Cum poti face petrecerea copilului mai distractiva

personajdepoveste

Cand eram copii, tot ce ne doream era sa avem multi prieteni la ziua de nastere, sa ne jucam impreuna. Parca bucurie mai mare nu exista. Acum insa, nu este de ajuns sa adunati ceva copii,ci trebuie si sa le oferiti optiuni de joaca. Ori asta poate fi marea provocare a parintilor.

Ziua de nastere a copilului devine un adevarat plan de pus la punct. Este necesar un meniu, ceva desert reprezentand un tort bine ales. Nici acestea nu sunt de ajuns. Chiar daca distractia si-o fac ei intre ei, au nevoie de un imbold si de jocuri inedite de care sa nu se plictiseasca. Cum altfel daca nu animatorii si personajele animate sa fie una din idei. Iata si alte sugestii pentru distractie garantata:

  • personajdepovesteAnimatorii de la paradisulpersonajelor.ro. Un program de entartainment de acest gen este mai complex decat pare la prima vedere. Sunt incluse jocuri, dansuri, coregrafii, face painting si multiple alte activitati ce se inscriu in lista de preferinte moderne. Scopul este distractia, astfel ca modelajul de baloane este si el inclus, de ce nu.
  • Magicianul, incantarea copiilor. Trucurile au fost mereu o modalitate de a capta atentia. Daca totul se intampla la o petrecere, cu siguranta ca participantii vor avea parte de ceva inedit si presarat cu distractie. Desigur, o astfel de alegere vizeaza cel mai adesea o petrecere in cadrul careia participantii au mai mult de 4 ani, tocmai pentru a aprecia ce se intampla in cadrul programului artistic.
  • Personaje, mascote si lumea povestilor. Cele mai indragite, cel mai adesea din lumea Disney, mascotele sunt o prezenta irezistibila. Copiii rezoneaza intr-un mod extraordinar cand vine vorba de astfel de prezente. Pentru ei este un vis implinit sa fie in compania unor personaje pe care le stiu din desene si povesti. Si ca si cand nu este de ajuns nici asta, mascotele pot fi prezente la orice pas important din cadrul petrecerii, de la primirea invitatilor si pana la momentul tortului.
  • Atelier de creatie. Copiii sunt in general un izvor de energie. Gandind constructiv, puteti canaliza aceasta energie in ceva constructiv. Sa construiasca, sa picteze sau sa realizeze diverse obiecte reprezinta ceva nou si captivant pentru cei mici. Asadar, merita ca un astfel de moment sa fie si el parte din cadrul unei petreceri pentru copii.
  • Preluat de la spanioli, obiceiul de a sparge o mascota plina de dulciuri va aduce rasete colorate fara doar si poate. Numai ideea in sine este atragatoare, asadar sunt sanse ca cei mici sa aprecieze acest moment mai mult decat va vine sa credeti.

Astfel de idei sunt multiple, pentru ca si petrecerile sunt diferite. Pana la urma totul trebuie sa se rezume la ceea ce ii place in mod deosebit sarbatoritului.

Daca tineti cont si de oferte precum cea de la Paradisul Personajelor, conform careia la 4 ore de distractie cu animatorii lor o  ora este din partea casei, aveti deja suficiente motive sa organizati un party cu astfel de idei.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Doamne, asta vara la mare umblau unii cu niste costumase de spiderman, minnie, etc si Cristina ii tot fugarea pe acolo. Este disperata dupa personajele astea mari. Ca sa nu mai zic ca a vazut si la locuri de joaca astfel de personaje si tare mult le iubeste

    1. cred ca la anul nu mai scapi si te paste o aniversare pe stilul asta.

      1. Răspunde

        Sigur nu scap! Ma vezi in poza cu Minnie 🙂

        1. mai bine te-as vedea costumata in Minnie.

  2. Răspunde

    Multumesc pentru sugestii, Cristina! Chiar incepeam sa ma documentez pentru cand o fi ziua lui fiu-meu. Trebuie sa ii fac ceva frumos si pe placul lui si al colegilor 🙂

    1. Sa ma chemati si pe mine daca vine mickey mouse.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 30/10/2017
    Răspunde

    Când am fost mica nu am avut ocazia să-mi aniversez ziua de naștere acum alți copii la vârsta lor au parte de ditamai petrecerea, cu tot alaiul.

    1. Stai linistita ca nu esti singura! Erau alte vremuri pe atunci.

  3. Răspunde

    Sa stii ca am apelat la servicii de animatori cand erau mai mici copiii mei. Au fost petrecerile cele mai reusite si apreciate de copii.

    1. ce copii norocosi ai!

    • Valeria Chertes
    • 30/10/2017
    Răspunde

    La noi chiar urmeaza o petrcere, multumim.

    1. Petrecere frumoasa va doresc.

  4. Sa stii ca am apelat la aceste servicii de animatori, nu la aceasta firma, nu cred ca exista, atunci cand erau mici copiii mei. Au fost petrecerile de neuitat. Le tin minte si acum copii mei!

  5. Răspunde

    Anul trecut le-am pregatit si eu la fete o astfel de petrecere, au avut-o invitata pe una din printesele Disney…imi scapa numele, insa au fost atat de incantate!!! Sofi era destul de mititica si nu a avut o rochita in tema, doar una alba de printesa, in schimb Ante a fost o Elsa in miniatura! 🙂

    1. Astea sunt bucuriile lor si amintiri care vor ramane pentru o viata.

  6. Cred ca cei mici se bucura atat de mult cand vad aceste personale la petreceri. Sunt o alegere inspirata pentru o petrecere reusita.

    1. personaje*

    2. pai cred ca mi-ar placea si mie, la 33 de ani, nu doar copiilor.

    • ghelbere elena
    • 31/10/2017
    Răspunde

    Nimic nu mai este cum era odata. Nu spun ca nu imi plac, dar parca am importat prea multe obiceiuri, de parca noi romanii nu am avea.

    1. Fiecare face cum crede el. E bine ca exista diversitate, nu?

  7. Răspunde

    Toate aceste activitati sunt extrem de distractive pentru copii. Ideea de personaje costumate mi se pare absolut geniala. Eu as apela alege un animatpr costumat in Mickey Mouse, dar ma incanta si un face painting…. (si nu te gandi la ce ma gandesc eu :)) ) Strict pentru copii!

    1. tu numai pictati si mascati ai in cap, asta imi era clar de mult.

  8. De ce petreceri au parte micutii din ziua de azi. O lume diametral opusa fata de cea de acum 20 si bine de ani…
    Mi se pare funny momentul cu mascota plina de dulciuri. Si eu as ramane cu gura cascata, d-apoi piticii :-)))

    1. Rasfatati, nu? Noi poate nici cadou nu primeam de ziua noastra, ce sa mai vorbim de petrecere.

  9. Când avea și sora mea clubul pentru copii si organiza petreceri, era mereu in cautare de jocuri și activități atractive pentru copii! Mie imi plac mult petrecerile pentru copii in locuri special amenajate, mă relaxează și mă distreaza!

    1. Ce misto trebuie sa fie sa te ocupi cu asa ceva si sa vezi tot timpul bucurie pe chipurile celor mici!

  10. Răspunde

    Eu n-am avut parte de petreceri cand eram mica pentru ca nu aveam voie sa vin cu alti copii acasa. Nici macar de ziua mea. Insa am stiut ca „atunci cand voi fi mare” si voi avea copii le voi oferi toate bucuriile pe care eu nu le-am primit. Si sunt dispusa sa platesc pentru animatori, atelier de creatie, piniata si alte chestii care exista pentru a face aceste petreceri de copii cat mai frumoase & memorabile. Chiar ma bucur ca exista firme care ofera mai multe servicii in acest sens.

    1. te inteleg perfect. Nici eu nu aveam voie sa vin cu copii acasa si de petreceri nu erau bani. Asta am inteles-o, cu banii. Pe-aia cu adusul prietenilor acasa nu. Ba mai mult, nu aveam voie nici eu sa merg la ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares