Cauți butoni online? Găsești pe Accesoriul.ro

butoni busola
logo2accesoriul

Anul trecut a avut nuntムvăƒrul meu. Noi suntem genul de oameni simpli, care adoptムmai des vestimentații sport sau casual însăƒ, atunci când locația și ocazia o cer, ne dorim, încercăm și sperăm să și reușim să fim cât mai eleganți și bine îmbrăcați, în contextul în care bine îmbrăcați nu înseamnă neapărat să purtăm lucruri foarte scumpe, ci haine și accesorii alese cu grijă pentru a construi un stil elegant, decent. Pentru că îmi plac accesoriile bine alese, capabile să sporească frumusețea unei ținute și să scoată manșeta unei cămăși din anonimat, cu ocazia nunții respective, i-am cumpărat soțului meu butoni online. Mai avea butoni în cutia lui micuță cu accesorii dar îi avea din perioada în care încă nu purta pe deget o verighetă și acum nu se mai potriveau. Atâta lucru știam și eu, că butonii trebuie să se asorteze cu ceasul și verigheta.

Am ales să cumpăr butoni online.

I-am comandat de pe Accesoriul.ro pentru că mi s-a părut simplu și comod să accesez mai multe pagini, în loc să colind prin magazine și să deranjez vânzătoarele să îmi arate o pereche de butoni sau alții. I-am comandat, au sosit acasă în două zile și m-am prezentat veselă cu ei, în fața soțului meu. Erau cadoul meu pentru ziua lui de naștere care era în aceeași perioadă. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații care poartă butoni și mă bucur că soțul meu a înțeles la timp că ei nu se demodează niciodată și că o ținută bussiness sau una de ceremonie, fără butoni, e ca un film care are scenariu de nota zece și actori de nota trei. Butonii sunt întotdeauna un cadou potrivit pentru un bărbat, fiind foarte practici și fiind un fel de declarație de stil. Când îi cumperi unui bărbat butoni online cadou, e clar că îi apreciezi și îi susții rafinamentul pe care l-ai descoperit în ținutele lui anterioare.

butoni mire

 În cadrul petrecerii de la restaurant, am remarcat că puțini bărbați purtau butoni, însă multe doamne au apreciat look-ul mult mai elegant al unei manșete franțuzești, prinse cu butoni eleganți, simpli, cilindrici. Unii renunțaseră la ideea de a purta butoni pentru că aveau impresia că sunt demodați. Alții pentru că nu avuseseră timp să meargă să caute butoni care să se potrivească ceremoniei, costumului și restului accesoriilor. La finalul discuției, cei mai mulți înțeleseseră că butonii, nu numai că nu se demodează, dar vor fi mereu prezenți pe podiumurile de modă. Mai mult decât atât, acum știu că își pot comanda butoni online de câte ori au nevoie să își cumpere o pereche nouă de accesorii ce acest tip. Accesoriul.ro mi-a livrat mie butoni pentru ținuta soțului meu și cred că va deveni aliatul multor domni sau locul din care multe doamne vor cumpăra cadouri soților. Butonii sunt cea mai sigură cale spre eleganță. Sunt printre puținele bijuterii pe care le poate afișa un bărbat în cadrul unei ceremonii care impune ținută elegantă. Regula de aur este să fie întotdeauna asortați cu ceasul, acul pentru cravată și catarama curelei. În rest, fiecare e liber să își cumpere acei butoni online care îi plac sau i se potrivesc mai mult. Ba chiar e bine să se asorteze butoni și la ținutele mai casual. Poate nu știați, dar butonii se potrivesc inclusiv la o ținută formată din jeanși, cămașă și sacou. Mai ales în cazul unei cămăși albe, o pereche de butoni închiși la culoare vor face un contrast perfect și vor deveni acea pată de culoare de care are nevoie orice ținută, dând și un plus de prestanță.

atelierulfamiliei.ro

Mizați pe butoni! Puteți cumpăra butoni online din magazinul Accesoriul.ro sau din magazinele fizice. Există butoni cilindrici, pătrați, dreptunghiulari, rotunzi sau tematici(în formă de busolă, de zar, de vitezometru, etc.), butoni din oțel, inox, fibră de carbon sau titan, butoni din materiale prețioase precum aurul, argint sau platină și chiar butoni cu pietre prețioase, tocmai pentru a acoperi orice ocazie și orice nevoie.

Care sunt avantajele de a cumpăra butoni online de pe Accesoriul.ro?

 Aveți o gamă largă de butoni la dispoziție, fiecare cu descriere detaliată, puteți să cumpărați o cutiuță eleganță în care să îi oferiți cadou, puteți comanda la orice oră din noapte și îi veți primi rapid acasă cu transport gratuit inclus pentru orice comandă mai mare de 100 de lei. Mâna sus cineva crede că e mai bine să cumperi butoni online!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 08/04/2015
    Răspunde

    Si mie imi plac foarte mult butonii, i-am cumparat si iubitului meu vreo 3 perechi chiar daca recunosc ca nu prea are unde sa-i poarte, dar cine stie…

    • Hacman Mariana
    • 08/04/2015
    Răspunde

    Superbi butonii!Se ivesc des ocazii, la care ar putea purta butonii…mie una imi plac foarte mult…acum depinde de fiecare in parte…La fel ca voi suntem si noi…prefer tinutele mai sport …dar in cazul in care mergem la o petrecere vrem sa radiem de frumusete!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 08/04/2015
    Răspunde

    Superbi butonii,la o petrecere merg perfect,in rest purtam tinute lejere.

  1. Răspunde

    Da, chiar sunt frumosi butonii, sunt un simbol al elegantei.

    • Mariana Cioranu
    • 10/04/2015
    Răspunde

    Imi plac butonii si se merita ca barbatii cin merg la o petrecere sa fie si ei eleganti.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/04/2015
    Răspunde

    butonii sunt accesoriul perfect pentru barbatii eleganti,merita si ei sa fie pusi in valoare!

    • Mihaica Iuliana
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Interesante modele de butoni Criss…si au si preturi bune. Momentan cu caut insa in perioada cand se fac nunti o sa am nevoie pentru sotul meu. Anul acesta avem 5 nunti la care trebuie sa mergem, deci avem nevoie de butoni noi.

  2. Răspunde

    Tocmai am constatat ca sotul meu are doar un singur set de butoni si nu prea sunt in grafic. I-ar mai trebui cateva seturi si la cate modele frumoase sunt pe site cu siguranta nu scap fara cheltuiala 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares