Postează pe Instagram direct de pe calculator sau laptop

program Gramblr Postează pe Instagram direct de pe calculator sau laptop

Nu-s mare iubitoare de Instagram, la fel cum nu agreez nici Bloglovin, dar trebuie să mă aliniez la ceea ce îmi cere publicul. Sunt mulți oameni care și-au făcut cont pe Instagram și vor să urmărească acolo blogurile preferate.

Ceea ce-mi displăcea cel mai mult la rețeaua asta era faptul că puteam posta și interacționa cu oamenii doar de pe telefon, ori eu urăsc să scriu de pe telefon. Simt că-mi dau cu stânga peste dreapta când vine vorba să scriu 2 propoziții de pe tastatura telefonului mobil.

De ceva timp m-am prins că pot accesa Instagram-ul și de pe laptop. În felul acesta aveam acces la unele funcții, precum cea de a da like unei postări sau a lăsa un comentariu, de a da follow sau unfollow unui cont. Îmi era de mare ajutor, dar mi-aș fi dorit să pot să fac și postări pe Instagram direct de pe laptop. Am început să caut aplicații care să-mi permită să fac asta. Mi-am luat țeapă cu vreo 3-4, dar în final am nimerit una pe care o și folosesc de câteva zile cu succes.

Este vorba despre programul Gramblr, pe care îl poți descărca gratuit de pe gramblr.com. Recomand această sursă și nu alte site-uri de unde ați putea downloada și instala un program virusat. Nu ocupă mult spațiu și este foarte ușor de folosit. Eu cred că o să vă placă.

Primul pas este să descărcați deci acest program, Gramblr, și să-l instalați în calculator. Odată finalizată instalarea, deschideți programul și începeți prin a vă crea un cont. Veți introduce adresa de e-mail și parola dorită pentru cont, dar și username-ul și parola contului de Instagram. Este nevoie de ele pentru a lega contul Gramblr de cel de pe Instagram.

Nu mai știu dacă este nevoie de confirmare a contului. Posibil să fie. În cazul acesta veți primi un e-mail cu un link de activare. Acum veți accesa meniul de logare și veți introduce adresa de e-mail și parola pe care ați setat-o mai devreme.

Din acel moment puteți începe să folosiți contul pentru a posta mai ușor poze și materiale video pe Instagram. Trebuie doar să mergeți la secțiunea Upload Now. Se va deschide un meniu în care puteți adăuga poza sau filmulețul. Dați click pe chenarul în care scrie Drag and Drop an Image or Video, or Click Here to Start, căutați în folderul unde știți că aveți imaginea de uploadat, selectați-o, apăsați Open și gata. Puteți aduce pozele aici și prin click and drag, selectându-le din locația inițială, menținând apăsat click stânga și trăgând imaginea din folder în această fereastră.

Dacă imaginea este înaltă (adică orientare tip portrait), vi se va cere să poziționați și să trageți mouse-ul peste partea de imagine care doriți să fie vizibilă(asta pentru că formatul standard Instagram nu permite imagini de tipul acela). Selectați zona care vreți să fie vizibilă și apăsați Saveutilizare gramblr instagram

Pe următorul ecran aveți opțiunea de filtre. Aici vă puteți juca după bunul plac cu imaginea, ca și pe telefon. Când terminați de aplicat filtrele, nu uitați să apăsați Save din acel meniu pentru a nu pierde editările. Faceți apoi click pe butonul Continue pentru a adăuga descrierea imaginii și tag-uri. Observați că aveți 2 opțiuni aici, una de publicare imediată și alta de publicare la o altă dată și oră. Iată încă o funcție minunată a acestui program, cea de programare a postărilor de pe Instagram!

Dacă optați pentru postare imediată, în 2 secunde imaginea va fi urcată pe contul de Instagram direct de pe calculator. Destul de simplu, nu?

Mie îmi place pentru că folosesc mult mai cu spor tastatura de pe laptop, decât pe cea de pe telefon, și am și opțiunea de programa postări. Sper să vă placă și vouă acest program care postează pe Instagram direct de pe calculator sau laptop.

Dacă v-a fost util articolul, puteți să-mi dați de știre cu un follow pe contul meu de Insta aici.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Naty Mihaela
    • 11/07/2017
    Răspunde

    Eu am incercat cu mult timp in urma sa instalez Gamblr dar ceva nu a mers si inca nu pot posta poze pe Instagram .dar pot vedea mesajele trimise si pot face comentarii ceea ce e bine .Mai incerc o data poate voi reusi .Nici eu nu sunt admiratoare infocata a Instagramului sau a altor site-uri de socializare.

  1. Răspunde

    Interesant, mersi de idee. Am fost dezamagita cind am vazut ca nu pot sa-mi pun poze de pe calculator. Cele mai faine poze mi le „fura” fiica-mea si le pune pe contul ei Instagram. Te pomeni ca ea stie de smecheria asta si eu nici n-am intrebat-o 🙂

    • Lamiita Petre
    • 11/07/2017
    Răspunde

    Nici eu nu ma impac cu instagramul si nu il accesez tot din motive de telefon, dar acum, fiindca ne-ai venit in ajutor, voi incerca si eu poate, desi nu prea vad ce as avea de aratat. Oricum, e bine de stiut daca mi se pune pata. Multumim.

  2. suuuuper! uneori chiar vreau sa postez de pe laptop si ma enerveaza cand vad ca iar trebuie sa scot telefonul… multumim mult pentru pont! nu-s eu expusa toata pe insta, dar din cand in cand mai bag cate o poza

    1. Incerc de ceva timp sa postez zilnic, dar deja fac fata cu greu la mai multe retele sociale.

    • Angelica Popa
    • 11/07/2017
    Răspunde

    Mulțumesc frumos pentru sfaturi, utile, deși mărturisesc că nu mă împac nici eu cu Instagramul, folosesc telefonul mai mult. Însă cine știe, niciodată să nu spui… niciodată!

  3. Răspunde

    Am mai citit pe un blog despre acest program si ma batea si pe mine gandul sa-l instalez. Parca merg si programate postarile.

  4. Răspunde

    Util articolul tau. Citisem mai demult pe un blog despre varianta asta, dar am uitat dupa 5 minute si mi-a parut rau ca nu am incercat. Eu am instagram pe laptop, dar nu stiam cum sa postez de pe el. Mersi, Cris!

  5. Mie mi-e comod sa postez de pe telefon. M-am obisnuit cu Instagramul si chiar am despartit contul personal de contul de blog. Asa e mai bine.
    Am observat ca toata lumea cere acum si urmaritori de Instagram, asa ca ne conformam.

  6. Răspunde

    Cu articolul asta mi-ai amintit ca am si eu un cont de instagram pe care il neglijez de ceva vreme. Multumesc pentru sugestie. Ma bucur ca pot urca pozele de pe laptop pentru ca mi-am dezinstalat aplicatia de pe telefon.

    • ghelbere elena
    • 13/07/2017
    Răspunde

    Nici nu-ti inchipui ce bucurie mi-a facut cu acest articol. Instagramul de pe telefon ma scoate din sarite.

  7. Răspunde

    E util si programul asta dar parca Instagram mai mult de pe telefon l-as folosi. Si ce imi place acum e optiunea de Instagram Stories. Aici sigur doar de pe telefon poti urca poze.

  8. Răspunde

    Nu sunt mare fan instagram, dar sa stii ca mai postez cate ceva si eu din an n paste, sau intru sa impart inimioare! E destul de interesant insta… dar parca tot facebook e baza!
    Pe insta intru si de pe laptop, dar nu m-am gandit sa incarc vreo poza de pe el. Stiam ca nu se poate. Acum daca se poate e si mai bine… dar eu tot varianta cu telefonul o aleg, pentru ca fac poze doar cu telefonul.

  9. Răspunde

    Eu am ramas in urma cu tehnologia, nu imi place deloc instagramul. Am cont, dar nu il folosesc deloc. Cred ca am o singura poza postata :)))

    • Iacob Elena
    • 14/07/2017
    Răspunde

    Instagramul nu imi este prieten. M-am chinuit tare sa postez poze in cadrul campaniei de testare Vegeta de la Buzzstore. De repost de sa spun..uit mereu „operatiunea” asta!

  10. Eu sunt total pe langa Instagram, dar nici nu pot sa spun ca sufar din cauza asta, pentru ca am vazut ca e plin de dive si nu e nevoie de inca una. 🙂

    1. hai, Miki, si tu! Eu nu-s diva dar vreau sa fiu acolo. Nu ma lasa singura cu ele :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

39 shares