Instagram poate fi accesat și de pe PC. Foarte simplu

Instagram de pe PC

Foarte multă lume e supărată pe mine că pun condiție la concursurile de pe Facebook să mi se dea follow pe Instagram. Trebuie să înțelegeți că, nu știu ce fac alții, dar eu mă autosponsorizez în 90% din cazuri, când vine vorba de premii, și este normal să vreau să mă aleg și eu cu ceva din această investiție. Mulți văd cerința de follow pe Instagram și imediat sar ca arși că ei nu au Instagram. Nu e o condiție discriminatorie, dragilor. E alegerea voastră dacă vă faceți cont sau nu pe o rețea socială, dar condițiile sunt făcute ca să fie respectate. Nu vrei să ai cont pe Instagram, nu participi. E simplu.

În altă categorie intră cei care se plâng că nu pot intra pe Instagram pentru că ei nu au telefoane șmechere și net pe telefon. Dragilor, să ne înțelegem! Instagram poate fi accesat foarte simplu și de pe calculator, fără să instalați vreun program și fără să aveți nevoie de trei facultăți pentru asta.

Cum intri pe Instagram de pe PC?

Foarte simplu. Intri aici și îți faci cont (dacă nu ai deja unul), ca pe orice alt site. Urmează confirmarea contului, prin simplu click pe un link pe care îl primiți pe adresa de mail folosită la înregistrare, și apoi intrați din nou pe instagram.com și introduceți numele de utilizator și parola pe care le-ați ales mai devreme, când ați creat contul. Odată conectați, puteți folosi multe din funcțiile rețelei. Puteți da follow conturilor care vă interesează (pentru concursuri sau conținut), like (inimioare) postărilor care vă plac și chiar puteți lăsa comentarii și urmări InstaStory. E chiar așa de greu? Eu nu cred.

Sunt însă și funcții la care nu veți avea acces. De exemplu, nu puteți încărca poze sau da tag prin metoda Facebook. Dar puteți tăgui prieteni și, în felul ăsta, participa la concursurile de pe Instagram, dacă știți userul vecinei sau prietenei cele mai bune și îl tastați în comentarii cu @ în față. Nu vor apărea sugestiile, ca pe Facebook, dar odată postat comentariul, veți vedea că username-ul respectiv apare scris cu albastru, deci tagul funcționează.

Nici în ceea ce privește crearea de postări, distribuirea, încărcarea imaginilor pe contul de Instagram nu suntem 100% dependenți de accesul la un telefon bun dotat cu internet. Chiar și asta putem face de pe calculator, direct din browser, fără a avea nevoie de programe sau extensii suplimentare. Promit că în zilele următoare vin cu un articol și despre treaba asta. Durează puțin mai mult pentru că trebuie să fac video, dar promit că o fac și veți vedea că e foarte simplu.

Trebuie să rezolvăm cumva problema asta cu Instagramul. Vă spun de pe acum că toate concursurile care vor urma vor avea condiție obligatorie urmărirea pe Instagram. Știți că nu-mi place rețeaua asta, dar tendințele ne constrâng pe toți să facem lucruri care nu ne plac. Mai mulți followeri și un impact mai mare al postărilor de pe Instagram înseamnă mai multă vizibilitate, șanse mai mari de a fi contactat pentru colaborări, mai multe premii. Înțelesu-m-ați?

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 26/07/2018
    Răspunde

    Eu te urmaresc pe Instagram,

    1. Multumesc!

  1. Era util un astfel de articol pentru fanii paginilor de pe Facebook. Instagram urca tot mai mult in tendinte, asa ca… e bine sa stim ca putem avea access la acest canal si de pe Desktop.

    1. ar fi bine daca urmaritorii de pe Fb ar si citi acest articol.

  2. Eu sunt mare fan Instagram si imi place ca descopar mereu functii noi. Da, si la mine va fi cerinta de concurs! Le voi recomanda acest articol!

    1. Trebuie sa ne urmeze 😀

    • Lamiita Petre
    • 27/07/2018
    Răspunde

    Pica-ma cu ceara, dar nici mie nu mi place instagramul. Intru de pe PC , din cand in cand, mai dau un follower, o inimioara, un comentariu, dar cam atat.Nu stiu de ce am repulsie de instageam si nu ma pot obisnui cu el. Probabil, constransa de situatie o voi face. ( te pomenesti ca de aia nu mai am eu colaborari 😀 )

    1. daaa, treci pe instagram!

  3. Dacă-mi spui cum pun poze pe insta de pe laptop fac cinste, serios! 🙂

    1. Radu, ramai pe frecventa!

  4. hi hi, chiar ai dreptate. acum imi dau seama ca nu am facut niciun concurs pe insta. poate ar fi un inceput

    1. Daca-i musai, cu placere.

  5. Eu sunt fan Instagram, dar un fan pasiv pentru ca nu sunt foarte activa, inca :D. Un articol foarte util. Multumim. Weekend fain!

    1. Mie nu prea imi place, dar ma supun tendintei.

  6. Asta e o scuza pentru cei comozi. Eu folosesc de mult timp sin instagramul pentru PC. Ar fi fost intr-adevar bine daca ar fi avut toate functiile similare aplicatiei pentru telefon.

    1. O sa va arat luni ca le puteti avea aproape pe toate de pe PC.

  7. Am avut si eu un astfel de program pe calculator dar nu mai stiu cum ii spune ca mi la instalat al meu inainte sa imi iau smartphone dupa care l-am sters pentru ca nu putean sa fac mare lucru cu el. De pe telefon insa, e floare la ureche.

    1. Mie mi-e greu de pe telefon pentru ca am pozele pe card si ar trebui sa el transfer mai intai. Eu fac mare parte din poze cu aparatul foto.

  8. Da, se pare ca instagramul prinde mult teren. E bine ca ai punctat acest subiect, caci da sunt multe persoane care se plang ca nu au Instagram si nu pot participa, desi nu este asa.

    1. Eu mereu le zic, dar nu vor sa inteleaga.

  9. Răspunde

    Imi place instagram. L-am descoperit de curand. Dar nu pot incarca decat de pe telefon. Se oae si de pe PC?

    1. Da. Se poate. Cel mai probabil luni o sa fac un mic tutorial video.

    • Nicolae Claudia
    • 28/07/2018
    Răspunde

    Eu te urmaresc si pe instagram

    1. Iti multumesc, Claudia.

  10. Răspunde

    Da, am observat si eu ca acum e mult mai accesibil Instagramul de pe desktop decat era initial. Si asta e un lucru foarte bun din punctul meu de vedere 🙂

    1. Da, stiu ca la inceput nu puteai sa intri pe el de pe calculator.

  11. Mie imi place mult Instagram si partea de Instastory, si cu cat invat mai mult cu atat imi place si mai mult. Pentru mine e mai comod sa postez de pe telefon, cam toate pozele le am acolo.

    • Ioana Radu
    • 04/08/2018
    Răspunde

    Ma numar si eu printre persoanele pentru care accesarea instagramului de pe telefon nu e tocmai la indemana. Prefer tot timpul varianta desktop. Pana azi stiam cum sa intru de pe laptop sa dau like-uri si sa ma uit la notificari, dar nu aveam habar ca se poate sa incarc poze chiar de pe laptop in instagram. Am urmarit materialul tau video si mi s-a parut super util. Deocamdata folosesc ambele variante propuse de tine, dar in timp voi vedea care imi e mai la-ndemana si voi alege intre ele ^^.

  12. Răspunde

    Am inteles importanta acestui program social si am incercat sa ma dezvolt si pe aceasta latura. Nu este tocmai usor sa cresti, nu este tocmai usoara munca acolo. Totul se intampla ca peste tot, incet – incet

    1. Incet, incet, dar mie tot nu-mi place.

    • agnes
    • 31/10/2021
    Răspunde

    ce fain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares