Produsele Flormar – da sau ba?

produsele Flormar

De vreo lună de zile vă tot povestesc despre produsele Flormar. Fix pe 1 mai, eu și M. (verișoara) ne-am făcut de cap în magazinul lor din Vulcan Value Center. Nu vă ascund faptul că a fost vorba de o colaborare și că eu am fost la primul contact cu acest brand. M. mai folosise produse de la ei și era încântată de ele, așa că m-a corupt și pe mine.

Am vrut să specific de la început că nu am plătit pentru produse pentru că așa mi se pare corect. Atunci când ai cuvinte de laudă la adresa unui brand, oamenii își zic că le-ai primit gratis și ești obligat să scrii de bine. Nu e deloc așa. De la Flormar am primit solicitarea de a scrie foarte sincer despre produse și a bifa și lucrurile care nu-mi plac, nu doar aspectele pozitive, ceea ce am și făcut. Veți vedea!

Ce ne-am ales, vedeți în acest articol! Despre aceleași produse este vorba și astăzi. În articolul de pe ieftinici.ro le aveți prezentate, aici le luăm la puricat. Puteți citi cele două articole în paralel pentru a urmări mai ușor raportul între ce promite și ce oferă fiecare dintre produsele Flormar despre care am vorbit. Pozele din acest articol am ales să fie tip colaj (foto produs + swatch). De reținut că fotografiile swatch-urilor sunt realizate în lumină naturală, fără bliț și fără filtre! Pe fiecare fotografie am scris și nuanța produsului ca să vă fie mai ușor să o găsiți pe site-ul Flormar sau în magazine. La final, aveți și un machiaj realizat cu o parte dintre produsele prezentate.

Extreme matte lipstick

Este un ruj mat, o culoare plăcută, după cum puteți vedea în poză, nici prea deschisă, nici prea aprinsă. Dă volum buzelor și este foarte rezistent. Pentru volum maxim, folosiți-l împreună cu un creion de buze. Puteți utiliza vârful rujului pe post de creion de contur! Promite aspect mat și oferă aspect mat, având o acoperire foarte bună fără a fi nevoie să aplici o cantitate prea mare de produs. Este cremos, se aplică ușor și senzația purtării lui este una plăcută. Nu e nici prea lipicios, nici prea alunecos. Este perfect. Are nota 10.

Extreme matte lipstick flormar

Style Matic Lipliner

Creion pentru conturul buzelor, mai pe românește. Nuanța E08 Soft Pink se potrivește de minune cu rujul mat de mai sus, deci le puteți folosi împreună. Are o culoare intensă și o textură foarte plăcută, fină și cremoasă. Aproape ca un ruj se simte pe buze. Rezistă ore bune și nu se întinde aiurea la cea mai mică atingere a conturului. Își merită banii cu siguranță.

Style Matic Lipliner Flormar creion contur buze

Waterproof Lipliner

Tot creion de buze, dar de data asta rezistent la apă și într-o altă nuanță, ceva mai liliachie. Trebuie încercat neapărat dacă sunteți în căutarea unui creion contur de buze care să reziste peste 8 ore, poate chiar o zi întreagă. Este moale, se aplică ușor și are textura cerată. Uleiurile din compoziție il fac un produs rezistent la apă așa că, la un party, puteți bea liniștite o apă sau un cocktail fără a fi nevoie să mergeți imediat la baie să reconturați buzele.

Waterproof Lipliner creion buze rezistent de la Flormar

Long Wearing Lip Gloss

Am ajuns si la gloss-ul pe care toată lumea l-a admirat când am pus poza pe Instagram. Aveți de ce să-l admirați. Arată de nota 10. Este lucios, dar nu strălucitor. Dă un aspect destul de natural (cel puțin nuanța aceasta) și rezistă câteva ore bune. Se poate purta simplu sau în combinație cu un creion de buze pentru extra-volum. Aspectul hidratat este garantat.

Bilă albă și pentru că nu este foarte alunecos.

Pink mono eyeshadow

Vorbim despre un monofard de pleoape simplu și cu un preț accesibil (16 lei). Te-ai aștepta la minuni de la un produs așa ieftin? Nici eu. Aveam emoții că va fi mai degrabă prăfos și că nu va rezista, dar m-am înșelat. Nu este deloc așa. Chiar arată foarte bine, se aplică ușor, este suficient de pigmentat (alte produse în nuanța aceasta sunt aproape insesizabile) și machiajul rezistă. Fardul nu se strânge în pliuri și nu se estompează prea rapid.

Pink mono eyeshadow Fard de ochi roz Flormar

Baked mono eyeshadow

Tot fard de pleoape, dar copt de data aceasta. Când vrei nuanță mai intensă și plus de strălucire, înlocuiești fardul simplu cu acesta. Merge aplicat și uscat, dar, prin aplicare umedă, obții nuanțe cu adevărat intense. Partea cu adevărat mișto este că dă luciu frumos, natural, luminos, nu sclipicios ca un glob de discotecă. Știți cum arată pe un ten bronzat? DEMENȚIAL. Rezistă 6 ore fără probleme, nu se adună pe unde nu trebuie și-și păstrează culoarea și luminozitatea.

Baked mono eyeshadow Fard copt Flormar

Baked Powder

Sau pudră coaptă, pe limba noastră. Dacă ar fi să aleg un singur produs din cele prezentate de azi, unul care să fie un must-have pentru voi, pudra asta ar fi alegerea mea. Este ingenioasă. Nu doar că arată perfect și dă pielii un aspect foarte natural și plin de vitalitate, dar e un produs pe care îl poți folosi în mai multe feluri: ca pudră, ca blush sau ca produs de contouring. Am descris mai bine ce și cum în articolul de pe ieftinici.ro (aveți link la începutul articolului).

Arată ca o pudră scumpă, dar este foarte accesibilă. Nu e genul ăla de produs care te face să arăți ca tăvălită plin sclipici. Dă luminozitate și radiază.

Baked Powder pudră coaptă Flormar

Vinyl Waterproof dipliner

Cauți un tuș de de ochi mat, rezistent la apă și transfer? L-am găsit noi. Nu-i poți reproșa nimic acestui produs. Este un negru mat, nu lucios, o culoare intensă care oferă acoperire perfectă din prima. Nu e nevoie să aplici mai multe straturi sau să revii pe o porțiune unde linia a ieșit mai ștearsă. Se aplică ușor, se usucă ultra-rapid și rezistă peste 12 ore fără nici cea mai mică problemă. Garantat.

Vinyl Waterproof dipliner Tuș rezistent la apa Flormar

Eyebrow liner

Aici am un produs care nu a fost pe placul lui M. A fost încântată, în prima fază, de culoare, de cât de ușor se aplică și cum arată sprânele la final. Atunci ce nu e ok? Nu este atât de rezistent cum te-ai aștepta. Liniile trasate se șterg și se împrăștie destul de repede, adică nu s-a putut baza pe acest produs pentru un machiaj pe care-l voia la locul lui peste 3-4 ore. A preferat să folosească un alt produs, tot de la Flormar, pe care îl avea ea în trusă – creionul cu perie pentru sprâncene.

Menționez că nu a folosit primer pentru sprâncene și că va testa produsul și în combinație cu o bază cât de curând.

Eyebrow liner tus pentru sprâncene Flormar

Sooo Quick Dry Nail Enamel

Vorbim despre o ojă cu uscare rapidă care chiar se usucă în timp record. Are un luciu plăcut și un aplicator care face realizarea manichiurii și mai simplă. Este foarte potrivită pentru o manichiură simplă sau un french. Acoperirea este medie și are avantajul că nu se mătuiește prea repede. Nici vorbă de cojit în 2 zile în condițiile unei activități casnice moderate.

oje flormar

Jelly Look Nail Enamel

A doua ojă din imaginea este oja cu aspect de gel. Nu mi-a ieșit cea mai bună poză, dar oja este adorabilă. Ceea ce vedeți în poză este un singur strat, fară bază. Aplicată în 2 straturi arată ca o manichiură profesională. Luciul fantastic al unghiilor chiar le-a îndemnat pe prietenele lui M. să întrebe dacă sunt date cumva cu ojă semi-permanentă. Se usucă destul de repede, își păstrează nuanța și luciul și nu se crapă. Rezistă 4-5 zile fără probleme.

Cam acestea sunt, pe scurt, părerile noastre despre produse. 10 din 11 au fost și rămân căștigătoare. Al 11-lea, tușul de sprâncene, rămâne cu semnul întrebării pentru moment, dar oricum este un bilanț foarte bun. Revin cu informații după aplicarea lui peste primer. Dacă aveți întebări despre produsele Flormar prezentate azi, cu mare drag răspund în comentarii.

Machiajul promis este cel de mai jos. M. preferă look-urile naturale. Produsele folosite în realizarea acestui machiaj (dintre cele prezentate astăzi) sunt: rujul, creionul de buze roz, cele două farduri de ochi, pudra și tușul.

machiaj cu produse Flormar

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Cosmin
    • 31/05/2018
    Răspunde

    E sunt unul dintre cei 30% de barbati cititori de la tine de pe blog. Sincer…imi place ca femeia sa fie cat mai naturala. Ideea este ca toate chestiile astea care tocmai le-ai expus aici, afirma ca se poate si minimalist :).

    1. pana la urma scopul machiajului este sa te faca mai frumoasa, nu sa te transforme sa nu te mai recunoasca nici mama, nu?

        • Claudia S
        • 11/07/2021
        Răspunde

        Frumos machiaj și prezentare. Caut de ceva timp acest ruj de la flormar în culoarea 002. Dacă ești draguta, ai idee unde l-as putea găsi? Mulțumesc!

          • Cristina Dragomir
          • 14/07/2021
          Răspunde

          Buna, scuze de raspunsul intarziat. Daca nu l-ai gasit in magazinele fizice Flormar, nu am idee unde sa il cauti in alta parte…

    • Valeria Chertes
    • 31/05/2018
    Răspunde

    Îmi plac produsele,îmi place nuanta de ruj,creionul de buze.

    1. Sa nu uiti ca mai am un concurs pe instagram cu premii de la ei.

    • ghelbere elena
    • 31/05/2018
    Răspunde

    Verisoara M. a realizat un machiaj foarte frumos care imi place mult de tot.

    1. Iti multumesc in numele ei.

  1. Daa! sunt produse bune.

    1. Nu stiam ca si tu le folosesti.

  2. Rujul mat m.a cucerit! Are o nuanta atat de placuta, trebuie neaparat sa il caut si eu.
    Eu am fost multumita de toate produsele Flormar incarcate pana acum.

    1. parca nu prea te-am vazut pe tine cu rozul asta, dar oricum au mai multe nuante. Ai de unde alege.

    • Nicoleta Pahonea
    • 31/05/2018
    Răspunde

    Arata ca sunt produse foarte faine.

    1. Eu nu ma asteptam sa fie atatea surprize placute.

    • Cristina
    • 31/05/2018
    Răspunde

    Cumpărasem și eu demult tare ceva ojă de la ei și a fost ok. E, dar acum ceva vreme și-au deshis un stand într-un mall în Thailanda peste drum de locuința mea așa că am dat iama: ojă, fard de pleoape și blush. La fond de ten nu mă bag, am pielea cu probleme așa că prefer alte branduri. De fardul de pleoape sunt super mulțumită, rezită toată ziua (ce-i drept, cu primer)la 30+ de grade. Blushul are o culoare faină, dar din păcare nu e foarte rezisten. Cel puțin al meu nu e, după două ore nu mai e nici urmă de el.

    1. Blush nu avem, deci nu ne pronuntam. Primer ai tot de la Flormar?

        • Cristina
        • 02/06/2018
        Răspunde

        Nu, primer pentru pleoape am de la Urban Decay. E mai scumpuț, dar merită toți banii. Machiajul chiar ramâne țeapăn 12-16 ore, inclusiv în condiții de temperaturi ridicate.

        1. Multumesc. Eu nu am folosti niciodata baza pentru machiajul pleoapelor pana acum 😀

  3. Ce frumoase prezentari ai facut, inclusiv vizualurile sunt misto!
    Nu am mai luat de mult ceva de la Flormar, sa vedem…rujul si creionul de buze roz din poza cu verisoara ta arata dragut!

    1. Multumesc pentru aprecieri, Cami. Muncesc mai mult cand am de prezentat ceva in care chiar cred si care chiar mi-a placut.

    • Lamiita Petre
    • 01/06/2018
    Răspunde

    Am si eu un gloss asemanator de la Flormar, il am mai de mult timp si imi place tare mult, deci te cred ca esti atat de incantata de el. Poate ar fi cazul sa mai folosesc si eu din cand in cand creion de buze, nu am mai folosit din tinereturi. In rest, ce sa zic? Ma tenteaza tot ce ne-ai prezentat, iar ideea cu machiajul realizat al verisoarei, este una foarte inspirata care confirma tot ceea ce ai spus.

    1. Mi-a promis sa ma invata si pe mine sa ma machiez.

  4. Răspunde

    frumoasa mai e verisoara ta! si i-a iesit un machiaj reusit!

    1. Iti multumesc in numele ei.

    • Monica
    • 01/06/2018
    Răspunde

    Au produse bune.

    1. Mi-e tot mai clar acest lucru.

  5. Răspunde

    Îmi plac foarte mult produsrle Flormar, rujul mat este preferatul meu. Verișoara ta arată foarte bine, este un machiaj discret, care o face să arate foarte natural!

    1. Iti multumesc in numele ei. Asta e stilul care o reprezinta, nu am vrut un machiaj care sa nu i se potriveasca.

    • Iordache elena
    • 02/06/2018
    Răspunde

    M ai facut sa indragesc aceste produse si sa mi doresc sa mi achizitionez. Imi place cum le ai prezentat! Imi place cum s a machiat verișoara ta❤

    1. daca ai magazin in zona, poti merge tu insati sa testezi sa vezi culorile pe viu.

  6. nu ma incantau pe mine fardurile roz, dar cele doua arata foarte fain! nu am folosit pana acum nici un baked eyeshadow, cred ca o sa ma orientez si eu cat de curand

  7. Mie imi plac mult produsele Flormar pe care le-am descoperit acum vreo 3 ani atunci cand am castigat un concurs pe pagina unui alt blogger si de atunci s-a deschis si un magazin Flormar in Brasov de unde pot sa le cumpar oricand am nevoie.

    1. era culmea sa nu aiba magazin in Brasov!

  8. Răspunde

    Ce de produse minunate ai de la ei. Mi-am cumpărat și eu de-a lungul anilor câteva produse Flormar și sunt mulțumită de ele. Blush-ul Flormar a reușit chiar să devină blush-ul meu preferat, fiind extrem de pigmentat și având o nuanță pe care am căutat-o ceva vreme (Coral) în magazinele mai multor brand-uri, dar pe care am găsit-o fix la Flormar.

    1. eu nu prea ma plimb prin magazine de make-up pentru ca ma simt nitel complexata acolo si am senzatia ca tipele de acolo vor avea o atitudine de superioritate, ceea ce nu a fost deloc asa la Flormar.

  9. Am tot auzit de Flormar, deci cred că e momentul să le încerc și eu.

    1. Daca ai magazin in luj, da o fuga pe acolo si testeaza!

  10. Răspunde

    Toate arata atat de bine incat mi-as dori si eu marea majoritate. Baked powder este favorita mea. Nu m-as plictisi folosind-o

    1. Sa vezi paleta mea corectoare ce misto e! o sa vorbesc curand si despre ea.

    • Oana Alexandru
    • 28/06/2019
    Răspunde

    Stii ca si eu sunt iubitoare de produse Flormar, iar rujul din articol este culoarea mea preferata, roz prafuit.

    • Anghelina Irina
    • 29/06/2019
    Răspunde

    În afară de ojele care nu mai sunt ce au fost nu am folosit altceva. Dar un gloss tot îmi iau?

    • Cereces Loredana
    • 29/06/2019
    Răspunde

    Vai dar ce multe produse ne.ai descris aici!!!?Pot sa spun ca toate imi plac,toate sunt supeeer !!!Ador lip glossul foarte mult!!Nuanta ce ne.ai aratat.o este foarte calda si placuta!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares