Isteț de mic! Tot ce trebuie să știu (pachet cărți 0-4 ani, bilingv română-engleză)

isteț de mic tot ce trebuie sa stiu editura corint

In ultima vreme, rar mă mai încumet să cumpăr cărți pentru mine fără a pune în coș și ceva pentru cele două nepoțele ale mele. Așa se face că, la cea mai recentă comandă de pe Corint.ro, am răsfoit iar categoria cărților pentru copii și m-am ales cu acest pachet de 5 cărticele – Isteț de mic! Tot ce trebuie să știu.

invata limba engleza copii

După cum probabil știți, deja dacă mă urmăriți, pachetul face parte dintr-o colecție micuță și drăguță – Isteț de mic. Dintre pachetele din colecție mai amintim Primele Cuvinte, Lumea în care trăim și Mijloace de transport.

libris.ro
Oferta zilei la carti


Ce cuprinde pachetul Isteț de mic! Tot ce trebuie să știu…

Avem de-a face cu un pachet de 5 cărticele, frumos ambalate într-o cutiuță de carton lucios destul de rezistent. Ele sunt dedicate piticilor de la 0 la 4 ani. Titlurile celor 5 cărticele, din care vă veți da lesne seama ce conțin, sunt:

  • Culori
  • Forme
  • Numere
  • Cuvinte opuse
  • Unde se află?

isteț de mic tot ce trebuie sa stiu editura corint

Fiecare cărticică are 8 file, adică 16 pagini pe care sunt desene colorate însoțite de cuvântul care desemnează obiectul/numărul/culoarea, atât în limba română cât și în limba engleză.

Păreri despre Isteț de mic! Tot ce trebuie să știu…

Este un pachet mai mult decât util, la fel ca întreaga colecție. Sunt foarte potrivite pentru bebeluși, atât prin prisma aspectului colorat, dar simplu, fără pagini încărcate, care să-i obosească, cât și prin calitatea materialelor și modul cum au fost gândite ca formă. Au marginile rotunjite, sunt micuțe (14 x 14 cm), potrivite pentru mânuța unui copilaș de 1-2 ani, și confecționate dintr-un material plastifiat, ceea ce permite curățarea cărticelelor dacă cel mic le murdărește, ceea ce sigur se va întâmpla pentru că prichindeii se îndrăgostesc de ele și le vor cu ei permanent, chiar și atunci când sunt la masă. O pagină pătată cu ardei, roșie sau kiwi se șterge foarte ușor cu un șervețel umed și apoi cu unul uscat.

culorile engleza copii

Bonus, ceva se nu aș fi remarcat dacă nu aș fi citit descrierea produsului de pe site, este omida pe care o putem forma din coperțile de pe spatele cărticelelor puse în ordinea corectă (urmând ordinea literelor alfabetului). E și simpatică, ține loc de puzzle super simplu, din 5 piese, și vă va ajuta mai târziu să învățați mai ușor alfabetul. Drăguț, nu?

istet de mic omida alfabetul

Ilustrațiile sunt viu colorate și bine alese/realizate, potrivite vârstei copiilor. Mi se mai inspirat alese decât cele din pachetul Primele cuvinte. Aici au mai mult aspectul unui desen animat. Poate este doar o impresie.

invata limba engleza copii

Faptul ca pe fiecare pagină avem prezentat un singur obiect mi se pare din nou un mare plus. La vârsta aceasta, copiilor le este mai ușor să rețină și să asocieze imagini cu sunete așa, decât dacă ar avea 3-4 poze/cuvinte pe o pagină.

carti copii limba engleza istet de mic

Utilizarea cărților de genul acesta este distractivă pentru copii, dar educativă în același timp. Cât este foarte mic, învață-l să asocieze imaginea cu cuvântul în limba română, apoi treci la varianta în engleză! În scurt timp copilul va ști să numere sau să numească formele și culorile în ambele limbi.

numerele romana engleza

Este cel mai bun start pentru învățarea ușoară, din timp, a unei limbi străine. Cu cât face cunoștință mai devreme cu o altă limbă în afara celei materne, cu atât o accepta și învăța mai ușor, fără a percepe învățarea aceasta ca pe un stres.

culorile romana engleza

Toate pachetele Isteț de mic sunt gândite sub forma unor lecții distractive, a unor jocuri educative. Veți fi uimiți că cei mici vor căuta singuri cărticelele prin casă și vor veni cu ele ca să le studiați împreună. Maria (1 an) și Alexandra (1 an și 10 luni) adoră cărțile astea și nu se plictisesc niciodată de ele. Le lasă acum și, peste 2-3 ore, le caută din nou. Sperăm să vă placă și vouă la fel de mult. Le găsiți pe toate pe edituracorint.ro.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Monica
    • 03/05/2018
    Răspunde

    Sporesc curiozitatea bebelusilor.

    1. Chair sunt foarte atenti si iubesc cartile mai mult decat jucariile.

    • Catalina Sora
    • 03/05/2018
    Răspunde

    Gasesc ca sunt foarte bune si utile iar copii sigur le indragesc

    1. Pana si mie imi plac pentru ca sunt asa frumos ilustrate.

    • Valeria Chertes
    • 03/05/2018
    Răspunde

    Carti foarte educative pentru copii.

    1. Da, nu au cum sa nu le placa.

  1. Răspunde

    Partea bună, este că-i ține mai aproape de textul tipărit! În zilele noastre, mulți copii se feresc să mai răsfoiască o carte!

    1. Ele le adora. Niciuna nu a rupt macar o pagina dintr-o carte pana acum.

    • Lamiita Petre
    • 04/05/2018
    Răspunde

    Doua nepotele norocoase cu o asa matusica, care mereu este atenta la nevoile lor. Imi plac carticelele, sunt educative si cel mai mult apreciez ca au si varianta in limba engleza, e un mare plus.

    1. norocoasa sunt eu, ca le am.

  2. Răspunde

    Eh, uite, cartuliile astea mi-ar fi fost si mie de folos acum 3-4 ani. Acum sper sa il invete proful la scoala mai bine decat as fi putut face eu 🙂

    1. stii cum e: daca incepi mai devreme, prinzi mai multe.

    • ghelbere elena
    • 04/05/2018
    Răspunde

    Sunt foarte bune pentru invatarea usoara a celor cateva cuvinte in engleza, a numerelor si a culorilor.

    1. Da, pentru asta le-am luat ca sa o invat din timp cu limba engleza.

    • Anda Stanciu
    • 04/05/2018
    Răspunde

    Sunt foarte bune pentru cei mici

    1. ii ajuta sa invete multe lucruri.

  3. Cât de drăguțe sunt, atractive pentru copii!

    1. asa le consider si eu.

  4. Răspunde

    Ce mult imi plac mie carticelele de genul acesta. Au si nepoatele mele cateva si ma distrez impreuna cu ele cand merg in vizita. Sunt mandra de ele cand vad cate chestii au invatat pana acum si mai ales de faptul ca le place, prin prisma chestiei ca sunt mult mai interesante carticelele educative din ziua de azi.

    1. Maria mea are un anisor si e mai atrasa de carti decat de jucarii. Sunt tare mandra de ea.

  5. Neapărat trebuie să i le iau și eu piticului meu, chiar sunt de folos.

    1. Sunt sigura ca o sa ii placa.

    • Nicolae Claudia
    • 05/05/2018
    Răspunde

    Chiar voi lua si eu setul pentru fetita mea

    1. am vazut ca le-ai luat deja.

  6. Răspunde

    Si Dragos era mult mai atras de cartile astea in romana si engleza decat de cartile cu povesti, care nici acum nu pot sa spun ca il pasioneaza.

    1. Poate ca el o sa fie pe partea de stiinte realiste un as.

  7. Răspunde

    A avut si Cristinuta mea un pachet de astfel de carti cand era micuta. Sunt foarte bune si in plus, pot fi folosite foarte mult timp

    1. Sunt ideale pentru ca nu se rup si nu se strica.

    • Gabriela Rosu
    • 08/05/2018
    Răspunde

    Educative și distractive

    1. Mai ales distractive pentru moment ca suntem mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares