Cum să fii mireasa perfectă? 5 tendințe de care să ții cont anul acesta

mireasa perfectă sfaturi tendinte 2018

Bat clopote de nuntă anul acesta? Pe cât de tare ți-ai dorit să ajungi aici, pe atât de greu ți se pare acum să organizezi și să alegi totul astfel încât ziua nunții tale să fie cu adevărat cea mai fericită zi din viața ta.  Ai visat dintotdeauna că vei fi mireasa perfectă. Într-o vreme ți s-a părut că știai exact ce vrei, dar azi nu mai simți așa. Te-au copleșit atâtea modele de rochii. Sunt prea multe tipuri de coafuri din care trebuie să alegi doar una. Ce bijuterii să alegi pentru ziua cea mare? În ce culori? Cât de înalt să fie tocul pantofilor? Cam astea sunt întrebările care te bântuie zilnic.

Alege ce te reprezintă, dar ține cont puțin și de tendințe! Nu ai cum să dai greș. Care sunt principalele tendințe de anul acesta?

Rochia de mireasă cu perle

Rochia este elementul principal din ținuta unei mirese. Anul 2018 aduce în prim plan rochiile de mireasă accesorizate cu perle. Pe lângă rochiile cu aspect regal, cu corsete foarte strânse, și cele tip cascadă (cu volane în cascadă), modelele care au aplicații din perle se bucură de un real succes. Sfatul este, dacă alegi o astfel de rochie, să ai mare grijă ce bijuterii asociezi. Ar fi prea mult să porți și bijuterii din perle. Poți să porți, de exemplu, doar o pereche de cercei discreți, eventual asortați cu o brățară finuță cu pietre prețioase (cum am văzut eu printre aceste bratari de aur).

Coafura cu flori

coafură de mireasă cu floriÎn ceea ce privește coafura miresei, trebuie să ai în vedere că se poartă florile. Vorbim despre flori naturale. Poți miza pe o coafură împletită cu floarea miresei (va arăta minunat pe un păr negru) sau pe o coafură cu aspect cât mai natural și o coroniță din flori. Sunt doar două idei. Mai multe sugestii de coafuri pentru mirese găsești în acest articol. Pe oricare din ele ai alege-o, adaugă flori naturale și rezultatul va fi fantastic!

Mov în buchet

buchet de mireasa movMovul este culoarea anului. Mai bine zis ultraviolet. În orice ținută pata de culoare este esențială și, cum albul este vedetă când vine vorba de rochii de mireasă, violetul este perfect pentru a asigura acel contrast necesar. Combinația de verde-mov-alb este deosebit de frumoasă și dă o stare de liniște. Dacă ești o fire mai romantică, un astfel de buchet îți va plăcea cu siguranță, mai ales dacă ai și un păr blond și mai adaugi și în el câteva floricele mov.

Pelerina lungă

Capele și pelerinele, care inițial au fost introduse în ținuta miresei din necesitate, acum sunt adăugate din motive pur estetice și de aliniere la tendințele în modă. O să spuneți că s-au purtat întotdeauna. Este adevărat, dar elementul de noutate este pelerina lungă în genul celei de pe vremea cavalerilor și a domnițelor. Pelerinele din dantelă și cele cu broderie florală vor fi zărite foarte des anul acesta, în special la miresele pretențioase, elegante, dornice să arate ca niște prințese. Dacă nici pelerina nu dă un aer regal, atunci cine?

Pantofi accesorizați

pantofi de mireasa cu perleO mireasă trebuie să fie și puțin îndrăzneață, nu-i așa? În materie de pantofi, îndrăzneala nu înseamnă culoare sau modele ciudate, ci accesorizare. Se poartă pantofii decorați cu perle, cu dantelă, satin sau cristale, cu pietre semi-prețioase și chiar cu flori. În funcție de cât de încărcată sau de simplă este rochia, vei alege pantofi mai mult sau mai puțin accesorizați.

Mireasa perfectă se informează. Știe care sunt tendințele, dar alege din ele doar acele elemente care i se potrivesc și care, combinate, nu dau o ținută exagerată. A combina tot ce se poartă într-o singură ținută este o greșeală. A fi în tendințe fără a te simți bine, este o altă greșeală. Alege cu sufletul, ținând cont puțin și de ce dictează moda!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anda Stanciu
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Mulțumim de sfaturi…Eu am o rochie și o coafura preferata și acelea le voi purta în ziua cea mare indiferență dacă este în tendințe

    1. Asta inseamna sa fii sigura pe tine, Anda. Felicitari!

    • Popa Oana-Gabriela
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Eu mi am propus sa mai astept cativa ani, parca imi place mai mult libertatea ?? Multumim pentru sfaturi.

    1. vezi, maica, sa nu ramai nemaritata. asa ar zice mamaie!

    • Valeria Chertes
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Eu mireasa nu ou mai fi dar am citit cu drag.

    1. Poate ai fete de maritat 😛

    • Valeria Chertes
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Eu mireasa nu voi mai fi dar am citit cu drag.

  1. Au trecut 4 ani de la nunta noatra. Am avut grija sa tin cont de aspectele astea, mai putin cofura cu flori. Nu se potrivea cu ce mi.am dorit eu.

    1. Important este, asa cum am zis si in articol, sa te simti tu bine cu alegerile tale.

  2. Răspunde

    Mai bine de 7 ani de la nunta… cate as schimba acum. As schimba tot, mai putin mirele. 😀

    1. Eu cred ca l-as schimba si pe el. :))

    • Tatiana Sorina
    • 26/01/2018
    Răspunde

    Frumos articol,draga mea. Am trecut prin acesti pasi nu demult, draga mea fiica si-a unit destinele si a fost o miresuca superba. Am fost alaturi de ea in toate magazinele ptr mirese,iti pot spune ca toate rochiile erau adorabile,chiar nu stiai pe care sa o alegi. Nu mai spun de restul,voaluri,cape,gentute,pantofiori,coronite…etc,a fost o zi exact ca intr-o poveste.Visul ei era ca buchetul sa fie mai aparte,cu flori ce nu sunt facute tot timpul buchetele.O doamna draguta ce are o sera,i-a facut un buchet de vis,din dalii olandeze,rosii si albe,la fel ca si ornamentul de pe masa miresei. A avut o rochie imensa,o splendoare,exact ca o printesa,doamne cat am mai plans,de fericire.

    1. Am vazut poze pe Facebook. Aveti o fata superba, iar in ziua nuntii intr-adevar a stralucit. Sa va traiasca si sa fie fericita!

    • ghelbere elena
    • 26/01/2018
    Răspunde

    Era mult mai simplu cand am facut eu nunta. E drept ca nici nu prea aveam de unde alege rochia chiar si cu florile era o propblema daca nunta era iarna.

    1. Da, stiu, ca se mai purtau si florile artificiale odinioara.

  3. Răspunde

    Îmi plac propunerile. Cel mai mult ma atrage buchetul mov și rochia cu perle

    1. Buchetul mov sincer e cam indraznet pentru mine.

    • Aluculesei Brindusa
    • 26/01/2018
    Răspunde

    din ce in ce mai frumoase rochii si mai frumoase mirese,o fi de la imbracaminte sau avem noi fete frumoase?

    1. Si fetele sunt frumoase, dar si rochiile si machiajul contribuie la imaginea finala.

    • Lamiita Petre
    • 26/01/2018
    Răspunde

    Acum 35 de ani cand am fost eu mireasa 😀 a trebuit sa vin la Bucurest sa imi fac rochia, la Casa de moda Venus. Am stat in spital 3 saptaani, la slabit si mergeam si la proba. Si rochia de cununie, si pantofii de mireasa, si pantofii de cununie. Ambele au fost in aceeasi zi dar nu stiu de ce a trebuit sa am toalete diferite. Cate sacrificii….. Acum, ai de unde alege, si bijuterii si ochii si orice. Cu ginerele e mai greu de gasit 😀

    1. ha, nici ginerele nu se gaseste greu, draga mea, mai ales daca nu ai pretentii.

  4. Eu am avut buchet mov la nunta mea în urmă cu 5 ani! Sunt curioasă miresele de anul acesta ce rochii vor purta!

    1. Ce mireasa curajoasa! Mov pe rochie alba?

  5. Răspunde

    Eu imi doresc foarte mult sa am flori in par la nunta ^_^. Am vazut ca orhideea se pastreaza bine, insa m-am uitat si pe blogul celor de la Teilor si am gasit si alte flori ce pot fi folosite. Imi place ideea asta de simplitate si eleganta clasica. Am in minte nuntile simple din povesti, cand ea e desculta si are o coronita din flori :D.

    1. Chiar mi te imaginez desculta, pe o plaja, cu parul lasat liber, cu o coronita de flori si cea mai simpla rochie alba <3

    • Nicolae Claudia
    • 28/01/2018
    Răspunde

    9 ani se implinesc anul acesta de cand am imbracat rochia de mireasa..ce sa zic..eu am vrut sa ma simt bine in acea seara si nu cred ca am tinut cont de tendinte..acum poate as fi mai atenta la detalii..dar astept nunta de argint 🙂

    1. Cred ca e cel mai important sa te simti tu bine in pielea ta, in rochia ta, cu bijuteriile si buchetul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares