Balerini perforați din piele, cu aspect sport

balerini sport piele

Balerinii sunt preferații mei când vine vorba de încălțăminte. De ce? Pentru că sunt ușori, foarte comozi și se pot purta la mai multe tipuri de ținute. Anul trecut am făcut vara tot cu așa ceva – o pereche de balerini din piele – și m-am simțit grozav. Eu nu prea sunt fan papuci, saboți, sandale, dar nici nu-mi place să port adidași/teniși pe căldurile alea mari. O pereche de balerini perforați din piele mi se potrivește cel mai bine, atât ca imagine, completând ceea ce port de obicei în materie de haine, cât și ca nevoie de a avea contact cu pământul, a nu-mi obosi picioarele când merg mai mult pe jos și a permite pielii să respire.

Mă uitasem pe mai multe site-uri după balerini din piele, dar nu m-am încumetat să-mi mai comand online pentru că anul trecut a trebuit să fac retur și să schimb măsura, pentru că nu corespundeau numerele, și nu prea mă încântă treaba asta. Apoi, acum vreo 2 săptămâni, am ajuns în zona eMAG Crângași și am ochit magazinul De Purtat. Mi-am adus aminte că văzusem vreo 2 modele de balerini perforați din piele la ei pe site și am intrat să văd dacă sunt în showroom și să probez. Bine am făcut că am preferat varianta asta! Vedeți imediat de ce.

Am cerut prima dată măsura 40 și s-au dovedit a-mi fi mari, așa că am cerut și un 39. 39 mă strângea foarte puțin în lateral (am piciorul lat), dar am zis că sunt piele și se lasă repede. I-am cumpărat. Foarte bine am făcut pentru că așa s-a și întâmplat. A doua zi deja cedase materialul și nu mai strângeau deloc. Dacă aș fi comandat online, sigur aș fi ales 40, care în câteva zile, mi-ar fi scăpat din picioare (am mai pățit treaba asta). Menționez că eu de fapt 39 port, dar la cele mai multe perechi de încălțări mă încadrez la 40. Știți voi cum e cu măsurile în ziua de azi!

inpuff.ro

balerini din piele perforati pentru vara

De un singur lucru mi-a părut rău – că nu am găsit și varianta pe negru măsura 39, dar urmăresc site-ul și, când vor apărea, îmi voi lua și negri pentru că acum știu cum stă treaba cu măsura și la ce număr trebuie să mă bag ca să ofer confort picioarelor mele.

balerini piele naturala 100%

Le-am făcut mai multe poze ca să-i vedeți cum arată în realitate. Au o tentă sport, prin modelul tălpii exterioare și prin forma ușor arcuită în sus a vârfului, ca la pantofii sport de alergare. Îi găsiți AICI în mai multe variante cromatice (alb, gri, roșu, negru și maro cu tentă de auriu).

Balerini perforați din piele

Sunt din piele și, la prețul pe care-l au, de 109 lei, mie mi s-au părut ok. Acum n-am idee cât de rezistenți vor fi pentru că îi am de nici 2 săptămâni, dar îmi place mult cum mă simt în ei. Talpa este moale, flexibilă (poate puțin cam subțire și deranjantă dacă trebuie să mergeți pe zone cu pietriș, de exemplu) și îți permite să mergi cât vrei pe jos fără dureri de picioare.

balerini din piele 100%

Perforațiile vă pot spune și din anii trecuți că fac treabă bună pe timp de vară și permit aerisirea picioarelor evitând transpirația și senzația de picioare încinse.

balerini ieftini din piele

Sunt 100% din piele, inclusiv talpa interioară. Bilă albă și pentru faptul că aceasta este cusută. La modelul de anul trecut era doar lipită și, cu timpul, s-a dezlipit și mă cam chinuiam cu ea pentru că îmi ieșea din balerini atunci când mă descălțam.

balerini piele naturala

Un aspect negativ, dacă sunteți foarte pretențioși la banii ăștia, este o cusătură de pe latura interioară care nu e perfectă, dar nu deranjează pentru că bănuiesc că nimeni nu vă analizează picioarele cu lupa. Menționez că acest mic defect cred că este prezent la mai toate produsele pentru că și 40-ul pe care l-am probat primul era la fel și, între timp, și-a comandat și mătuși-mea o pereche online și ai ei sunt la fel.

Cam asta ar fi despre noii mei balerini perforați din piele. N-am scris articolul ca să mă laud cu ce mi-am luat, ci pentru că sunt convinsă că sunteți multe cele care căutați încălțăminte de vară din piele, comodă, la un preț accesibil. Nu știu prin magazinele fizice care sunt prețurile, dar prin online, în afară de ăștia, eu nu am găsit alt model din piele la preț mai mic de 150 de lei.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 04/05/2018
    Răspunde

    Sunt foarte frumosi si purtabili.

    1. Ma simt minunat in ei.

  1. Răspunde

    Sunt foarte practici și asta contează. Mie îmi plac ca sunt sport. Eu de 2 sapt nu ies din adidași
    Și eu mai dau comenzi pe Depurtat! Îmi place site-ul

    1. Pe bune? Tu in adidasi? N-as fi zis.

    • Iulia
    • 04/05/2018
    Răspunde

    Tare frumoși sunt. Păcat că nu sunt si mărimea mea.(nr 35)

    1. Uf, e greu sa porti masuri extreme. Stiu cum e. Eu am problema asta la haine.

    • Anda Stanciu
    • 04/05/2018
    Răspunde

    Sunt frumoși și confortabili, cred

    1. Iti confirm ca asa sunt.

    • Valentina
    • 04/05/2018
    Răspunde

    Da,si eu tot genul acesta prefer si ii port imediat ce se face vremea buna.Din fericire nu imi place sa simt cald la talpi si solutia cu balerini perforati este optima pentru mine.Sunt nedublati? Asa par,si daca da,sigur comand.E drept cei nedublati se deformeaza usor si nu rezista mai mult de 1 sezon (cel mult),dar avantajul este ca nici nu se simt pe picior.

    1. Scuze ca raspund asa tarziu. Ce inseamna dublati?

  2. Îmi plac foarte mult,mie îmi place foarte mult încălțămintea comoda.

    1. Oare exista persoane carora nu le place?

  3. Răspunde

    Sunt f frumosi asa, au culoare de vara! Negri nu as lua dar astia sunt veseli!
    Sa ii porti cu drag si sa bati multe parcuri cu ei!

    1. m-am sucit si nu mi-am mai luat negri, sa stii. Am comandat albastri.

  4. Eu sunt fan incaltaminte de vara in culori deschise. Pentru vară, am și eu două perechi de balerini care lasă piciorul să respire.

    1. La cat mergi tu pe jos, era culmea sa nu ai asa ceva.

  5. Răspunde

    Se vede ca sunt de calitate dupa detaliile fine si dupa brantul din interior. Am si eu o pereche de balerini cu perforatii si efectiv imi sunt atat de utili incat nu as vrea sa ma intorc la perioada de dinainte sa-i descopar. Sunt perfecti si pentru primavara, dar si pentru vara, picioarele respirand in voie. Eu aveam mari probleme cu bataturile, dar de cand am trecut la o pereche de balerini cu perforatii, similari cu ai tai, n-am mai avut grija asta. Picioarele mele sunt mult mai fericite acum.

    1. Eu nu pot concepe sezon cald fara balerini.

  6. Sunt foarte frumoși, să îi porți sănătoasă ?

    1. multumesc

    • Naty Mihaela
    • 05/05/2018
    Răspunde

    In orasul meu nu se gasesc mai jos de 250 lei ;asa ca nu imi pot permite mereu incaltaminte din piele dar balerini port si eu zilnic ;sau incaltaminte comoda cu tocul mic . Pentru vara asta mi-am ales sandale-pantofi cu varf acoperit dar perforat si sunt foarte comode.

    1. acuma sa vedem cat tin. eu ii port deja de vreo 3 saptamani, dar nu zilnic.

    • Nicolae Claudia
    • 05/05/2018
    Răspunde

    Chiar sunt foarte frumoasi. Sa ii porti sanatoasa

    1. multumesc

  7. Răspunde

    Mie imi plac si imi pare rau ca eu nu pot sa port balerini. Sa-i porti sanatoasa Cris si sa-i tocesti in plimbari. 🙂

    1. O sa ii tocesc, sa fii sigura!

    • Gabriela Rosu
    • 08/05/2018
    Răspunde

    Sa-i porti cu sănătos!

    1. Multumesc.

  8. sa-i porti sanatoasa! eu nu le am cu balerinii, prefer adidasii si sandalele la temperaturi mai inalte

    1. Sandale nu prea port ca imi intra pietricele in ele 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares