De la barbă de om al peșterii, la barbă cu aspect îngrijit

produse pentru bărbați The Groom Lab

Povestea articolului de azi a început în prima jumătate a anului trecut, atunci când Mr. Dragomir a decis să-și lase barbă. Fără să-i pese de părerea mea! La început, mai scurtă, apoi tot mai lungă. Până n-a mai primit pupici deloc. Nu era neapărat o pedeapsă. Mai degrabă o metodă de protejare a tenului meu. O barbă lungă, aspră, nu-mi dorisem niciodată așa ceva. Urâsem bărboșii de când eram mică și acum trebuia să accept unul în casă.

Am așteptat să-i treacă. Nu i-a trecut. L-am rugat să meargă mai des la frizer să mai tundă din ea. Nimic. I-am făcut cadou de Crăciun o mașină de tuns barba. A zis că nu o tunde și gata! A trebuit să accept că m-am ales cu un bărbos. Nu fără ceartă, nu vă faceți iluzii! Apoi am jucat ultima carte, mizând nu pe scăpat de barbă, ci pe o barbă care să arate și să se simtă altfel la atingere, o barbă cu aspect îngrijit. Ultima carte a fost The Groom Lab, un magazin cu produse pentru bărbați despre care îmi vorbise un amic blogger. S-a dovedit a fi asul din mânecă.

Cadoul lui de Valentine’s Day a constat în două produse pentru îngrijirea bărbii de pe site-ul mai sus menționat. Am ales două produse Beardbrand, un șampon și un ulei pentru barbă din gama Spiced Citrus. N-am ales singură, ci am primit consiliere din partea reprezentanților magazinului The Groom Lab. Fără ei chiar nu aș fi știut de ce produse as avea nevoie și spre ce branduri să mă orientez. Un ajutor de nădejde pentru o nevastă disperată.

Mare i-a fost surpriza când le-a descoperit în punguță. Aveam luni bune de când îl amenințam că-i pun gumă de mestecat sau super-glue în barbă în timp ce doarme. Era ultimul lucru la care se aștepta – un cadou care să-i susțină cumva decizia de a rămâne bărbos.

șampon și ulei pentru barbă Beardbrand Spiced Citrus pentru o barbă cu aspect îngrijit

Mă așteptam să pozeze în Gică-Contra, să-mi spună că nu vor schimba nimic un șampon și un ulei, să le facă uitate cu zilele pe raftul lui cu produse de îngrijire. Surpriza a fost că a început să se folosească din prima zi. Cred că era și el foarte curios pentru că nu mai folosise până atunci produse pentru îngrijirea bărbii și anumite lucruri (cojile care apăreau uneori) se pare că îl deranjau și pe el. Acum, la mai bine de o lună de când folosește produsele Beardbrand, vă pot spune dacă merită sau nu investit în astfel de produse. Să le luăm pe rând!

Șampon pentru barbă Beardbrand Spiced Citrus

Așa cum îți speli părul, trebuie spălată și barba. Înainte de a face cunoștință cu acest produs, Mr. își spăla barba cu un gel de curățare a feței. Probabil că era curată, dar era și foarte aspră și pe alocuri se formau cojițe.

Șamponul pentru barbă i-a plăcut din prima. L-a încântat mirosul, l-a apreciat pentru spuma bogată și fină și l-a cucerit prin faptul că se clătește rapid. Acest produs poate fi folosit de 2-3 ori pe săptămână sau chiar zilnic, în funcție de cât de curat (sau nu) este mediul în care lucrați, de cât de tare transpirați sau de ce probleme întâmpinați cu barba. Mr. L-a folosit cam o dată la două zile și într-o lună abia a consumat o treime din sticluța de 100 ml. Deci e spornic produsul.

șampon barbă Beardbrand Spiced Citrus

Rezultatul imediat de după spălarea bărbii cu acest șampon este o senzație mai plăcută la atingere, o piele destul de hidratată, care nu simți că te strânge. Firele de păr își pierd din asprime și arată altfel, mai lucioase, mai sănătoase. Dar ceea ce m-a bucurat pe mine cel mai mult, a fost că au dispărut complet inesteticele coji, mătreața din barbă. Era oribil să-l văd că-și trece mâna prin barbă și îi ninge pe tricou. Acum pot spune că măcar avem o barbă cu aspect îngrijit.

Ulei pentru barbă Beardbrand Spiced Citrus

Acesta chiar nu mă așteptam să-i placă, vă zic sincer. Al meu soț chiar are o problemă cu produsele uleioase, în sensul că nu le suportă. M-am înșelat. Nu că îi place, îl adoră!

Mirosul acestui ulei pentru barbă este unul magic, ca și în cazul șamponului, cu aceeași notă dominantă de citrice. Este un miros plăcut, calmant, persistent, dar discret. Fix ce trebuie pentru un produs al cărui miros îți stă sub nas.

ulei de barbă Beardbrand Spiced Citrus

Lista de ingrediente va da încredere chiar și celor mai pretențioși domni, posesori de tenuri sensibile. Vorbim despre uleiuri naturale, sănătoase, hidratante și hrănitoare, atât pentru barbă, cât și pentru piele. Pe barba curată, se aplică 3-5 picături de ulei (sau mai multe, în funcție de lungimea bărbii) și se masează ușor. Barba capătă imediat un aspect mai sănătos, devine mai moale, mai ușor de îmblânzit cu pieptenele sau cu peria.

Și cum de nu-l deranjează atâtea uleiuri? Pentru că se absorb imediat în piele și barbă și nu rămân nici urme grase, nici aspectul acela lucios, uleios. Pur și simplu, barba strălucește a sănătate, nu a ulei vărsat pe ea.

Într-o lună de utilizare (pe acesta îl folosește zilnic), s-a consumat puțin mai mult de jumătate din cei 30 ml de ulei din sticluță.

Prin urmare, produsele acestea fac diferența. Da, orice barbă înțeapă, dar nu toate o fac la fel de tare. O barbă neîngrijită nu dă doar aspect de om al peșterii, dar transformă și orice atingere în senzația că un burete din acela de sârmă, de spălat vase, vrea să te sărute. Cel puțin asta am simțit eu, neobișnuită cu bărbos. Un șampon și un ulei pentru barbă conferă un miros plăcut, fac trecerea de la aspectul de om de Neanderthal la cel de bărbat modern, cu barbă cu aspect îngrijit, iar senzația la atingere nu mai este cea a unui burete de sârmă, ci mai degrabă cea a unui burete din acela mai fin, pentru teflon. Iar bărbații le vor iubi pentru că vor zâmbi mai des când se privesc în oglindă, le va crește încrederea în ei și vor primi mai des pupici.

Bărbos barbă cu aspect îngrijit

Vestea proastă este că produsele Beardbrand își trăiesc ultimele zile în stocurile magazinelor din Europa. Dacă vi le doriți, grăbiți-vă cât încă le mai găsiți pe thegroomlab.com/ro! Se pare că brandul american atât de apreciat se va retrage de pe piața din Europa. Dar asta nu înseamnă că nu găsiți alte branduri la fel de bune pe site.

The Groom Lab nu e doar pentru bărboși

The Groom Lab este unul din magazinele cu vechime și experiență în domeniul produselor de îngrijire pentru domni (și nu doar pentru bărboșii care vor o barbă cu aspect îngrijit), așa că au avut timp să testeze și să aleagă cele mai bune branduri. Ei adus primii în România branduri precum Layrite, Baxter of California, Suavecito. Alte mărci apreciate în lumea întreagă și disponibile în magazinul lor sunt Razo Rock, Saponificio Varesino, Phoenix și Fine Accoutrements. Aveți de unde alege când vine vorba de produse premium.

The Groom Lab oferă o gamă foarte largă de produse pentru bărbați (peste 700):

  • produse pentru bărbierit (săpun pentru bărbierit, pămătufuri pentru bărbierit, aparate de ras, after shave-uri, lame de ras, accesorii destinate bărbieritului și chiar seturi complete pentru bărbierit, care pot fi un cadou ideal);
  • produsele pentru îngrijirea bărbii (șampoane, balsamuri, uleiuri, ceară pentru barbă, perii);
  • produse pentru îngrijirea părului (șampoane, balsamuri, tratamente pentru păr și scalp, produse de styling, accesorii);
  • produse pentru îngrijirea feței (geluri de curățare, scrub-uri, măști, creme);
  • produse pentru corp (săpunuri, geluri de duș, deodorante);
  • parfumuri

Ba, mai mult, din 2018, The Groom Lab comercializează și produse pentru femei. Branduri de top precum Philip Kinsgsley, Eve Lom, Sashajuan și Elemis sigur vă spun multe. Numele mari oferă calitate. Mi se pare mare lucru ca un magazin să nu caute să aducă cele mai ieftine produse, la care să adauge adaos comercial de 100% și să facă profit într-o zi cât alții în zece, ci pe cele mai bune, cât mai naturale, de care clienții să fie mulțumiți și pe care să-și dorească să le recumpere. Ăsta este unul din secretele longevității The Groom Lab, probabil.

Curioși de produsele despre care am vorbit? Dacă sunteți din București, le puteți chiar testa în showroom-ul The Groom Lab. Adresa o găsiți pe site-ul lor. Și încă o veste care pe mulți îi va bucura – sunt acceptate și plățile prin PayPal.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 16/03/2019
    Răspunde

    Foarte tare! Și bărbații trebuie să fie îngrijiți

      • Valeria Chertes
      • 16/03/2019
      Răspunde

      Păcat că nu am știut de aceste produse când avea și soțul meu barba.

        • Cristina Dragomir
        • 25/03/2019
        Răspunde

        Dar cum l-ai convins sa o dea jos? Pe mine asta ma intereseaza.

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      E musai.

    • Tatiana Sorina
    • 16/03/2019
    Răspunde

    Super tare,ai fost draguta cu guma. ? Daca produsele sunt bune,sunt cei mai fericiti,acum e la moda barba. Super articol. Pupiciii!

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      Multumesc!

    • Cristina
    • 17/03/2019
    Răspunde

    Ce ai măi tu împotriva bărbii? Eu mor după bărboși 😀 Bine, nu bărbile alea hipsterești, dar așa oleacă de barbă…yum :))

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      Hmmm, cred ca incep sa ma invat cu ea, dar tot nu pot spune ca imi place.

    • Lamiita Petre
    • 17/03/2019
    Răspunde

    Toata viata mi-au placut barbosii, si raposatul sot avea barba, l-am puportat asa cum era, ce sa fac? Daca ar fi existat produsele Beardbrand si pe vremea aia, ce bine era. Dar am retinut cu ce i-a imblanzesc( barba), in caz ca mai apare vreun barbos in viata mea 😀
    P.S. Ii sta foarte bine cu barba.

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      Sa vezi ce te bat eu pe tine ca il incurajezi!

  1. Se poarta barba! Vad ca tot mai multi dintre prietenii mei opteaza pentru barba, asta pentru ca exista tot mai multe produse bune de ingrijire a barbii!

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      Nu exista oferta fara cerere, nu?

  2. zuzoooo, deci are o fata asa de nevinovat :)) dar se pare ca se simte bine cu produsele astea. recunosc, al meu daca-si lasa, i-o taiam in somn. deci nu suport barba sub nicio forma!

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      N-auzi ca si eu l-am tot amenintat? Dar stie ca nu pot face nimic ca, daca ma apropii de el prea mult, incepe cainele sa maraie. Cainele meu!!!!

  3. Mie imi plac barbosii de mica. Imi aduc aminte ca atunci cand aveam vreo 4-5 ani mergeam cu ai mei cu autobuzul si cum vedeam un barbos cum ma asezam la el in brate fara menajamente si zambeam de parca era Fat-Frumos. 🙂 Si acum imi plac barbatii cu barba si ultima data cand am fost sa ma tund in cadrul unui eveniment caritabil erau foarte multi hair stylisti barbosi de la Barberia din Brasov si cel care la tuns pe Dragos avea o barba si o mustata foarte lunga.

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      putem sa facem schimb de barbati o saptamana, sa ai barbos la usa, sa vedem!

  4. Mie imi plac barbatii cu barba, dar bineinteles sa arate bine. De la un timp sotul meu se barbiereste mai rar dar doar de gura mea, ca el ar sta asa. La fel ca si tine nu-mi place ca barba e tepoasa rau so=i nici nu arata ca in reviste daca nu o ingrijeste corespunzator.
    Sa fiu sincera, nici nu stiam ca exista sampon pentru barba! Dar am sa caut si eu produsele si sa i le pasez sotului, poate asa va arata mai bine barba lui. Vad ca trebuie sa ma grabesc, daca zici ca se retrag de pe piata, trebuie sa prind si eu un set.

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      Sunt si alte branduri la fel de bune asa ca nu e panica. The Groom Lab numai pe produse din afara, de calitate, se axeaza.

    • Diana Ion
    • 22/03/2019
    Răspunde

    Deci pana la urma Groom Lab a impacat si capra si varza. Lui i s-a permis sa aiba barba, iar tu i-ai facut cadou produsele necesare de ingrijire pentru a il suporta cu barba 😀

      • Cristina Dragomir
      • 24/03/2019
      Răspunde

      Eu zic ca ne-a impacat frumos.

    • Ramona Gheorghe
    • 05/04/2019
    Răspunde

    Se pare ca iuby nu e singurul barbos indiferent la rugamintile mele. Mai este si DL Dragomir. Habar nu aveam ca exista produse de acest gen. Ar trebui sa le acord atentie si eu si sa le incerc. Poate tot sub forma de cadou

      • Cristina Dragomir
      • 07/04/2019
      Răspunde

      Nu stiam ca si al tau si-a lasat barba. Ce-o fi cu barbatii astia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares