Pufoșenii comandate de pe Dresslily

patura și păpuși comandate de pe Dresslily

Nu fac un secret din faptul că, în calitate de blogger, am o colaborare cu site-ul Dresslily, dar vă spun doar atâta: dacă nu aș fi fost mulțumită de ce am primit de la ei, eu aș fi încheiat de mult această colaborare. Și mai este un aspect. Cineva mi-a zis că pentru mine e ok, că le iau gratis. Trecem peste faptul că nimic nu e gratis și că totul se platește într-o formă sau alta, și vă spun că este avantajos să cumpăr de la ei și în afara colaborării, chiar și în condițiile în care prețurile sunt cu foarte puțin mai mici decât la noi. De ce? Pentru că există acel sistem de puncte pe care le poți folosi pentru a plăti o parte din comandă. Am scris aici despre cum funcționează acest sistem, dacă vreți mai multe detalii.

Pe scurt, din prețul total al păturii pe care o veți admira în articolul de azi, 14 dolari au fost achitați cu puncte. În plus, să nu uităm de transportul gratuit pe care site-urile de la noi nu prea îl oferă. Dar, gata cu explicațiile! Haideți să vă arăt care sunt pufoșeniile despre care vorbeam în titlu. Mi-am comandat, pe la final de noiembrie, o pătură și două păpușele textile.

comanda dresslily patura si papusi

Pătura este cea de AICI. Mi-a plăcut cel mai mult dintre toate modelele de pe site și aveam mari emoții să nu se lase cu dezamăgire. Mi-am zis că, la prețul ăsta, ar trebui să fie totuși un produs de calitate, dar știm cu toții că atunci când cumperi online nu poți fi niciodată sigur ce vei primi. Eu am luat-o pentru sufragerie. Da, fac parte dintre neprimitorii care au pat în sufragerie pentru că am pus confortul nostru pe primul plan.

patura pufoasa

Am ales varianta queen size, de 230 cm x 200 cm, perfectă pentru patul nostru. Culorile corespund în proporție de 90% celor de pe site, după cum puteți vedea singuri făcând comparația între pozele lor și ale mele.

patura cu imprimeu girafa

Practic, pătura poate fi folosită pe ambele fețe. Există o singură etichetă care se poate tăia cu grijă. Cea pe care ei o consideră fața este de fapt cea cu puf mai lung și aspect mat. Mie, în schimb, îmi place dosul ăsta cu puf foarte scurt, lucios și fin-fin.

patura mare cu doua fete

Este incredibil de pufoasă, moale, catifelată. Pur și simplu, își vine să o iei în brațe și să nu-i mai dai drumul. Este de o calitate superioară tuturor păturilor pe care le-am pipăit eu prin Cora, Dedeman sau Jysk. De spălat, am spălat-o deja, în mașina de spălat, la programul pentru lână, la 30 de grade. S-a comportat foarte bine, deci nu vor fi probleme pe partea asta. Cusăturile sunt și ele bine realizate. Este primul produs de pe Dresslily căruia îi acord nota 10 fără comentarii.

patura ieftina pat dublu

 

Să vedem acum păpușile! Drept să vă spun, astea mi s-au părut cam scumpe (și eu oricum le-am prins la reducere atunci că era înainte de Crăciun). Prețul lor îl puteți vedea AICI. Dar, plătind tot la fel, o parte din comandă cu puncte, și plăcându-mi foarte mult cum arată, mi le-am dorit pentru cele două nepoate ale mele.

papusi dresslily

 

Cele două păpuși sunt super simpatice și destul de bine lucrate, dar există un minus pe partea de material. Nu îmi place foarte tare textura materialului din care sunt făcute rochițele lor, despre asta e vorba.În rest, nu am ce să le reproșez pentru că, vedeți și voi, sunt frumoase foc.

papusa rosie

Au fețele ale drăgălașe, ca păpușile de pe vremea mea, nu rânjet malefic de păpușă Chucky, cum văd tot mai des jucării prin vitrine.

papusica dragalasa

Înălțimea păpușilor este de 40 de centimetri (cu tot cu picioare, desigur). Sunt măricele, deci nu cred că ar fi mai ieftine la noi și nici nu am văzut modelul acesta pe undeva. Eu am ales una pe roșu și una pe maro.

papusa textila maro

O surpriză care m-a întâmpinat la deschiderea coletului (desigur neplăcută în prima fază), a fost că una dintre păpuși nu are codițe (cea maro). Prima dată am fost supărată, dar apoi mi-am dat seama că e chiar mai simpatică așa și e și mai bine pentru nepoțica mai mică (de 9 luni) pentru că ar fi fost aiurea să bage părul ăla în guriță.

detaliu papusa blonda

Maria și-a primit deja păpușica maro. Pe Alexandra o așteaptă încă păpușica roșie. Momentan doarme cu mine în pat și mi-e tare draga. Poate nu i-o mai dau! 😀

Cam asta așa stă treaba cu pufoșeniile comandate de pe Dresslily. Găsiți pe site multe alte modele de pături, unele chiar foarte ieftine, plus acele pături sirenă care pe mine n-au fermecat. La următoarea comandă, îmi iau neapărat una violet, măcar cu pătura să fiu și eu în tendințe. Și la jucării aveți multe produse din care să puteți alege. Dacă urmăriți reducerile și folosiți și puncte pentru a obține reduceri, eu zic că merită să faceți shopping la ei pe site.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Ce lucrusoare dragute ti.ai luat!! Si eu mai vrea sa schimb registrul si sa mi iau si altceva decat hainele l. Papusile sunt simpatice rau iar patura e pe lista de cumparaturi.

    1. Cris, eu nu prea iau haine pentru ca trebuie sa ma pozez cu ele si am niste scarbe care ma mananca de cur cand ma vad in poze, ca astia grasi n-au voie sa traiasca.

    • Lamiita Petre
    • 26/01/2018
    Răspunde

    Imi pare tare rau ca nu ma prea descurc cu genul asta de colaborari fiindca si mie mi-au atras atentia forte multe lucruri faine. Si am tot avut bafta si de experienta neplacuta cu Posta in colaborarea pe care o incepusem cu Newchic, ceea ce m-a facut sa renunt. Sunt super faine, tot ce ti-ai luat.

    1. Vrei sa fiu sincera? Eu cu Newchic am incheiat pentru ca am primit un produs de la ei care nu mi-a placut, le-am zis ca nu scriu despre el si s-au ciufulit tot ei.

    • Anda Stanciu
    • 26/01/2018
    Răspunde

    Foarte frumoase pufoseniile. .Îmi plac foarte mult și pătură este frumoasa și călduroasă ,cred

    1. Eu mai mult de frumusete am luat-o 😀

    • Valeria Chertes
    • 26/01/2018
    Răspunde

    Mie imi place foarte mult patura.

    1. Si mie. Multumesc.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 27/01/2018
    Răspunde

    Ce dragalase sunt papuselele, eu si acum le am pe cele de cand eram mica. ???

    1. Eu nu am nicio papusa… nimic.

    • ghelbere elena
    • 27/01/2018
    Răspunde

    Papusile cumparate de tine le ador. Chiar daca am o varsta mi-ar place sa le am pe patul din dormitor.

    1. Si eu sunt la fel. Avem suflet de copil, Elena.

    • Catalina Sora
    • 27/01/2018
    Răspunde

    Patura este frumoasa iar pufoseniile imi vine sa le pupacesc 🙂 Cred ca as st numai cu ele in brate

    1. Nu ti le dau!!!

  2. Răspunde

    Nu am comandat de la ei dar mi-au cam ramas ochii la papusile alea si cred ca o sa dau comanda in curand pentru ca le-ar sta tare bine la mine pe pat.

    1. Si tie iti plac? E clar ca nu ne-am maturizat complet.

  3. Răspunde

    Ce pufosenii dragute <3 imi plac enorm si iti spun sincer ca mi-as dori si eu una.

    1. Alina, stii unde le gasesti. 😛

    • Nicolae Claudia
    • 28/01/2018
    Răspunde

    Papusile sunt chiar frumoase, dar pretul lor intreg e cam mare..

    1. Am recunoscut si eu.

  4. Mie îmi plac mult păpușile, poate și sufăr că noi nu prea am avut păpuși pufoase în copilărie. Toate erau din plastic tare 😀

    1. daaaa, din plastic erau si ale mele, dar tot le iubeam.

  5. Răspunde

    Uite de aia imi plac mie articolele tale si citesc cu mare placere chiar si advertorialele. Pentru ca aduci pe landa impresiile personale de fiicare data o doza de umor. Si asta e fantastic.
    Pai uite cum sta treaba:
    1. Inca nu e in sufragerie, dar curand si eu voi muta patul meu mare de 200×220 in sufragerie tot pentru confortul familiei mele.
    2. Patura este absolut superba. Chiar imi doresc una cu alb si negru si e bine ca stiu de unde o pot cumpara la un pret avantajos.
    3. Papuselele sunt tare simpatice, dar nu ar avea viata lunga cu un „mesterica” de 3 ani jumate si un catel care de cand e mesterica se cam cearta cu el pe jucarii si mancare.
    3. Lemnul acela vopsit cu alb din spatele papuselelor e SUPERB! Asa vreau eu sa pun in bucatarie in loc de faianta pe unul din pereti. Ca un fel de lambriu ori din lemn, ori o placa de OSB vopsita cu un fel de lac alb ca sa dea impresia de vechi. Cu OSB-ul crede-ma ca daca stii cum sa-l „aranjezi” da foarte bine in casa ca „decor”. La vara o sa testez ambele variante pe niste bucati mici, apoi o sa vad care e mai potrivit pentru a cumpara cele necesare.

    1. 1. Te felicit. Cui nu-i place la noi n-are decat sa nu vina.
      2. Nu stiu daca au alb-negru pe site. Te descurci tu.
      3. Pentru Horica avem masinute, nu papusele.
      4. Ceea ce numesti tu lemn, este de fapt o bucata de material backrgound pentru poze.

  6. Răspunde

    Eu nu pot pricepe de de toti zic despre bloggeri ca primesc gratis?! Gratis ar fi atunci cand am primi ceva si nu am scrie nimic despre obiectul respectiv. Eu nu consider ca daca cineva imi trimite un produs si am scris despre el l-am primit gratis. Dar timpul meu sa scriu pe blog? Faptul ca spun lumii despre acel produs? Oare astea nu costa? Ca si eu platesc host si altele. Hai ca m-am ambalat inutil.
    Trebuia sa ma bucur de papusile alea dragute si atat.
    Intru si pe site sa vad ce au frumos. 🙂

    1. Eu nu ma mai atac pe tema asta de mult. Poate ca si eu, daca nu aveam blog, si vedeam ca tu primesti ceva, ziceam ca e gratis.

  7. sunt fascinata de paturi! deci as cumpara numai chestii pufoase pentru pat si nu m-as mai opri! asa ca patura e clar ce visez eu. n-am comandat inca de pe dresslilly, sa vedem…ce sa zic?

    1. Nu trebuie sa zici nimic, doar ma laudam si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares