Despre produse gratuite, puncte și cupoane de reduceri pe Dresslily

produse gratuit vouchere si cupoane comenzi dresslily

Având în vedere că au fost câteva persoane interesate de părerile mele în legătură cu acest site, Dresslily, dar și de modalitatea prin care pot acumula puncte pe care să le folosească pentru achitarea unei părți din comandă, iată și articolul promis!

La cea mai recentă comandă plasată de mine pe acest site, din câte puteți vedea în imaginea de mai jos, valoarea totală a produselor comandate a fost de 76,08$. Din aceștia, eu am plătit doar 50,34$. Restul de peste 25 de dolari au fost achitați cu un cupon de reducere, câștigat la tras de roată în cadrul activității Share and get it free (distribuie și câștigă gratuit), și puncte de reducere. Haideți să luăm lucrurile pe rând!

Posibilitatea de primi gratuit produse

Ei bine, nu trebuie să aveți neapărat un blog pentru asta. Oricine poate participa la jocul acesta de-a distribuitul produselor. Practic, orice produs ți-ar plăcea de pe site, pe pagina lui vei găsi acest buton numit Share and get it free. Poți vedea de exemplu aici cum arată acest buton.

Distribui produsul respectiv pe ce rețea socială vrei tu. După prima distribuire, primești notificare că ai câștigat dreptul de a trage de roata. Se deschide o pagină nouă în care învârtești roata respectivă. Dacă ești foarte norocos, poți câștiga direct produsul gratuit. Bănuiesc că sunt șanse mici. Eu nu am câștigat niciodată un produs gratuit la roată, dar tot încerc.

Dar asta nu este tot. Încă mai ai șansa să primești acel produs fără a plăti pentru el. Share-ul pe care l-ai dat are un link unic cu un cod personalizat. Dacă un prieten sau o cunoștință comandă ceva de pe site pornind de la linkul tău, tu primești produsul pe care l-ai distribuit gratuit. Atenție! Sunt diferite praguri! Pentru un produs de până în 20 de dolari, este suficientă o comandă plasată pe link. Pe măsură ce crește valoarea produsului, crește numărul de comenzi necesare pentru a-l primit gratuit.

Voucherele de reducere

La roată există și alt tip de premii, cele sub formă de cupon de reducere pe site. Poți câștiga acolo vouchere de reducere de 10%, 8% sau voucher de 2$ valabil la comenzile de peste 19$. Probabil că par valori mici, dar ați văzut deja că o reducere de 8% m-a ajutat să economisesc 4 dolari din valoarea totală a comenzii plasate.  Tot este ceva, nu?

comanda dresslily reduceri pe dresslily

 

Punctele pentru reducere

Ei bine, reducerea cea mai mare la mine a venit din aceste puncte. Atunci când distribuiți un produs, când linkul respectiv este accesat, când comandați ceva, scrieți un review sau postați o poză cu un produs cumpărat de pe site, primiți puncte. Înainte de finalizarea comenzii, veți avea o casetă specială în care să scrieți câte puncte doriți să folosiți pentru a scădea totalul de plată. Aveți material video mai jos în care puteți vedea cum se procedează cu utilizarea punctelor.

Atenție! Nu se pot plăti produse doar cu puncte. Maxim 30% din valoarea comenzii poate fi achitată cu aceste puncte de reducere. Aveți aici toate detaliile despre sistemul de puncte.

Pentru ca lucrurile să fie mai clare pentru voi și mai ușoare pentru vine, vă las aici și un material video în care explic încă o dată cum putem face activitățile de mai sus, dar și cum folosim punctele și voucherele câștigate pentru a obține reduceri pe Dresslily.

Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu și veți primi garantat răspuns.

 

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    In sfarsit ai scris un articol despre acest subiect. Chiar eram curioasa cum se procedeaza pentru ca am tot vazut produse interesante la ei pe site si ma gandeam cum sa fac, cum sa dreg etc. Mersi pentru informatii, Cris!

    1. Nu ai pentru ce. Ma bucur ca iti este de folos.

    • Elena
    • 30/10/2017
    Răspunde

    Destepti astia de la firma.Isi fac de fapt reclama folosind clientii, cred ça asa publicitatea merge mult mai tintit si ii costa mult mai putin decit daca ar folosi mijloace traditionale. Clientii sunt si ei multumiti, toata lumea e fericita.

    1. cam toti chinezii folosesc metoda asta si sunt sigura ca au profit pe treaba asta.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 30/10/2017
    Răspunde

    Cat de tare este.. Nu știam de aceste lucruri. Mulțumim pentru informații Cristina. Sigur au fost de ajutor pentru multe persoane.

    1. Sper sa ajute cititorii sa faca economie.

    • Albu Steluta Georgiana
    • 30/10/2017
    Răspunde

    Habar nu aveam ! Multumi pentru ca ai impartasit cu noi! Acum fac documentarea pe site!

    1. Spor la shopping!

  2. Cea mai clara explicatie este cea din clipul video. Asa stie lumea unde sa apese sigur, fara sa tot bajbaie pe site, mai ales daca nici nu cunoaste engleza foarte bine.
    Produs gratuit nici eu nu am avut noroc sa prind, doar ceva voucher de reducere. M-am jucat de cateva ori :-).

    1. sunt bune si voucherele, dar poate prindem si produse gratis.

  3. Răspunde

    Comand de atata timp pe Dresslily si Habar nu aveam de chestia asta. Am sa incerc sa trag si eu de roata si sa vad ce iese

    1. He, he. ma bucur ca am venit si eu cu ceva nou pentru tine.

    • Valeria Chertes
    • 30/10/2017
    Răspunde

    Multumesc pentru articol, am sa imi comand si eu ceva.

    1. Poate ai noroc si de vreun produs. Eu le distribui pe Pinterest mai mult.

  4. Răspunde

    Chiar eram curioasa de acel Share and get it free, o sa ma joc si eu putin pe acolo. Am cateva produse pe care mi-as dori sa le iau…dar mai astept niste bani in paypal :))

    1. chiar sa te joci cand ai timp!

    • nicolae claudia
    • 30/10/2017
    Răspunde

    am vazut la mai multe site-uri modul asta de bonusare..e chiar intetrsant

    1. Il au multe site-uri din afara, intr-adevar.

    • ghelbere elena
    • 31/10/2017
    Răspunde

    Deci eu procedez bine cand deschid toate link-urile pe care le vad in articolele. Pana acum le deschideam de curiozitate. Imi pare bine ca asa va pot ajuta.

    1. Pe mine ma ajuta foarte mult si va multumesc pentru ele.

  5. Răspunde

    Am invartit si eu la roata aia de m-a luat gaia… numai cupoane de reducere am primit!

    1. Or fi facut smecherii la ea?

  6. Răspunde

    Am invartit si eu la roata o data dar nu stiam cum se folosesc punctele asa ca am lasat-o balta. Multumesc pentru lamuriri.

    1. e bun si un voucher d-ala de reducere cand fac comanda 😀

  7. Răspunde

    Tin sa iti multumesc pentru acest articol. Eu am facut recent prima comanda pe un site chinezesc deoarece castigasem un cupon. Nu stiam ca e pe bune, dar am incercat. Si chiar m-am bucurat cand mi-a venit comanda. O sa incerc si pe acest site norocul. Sau poate prind o oferta tentanta si platesc produsele daca merita.

    1. pai vezi ca si pe ala unde ai comandat tu au sistemul asta share and get it free

    • Valentina Tobi
    • 01/11/2017
    Răspunde

    Interesant si util articol.Marturisesc ca, desi are lucruri interesante, eu am ocolit acest site.Am citit pe forumuri lucruri care m-au facut sa decid sa nu comand de la ei niciodata.Daca ai experiente pozitive poate ar fi bine sa ne spui.

    1. te referi la calitatea produselor? Eu in general aleg chestii din bumbac sau amestec si analizez de 100 de ori pozele in detaliu. Nu pot zice ca am luat vreo teapa masjora.

  8. Bine de știut că se poate așa ceva, nici nu bănuiam că pot avea asa o politica misto.

    1. n-ar fi bine sa aiba si ai nostri asa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares