Mercador: anunturi pe bune, nu povesti!

 
Cred ca toti cei care folosim internetul, am intrat macar o data in contact cu un site de anunturi online, fie ca am vrut sa cumparam, sa inchiriem sau sa vindem ceva. Unul dintre site-urile pe care poti posta si consulta anunturi total gratuit, este Mercador. De ce sa platesti un anunt intr-un ziar, mai ales ca nu stiu cata lumea mai citeste rubrica de anunturi in ziua de azi, cand ai acces online gratuit la o baza de date cu mii de anunturi din categorii extrem de diferite dar cautate?
 
 Mai mult decat atat, pe langa accesul la anunturile postate in paginile sale, Mercador ofera acum si un concurs, aflat in plina desfasurare pe pagina de facebook a site-ului. Modalitatea de participare este foarte simpla, trebuie doar sa fii fanul paginii respective si sa fii cu ochii pe povestea pe care organizatorul o propune pentru ziua in curs. Apoi ce mai ai de facut? Cauti pe Mercador, un anunt potrivit cu povestea propusa si iei linkul anuntului. Il postezi pe wall-ul Mercador insotit de mesajul „Anunturi pe bune, nu povesti!”. Apoi distribui aceasta postare pe peretele personal, cu aceelasi mesaj si astepti cuminte tragerea la sorti de a doua zi. Zilnic poti castiga un memory stick de 8 GB si la finalul concursului ai sansa sa castigi un notebook Acer Aspire One Happy2(ca sa va faceti o idee cum arata). Chiar daca nu ai participat pana acum, nu e tarziu sa o faci. O singura zi de participare te poate face fericitul posesor al unui netbook.
 
Fii atent, ca pe blog se desfasoara si un concurs separat pentru bloggeri. Si nu zice nimeni ca nu poti participa la amandoua!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares