Afla ce bijuterii se poarta in sezonul toamna-iarna 2015 si unde le gasesti la preturi mici!

bijuterii la moda

Cum ar fi viata fara bijuterii? Nici nu pot sa ma gandesc la asa ceva si cred ca majoritatea femeilor sunt in asentimentul meu. Da, barbatii sigur vor spune ca noua ne plac multe si pe toate le consideram esentiale: vrem si haine, si pantofi si parfumuri si bijuterii si multe alte accesorii. Ce sa stie ei? Au ei idee cat de neagra poate fi ziua unei femei care isi pierde un cercel sau si-a uitat inelul pe noptiera? Stiu ei ca cele mai urate degete sunt cele pe care nu e asezat nici un inel? Stiu ei cat de tare se resimte frigul daca nu avem colierul preferat? Stiu ei de cata munca si documentare e nevoie pentru a alege bijuteriile potrivite? Da, fiecare avem un stil propriu: unora le plac bijuteriile scumpe, altele preferam bijuteriile din argint sau pe cele hand-made dar, la fiecare inceput de sezon, trebuie sa ne facem temele, sa aflam care sunt noile tendinte si sa ne cumparam bijuterii noi care sa ne faca sa stralucim atunci cand iesim in lume. Asta nu inseamna ca aruncam bijuteriile vechi. Ori le reinventam, ori le pastram pana cand moda se va intoarce. Dar, haideti sa nu mai pierdem vremea si sa vedem ce se poarta in materie de bijuterii in sezonul rece.

Marimea conteaza!

Primul lucru pe care trebuie sa il stim este ca se poarta bijuteriile oversized. Orice bijuterie e buna, atata timp cat este supradimensionata. Cerceii foarte mari, bratarile si colierele XXL sunt un must have daca avem pretentia sa fim admirate pentru ca purtam bijuterii la moda. Colierele plate cu detalii supradimensionate, prinse in lanturi din metale ieftine sau pretioase si cerceii mari si lungi nu trebuie sa va lipseasca din colectia cu bijuterii. Bratarile, cu cat mai masive, cu atat mai frumoase!

Bijuterii cu perle

bijuterii cu perle

Cea mai buna veste, in materie de moda a bijuteriilor, vine pentru iubitoarele de perle. Pana acum eram obisnuite sa purtam perle fara a face abuz de ele. In acest sezon este dezlegare la perle, in orice cantitate, marime sau culoare. Cu cat sunt mai multe perle, cu atat mai bine. Un colier cu doua randuri de perle, o bratara groasa din perle(fie ele naturale sau artificiale, un inel hand made cu perle cu perle albe si negre sau o pereche de cercei formati dintr-o aglomeratie de perle mici, sunt alegeri foarte inspirate. Mici sau mari, naturale sau artificiale, albe, negre sau colorate, combinate cu aur sau atasate la bijuterii din argint, perlele sunt reginele sezonului.
Atentie! Colierul cu perle mostenit de la bunica nu e in tendinte! Am zis opulenta de perle! 

Revin brosele

brose din argint

Cele mai multe dintre noi, cand vorbim despre bijuterii, omitem brosele. In acest sezon, brosele isi recastiga locul binemeritat. Sunt piese clasice care e adevarat ca nu pot fi purtate la orice tinuta dar, acolo unde stilul ne permite sa purtam o astfel de bijuterie clasica, aceasta va conferi un plus de eleganta si va imprumuta din aerul sau retro tinutei. Foarte potrivite sunt brosele din perle sau brosele fantezie, supradimensionate si ele. De asemenea, o brosa in forma de floare e bine venita si la o tinuta de seara. O alta noutate o reprezinta felul in care pot fi purtate brosele. Ele pot fi prinse nu doar in piept, ci si in talie, pe o maneca sau oriunde credeti ca ar da bine!

Coliere la baza gatului

coliere supradimensionate tip indian

Acest tip de coliere este inspirat din cultura gotica si nu prea este pe placul meu pentru ca, oricat de lejere ar fi, am senzatia ca ma sufoca. Ele pot fi confectionate din diverse materiale, de la argint pana la materiale neasteptate de tipul lemnului dar cele mai apreciate sunt cele realizate in intregime din metal pentru ca au un aer futurist. In general, femeile puternice si sigure pe ele vor opta pentru acest tip de bijuterie. Pentru cine nu agreeaza aceste modele, poate purta fara grija si un colier masiv din argint, la baza gatului, acest tip de colier stil indian, din imaginea de mai jos, sau un colier la baza gatului ornat cu diverse pietre.  

Cercei mari si lungi

cercei ieftini din argint

Moda cerceilor mici aproape insesizabili s-a dus. Acum este randul cerceilor masivi, fie ca sunt cercei din argint sau din alte materiale mai scumpe sau mai ieftine. Indiferent de culoare, cerceii trebuie sa fie mari spre foarte mari si lungi. Cei mai frumosi mi se par cerceii ear cuff supradimensionati. Totusi nu trebuie sa purtati acest tip de cercei daca simtiti ca nu va avantajeaza mai ales ca, prin dimensiune, ei atrag atentia asupra lor si eclipseaza alte detalii sau chiar intreaga tinuta! La mare moda sunt si cerceii cu lant in capatul caruia apare agatat un cub, un zar sau o sfera de mare dimensiune dar si cerceii lungi cu pietre de tot felul. Cei mai frumosi mi se par acesti cercei din argint cu sfere atarnate de lant. 

Inele pe mai multe degete

inele hand made

Ca si in cazul celorlalte tipuri de bijuterii si inelele din acest sezon sunt mari si atrag priviri. Puteti opta fie pentru un inel care acopera suprafata mai multor degete, fie pentru purtarea mai multor inele pe degete apropiate. Se poarta foarte mult inelele cu modele florale mari si pietre pretioase dar si inelele cu perle, mai ales daca sunt perle colorate si de dimensiuni diferite. 

Cam acestea ar fi principalele tendinte in materie de bijuterii in sezonul toamna-iarna 2015. Acum, ca stiti ce se poarta, nu inseamna ca trebuie sa dati iama in magazine si sa cumparati numai cercei mari si brose cu flori, Tendintele trebuie trecute prin filtrul stilului personal si alinierea la standardele momentului nu trebuie sa faca gaura in buget. Alegeti acele bijuterii care sunt la moda dar se si potrivesc personalitatii voastre! Si pentru ca v-am recomandat sa fiti econoame si v-am promis ca va recomand un magazin din care sa va cumparati bijuterii ieftine la moda, trebuie sa va spun ca toate bijuteriile din pozele prezente in acest articol, pot fi achizitionate de pe onlinebijoux.ro, la preturi foarte mici. Majoritatea sunt bijuterii din argint 925 dar veti gasi si modele superbe de bijuterii hand made si bijuterii placate cu aur.

Etichete: , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 27/10/2015
    Răspunde

    Tuturor le plac bijuteriile,altele mai simple,altele mai somptuoase ele prin eleganta ne definesc personalitatea si ne fac sa ne simtim feminine si frumoase.Nu am tinut cont de moda sau de tendinte ,am purtat bijuterii in limite normale,nu am iesit in evidenta si cred ca o bijuterie purtata cu plăcere face cat o suta de cuvinte.?

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2015
    Răspunde

    SUPERBE BIJUTERII!Cine nu vrea oare sa fie in pas cu moda?Cu siguranta toate doamnele ,domnisoarele…dar cum ai zis si tu nu toti avem aceleiasi gusturi,preferinte …dar datorita acestui articol in viitor vom stii mai bine cum sa ne alegem bijuteriile ,cu ce sa le asortam,etc.fara a intampina nici un fel de problema.Daca stim ce se poarta in aceste anotimpuri e ok.Multumim de pont,acum stim unde gasim bijuterii ieftine si de mare efect.

  1. ce bijuterii faine! multumim pentru articol!

    • Ardeleanu Anamaria
    • 27/10/2015
    Răspunde

    Nici eu nu-mi pot inchipui viata fara bijuterii, mai ales fara cercei. Imi plac cei mari si lungi. Imi place mult articolu l:)

    • Andreea
    • 27/10/2015
    Răspunde

    Sunt tare frumoase bijuteriile. Trebuie sa ai si unde sa le porti totusi 🙂

    • SandaSandita Sandita
    • 28/10/2015
    Răspunde

    Tocmai ce ma uitam de coliere pe net..nu ma pricep absolut deloc si am nevoie de unul pt o rochie albastra extrem de simpla,la baza gatului..ce as putea asorta?

    • SandaSandita Sandita
    • 28/10/2015
    Răspunde

    Tocmai ce ma uitam de coliere pe net..Nu stiu ce sa asortez la o rochie simpla albastra..

    • ghizdavu iuliana simona
    • 28/10/2015
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase bijuteriile prezentate de tine si mie imi plac foarte mult in mod special cele din aur si argint dar port cu placere si bijuterii confectionate din alte materiale ,imi place sa le asortez la hainele pe care le port

    • Ficea Adina
    • 28/10/2015
    Răspunde

    Sunt de parere ca tendintele se schimba prea des pentru a putea tine pasul cu ea…Eu sunt de parere ca trebuie sa aaprofitam de o reducere la o piesa unica si sa o purtam indiferent de tendinte…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 29/10/2015
    Răspunde

    Foarte frumoase toate! Bine ca avem de unde le cumpara,preturi pentru toate buzunarele.Nu e musai sa fie aur,argint ,acestea sunt scumpe dar cele facute din alte materiale sunt la fel de frumoase,elegante,si le porti asorta oricarei tinute.

    • Gabriela
    • 30/10/2015
    Răspunde

    Din cand in cand am avut si eu o manie cu bijuteriile 🙂

    • Hacman Radu
    • 30/10/2015
    Răspunde

    Sunt frumoase toate!Chiar daca sunt barbat asta nu inseamna ca nu-mi plac bijuteriile.E frumos sa-ti vezi partenera,iubita,sotia asortata cu fel si fel de bijuterii …par mai speciale purtand aceste minunatii…Multumim de articol poate reusesc sa-i fac lui Mary o surpriza ….

    • Tudor Alexandra
    • 30/10/2015
    Răspunde

    Nu cred ca exista femeie careia sa nu ii placa bijuteriile, fie ele din metale pretioase, ieftine sau handmade. Eu una ador bijuteriile de tot felul, si chiar daca imi place sa fiu in pas cu moda, mereu am fost adepta bijuteriilor finute, elegante, nu prea mari/lungi. Acesta e stilul meu, dar bineinteles ca din cand in cand mai port un colier sau o bratara supradimensionata, mai ies si eu din tipare. Multumim pentru sfaturi, ne vor fi de ajutor, pupici! :*

    • Mihaica Iuliana
    • 01/11/2015
    Răspunde

    Da, asa,mai arata-mi ca sa ma hotarasc ce sa cumpar. Toate cele postate de tine sunt superbe, minunate si vreau si eu

    • Cristina Ana Maria
    • 01/11/2015
    Răspunde

    Daca le primesc cadou le port cu placere 😀 Astea chiar sunt frumoase.

  2. Waw deja am pus ochii pe un set superb pentru mama! 😀

    • ghelbere elena
    • 04/12/2015
    Răspunde

    Nu- mi plac bibuteriile. Am in casa cateva de calitate, primite cadou de la sotul meu. Cand merg la un eveniment imi pun ori cercei, ori un colier, ori o bratara ca altfel nu pot iesi din casa ca-mi spune ca sunt prea golasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares