200, dar chiar și așa o fotografie are cam patru ore până se pierde în marea de poze din Instagram și în general ai un reach mai mare imediat ce postezi. În sensul că atunci primești mai multe likes de la oameni care nu te urmăresc. La poza postată de pe laptop am sesizat un număr foarte mic de asemenea reacții. Nu știu dacă e din pricina faptului că a fost postată de pe laptop sau pentru că poza era proastă sau pentru că nu era ora potrivită. Dar ar fi interesant de aflat dacă tu sau cititorii tăi ați sesizat vreo diferență.

      • Cristina Dragomir
      • 22/11/2018
      Răspunde

      Eu postez alternativ de pe telefon si de pe PC folosind metoda CTRL+SHIFT+I in Chrome si nu am sesizat diferente de genul asta. Dar sunt diferente intre postari, e normal. Pozele in care apar eu primesc mai multe apreciezi, de exemplu.

    • Carmen
    • 06/03/2019
    Răspunde

    Cu plecăciune, MULȚUMESC, Cristina Dragomir!
    Foloseam aplicația GRAMBLR pe interfața clasică de Instagram. De la o vreme îmi apărea mențiunea ”error” și nimic nu puteam posta. Dat fiind vârsta mea și scăderea acuității vizuale, telefonul nu-mi oferă aceleași condiții ca laptopul. Ți-am urmat sfatul – prima variantă, mai facilă – și am făcut deja primele postări acum 5 minute! E suficient acest MULȚUMESC din inimă? Mult succes, draga mea, îți urează o vârstnică doamnă de trei sferturi de veac!

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      Cu mult drag. ma bucur ca reusesc sa ofer informatii de folos. Sper ca am explicat bine si nu a fost greu sa intelegeti. Sarutmana si sanatate!

  12. Functioneaza perfect! Multumesc din suflet! :* <3

    • Gaby
    • 11/04/2019
    Răspunde

    Buna, cum poti adauga de pe PC mai multe poze la o singura postare?Multumesc

      • Cristina Dragomir
      • 21/04/2019
      Răspunde

      Buna, inca nu am descoperit o solutie pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares