Când toată lumea recomandă pila electronică Scholl, cum să nu-mi iau și eu?

pila electronică Scholl Velvet Smooth

Au apărut de multă vreme pe piață pilele astea. Evident că n-am crezut în ele de la început. Mi-am zis că sunt alte produse revoluționare doar în declarații(ca altele la care se mai face reclamă), nu și capabile de fapte eroice. Apoi a fost o campanie pe un site care oferă gratuit produse spre testare. Toate persoanele care au avut ocazia să testeze produsul s-au declarat mulțumite. Eu iar n-am crezut. Mă gândeam că e normal să zică de bine, că le-au primit gratuit. Ei bine, cine credeți că și-a comandat astăzi această pilă electronică? Ați ghicit.

Ce  m-a făcut să-mi schimb părerea despre pila electronică Scholl?

Mărturia unei rude care a primit-o cadou de Crăciun. Pentru mine impresiile prietenilor și ale rudelor sunt cele mai importante și demne de luat în seamă. Când mi-a povestit cât de repede și bine își curăță călcâiele cu aparatul ăsta, cu pila Scholl Velvet Smooth, am pus un arsenal întreg de întrebări pentru a mă convinge că e ce vreau eu.

Am înțeles că nu trebuie să stau o oră cu picioarele la înmuiat, că nu există risc de accidentare (ca la aparatul cu lamă pe care îl mai folosesc uneori), că nu face minuni din prima dacă ai pielea foarte îngroșată (ceea ce nu cred că e cazul la mine) și că folosește nici mai mult nici mai puțin de 4 baterii AAA (adică multe, dar nici asta nu e problemă că am acumulatori). Am decis să mi-o comand. Bine, mai mult pentru mama am luat-o pentru că la ea este mai problemă cu pielea îngroșată (fiind diabetică).  Eu am luat-o de pe Notino.ro pentru că mai ochisem și alte produse de la ei. Vă povestesc eu curând și despre ele.

bottegaverde.ro

Ce așteptări am de la ea?

Nu mă aștept să facă pielea ca de bebeluș de la prima utilizare, asta vă spun sincer. Eu am luat-o mai mult pentru că vreau să-mi ușurez cumva treaba, eu fiind cea care se ocupă de picioarele mamei. Este super enervant să folosești piatra ponce sau pila obișnuită pentru călcâiele înmuiate pentru că se încarcă mereu cu piele moartă, trebuie să clătești și să o iei de la capăt. Plus frecat până te doare brațul. De toate lucrurile astea sper să mă scape pila electronică Scholl. Vreau piele fină repede și fără prea mult efort.

Pe lângă pilă, am mai luat un produs de la același brand – această unghieră. Am citit review-urile din subsolul paginii produsului după ce plasasem deja comanda. Văd că unele persoane zic că ar fi cam mare și greu de mânuit. Eu sper să poată fi utilizată totuși și să taie bine pentru că m-am săturat de câte unghiere i-am luat mamei până acum și nu s-a împăcat cu niciuna. Da, ați ghicit, e foarte pretențioasă.

Vedem acum, când or veni, dacă am făcut alegeri bune sau nu. La comenzile anterioare de pe Notino livrarea s-a făcut rapid, în 2 zile, deci nu cred că de data asta o să am mai mult de așteptat. Vă țin la curent pe blog și pe pagina de Facebook.

Nu că ar mai conta acum, dar sunt curioasă dacă voi ați folosit vreunul dintre aceste produse și dacă ați fost/sunteți mulțumiți/e de el. Dar păreri sincere aș vrea. 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Nu am folosit.o dar am citit o gramada despre ea. Si la fel ca tine tind sa cred ca a fost exagerare. Am mai patit.o cu ondulatorul automat luat de BF. Dar zau ca as incerca.o si eu. Astept impresiile, caci stiu ca esti sincera.

    1. Promit ca iti zic in privat despre ea, ca sa fii sigura ca nu te mint.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 24/01/2018
    Răspunde

    Iti spun sincer ca nu am incercat acest aparat dar na, ca toate femeile imi doresc ?? nici nu stiu cum functioneaza dar sigur ne vei face tu un review atunci cand iti ajunge comanda.

    1. Sa fiti sigure ca va povestesc ce si cum.

  2. Ce sa zic, am experiente ok cu Aoro, nu ma plang deocamdata. Uneori prind reduceri faine la ei.

    Cat despre pila de la School, Velvet Smooth chiar merita. Ce nu imi place e senzatia aia neplacuta ca-ti vibreaza in palma.
    Asa ca solutia e urmatoarea: se ia o seara faina, se ia un sot intelegator si iubitor. Draga se intinde pe canapea, iar sotul la picioarele ei ii exfoliaza talpile. La final, dupa spalat, urmeaza rasfatul suprem: masajul cu crema hidratanta (tot de la School, e super ok). Tot de catre sotul rabdator, fireste.
    E minunat! Asa scapi si de senzatia aia din palme de care-ti ziceam . 😀

    1. *Scholl (mea culpa). Am dublat ce nu trebuia si a iesit altceva :-))

      1. Nu suntem la ora de gramatica, bre.

    2. Da, e perfect. Si cand te-ai trezit, cazusei din pat, nu? Visasei asa frumos…

  3. Răspunde

    Poate sunt eu mai bizară, dar nu as apela veci la soț să-mi facă talpile, m-ar deranja deja pe mine si bănuiesc că si pe el. Mi se pare ca fiecare cu treburile lui, cum nu l-aș ruga sa ma spele in urechi de exemplu.

    1. Elena, nu cred ca esti bizara. Suntem diferiti si ne dorim si ne fac placere lucruri diferite. Daca m-ai intreba pe mine, nici eu nu m-as simti confortabil sa imi faca treaba asta, dar la unele chestii sa stii ca am mai apelat la el si ne-am amuzat teribil amandoi (epilat cu ceara).

    • Valeria Chertes
    • 24/01/2018
    Răspunde

    Nu am avut pana acum aceasta pila dar am auzit de la multa lume ca este minunata.

    1. Vad eu, in cateva zile, daca este sau nu.

    • Naty Mihaela
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Pai da ,eu nu am avut norocul de a testa gratuit si ,la fel ,am auzit doar opinii pozitive despre pila .Cred ca e eficienta ,se pot inlocui pilele si nu vad sa fie vreo problema

    1. Mi-au trimis deja comanda, deci voi vedea curand cum este.

    • Anda Stanciu
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Am auzit păreri bune despre ea..Eu nu o am si nu am folosit -o

    1. Maine poate o primesc si o testez in weekend.

    • ghelbere elena
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Acest aparat nu-l am, am avut o pila si pana la urma am revenit la piatra ponce care e foarte buna.

    1. e buna doar daca ai piele inmuiata piatra ponce.

    • Lamiita Petre
    • 25/01/2018
    Răspunde

    De cand a fost o campanie la buzzstore tot am zis ca o iau si a treut ceva vreme de atunci dar eu tot nu am mai ajuns sa o iau. Am o pila din farmacie, a fost ceva la reduceri am dat vreo 20 lei pe ea dar manuala, bunicica, dar tot mi-e gandul la asta. N-am cumparat niciodata de pe Aoro, cel mai mult ma tenteaza cateva esantioane de parfumuri despre care tot am auzit dar nu le-am mirosit. 😀

    1. vezi ca aveau si ceva oferta luna asta de trimiteau mostre la niste parfumuri sau variante mini nu mai stiu sigur.

  4. Răspunde

    Aoro sunt super, comand mereu de la ei. Pila, in schimb, nu e prea buna…

    1. Sa stii ca eu multa vreme le-am evitat site-ul pentru ca m-am luat dupa X si Y ca… chestii. De prin august anul trecut i-am descoperit si ne-am impacat bine pana acum.

  5. Răspunde

    Recunosc ca si eu am fost sceptica, asta a fost si motivul din cauza careia nu m-am bagat in campania de testare, dar dupa aia mi-a parut rau. Acum am vazut o pila asemanatoare la Avon si stau in dubii: sa o iau, sa nu o iau…

    1. Nu prea am mai cumparat produse de la Avon. Poate gasesti pe cineva sa intrebi despre ea.

    • Catalina Sora
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Nu am folosit-o pana acum, am citit multe despre ea, o prietena o are si zice ca intradevar curata foarte bine . Este pe lista mea de cumparaturi 🙂

    1. Vad ca parerile sunt impartite. Oi vedea eu acum ce stie sa faca.

  6. Răspunde

    Eu am vrut mult timp sa mi-o comand de pe emag, dar am citit niste review-uri nu tocmai ok pe acolo, si am renuntat. Am pedichiurista si isi face bine treaba. Fara Scholl 🙂 in alta ordine de idei, campurile din comentariul meu au fost curate.

    • Nicoleta Pahonea
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Da mi-ar trebui o astfel de pila ca tare am probleme cu calcaile crapate de cand ma stiu.

    1. Cam asa este si mama 🙁

    • Anonim
    • 25/01/2018
    Răspunde

    eu am ceva uri luate din dm: una metalica de curatat care zgarie si rade pielea, si apoi una de finisare. Dar e musai de inmuiat, nu am luxul asta asa ca dupa baia obisnuita le folosesc cum este, si merge bine.

    astept insa experienta ta:)

    1. Si eu astept. Imi pare rau sa aud ca ati fost dezamagita.

  7. Răspunde

    Foarte buna pila. S-a uzat capatul acela si trebuie inlocuit, insa cat am folosit-o am fost multumita de ea. Pacat ca un pachet cu 2 rezerve e cat pila, insa la modul cel mai sincer merita.

    1. Daca e buna, nu mai conteaza cat e pentru ca la mama e important sa previn ceea ce poate evolua foarte urat pe fondul diabetului.

  8. Răspunde

    Eu am pila Scholl și îmi place. Face treaba buna deși am cam abandonat-o in ultimul timp. Unghiera nu prea ma pricep sa folosesc

    1. Eu ma descurc mai bine cu unghiera decat cu forfecuta.

    • Nicolae Claudia
    • 28/01/2018
    Răspunde

    Sa stii ca si eu am avut multe impulsuri ca mi-o iau..dar cum acum in nimic nu mai ai incredere, nu mi-am luat-o. Astept impresiile tale

    1. Eu promit sa va zic pe bune daca merita banii sau nu.

  9. Eu nu am folosit pentru ca nu am nevoie. Merg la 2-3 luni la pedichiura si ea curata tot ce e necesar, in plus aplic crema pe calcaie cel putin o data pe zi, port sosete din bumbac, chiar si vara talpicii sunt din bumbac, nu din plastic, port incaltaminte comoda si cu interior din piele. Toate acestea ajuta!
    Sper sa ai rezultate cu aceasta pila!

    1. Eu nu am probleme. Inca. La 2-3 zile imi frec talpile cu piatra ponce si sunt ok. La mama, cu diabetul ei, e problema.

  10. mie imi place pila! serios! acum mi-am adus aminte de ea, nu stiu pe unde oi fi bagat-o, dar o sa-i fac loc, ca pana la vara trebuie sa fim soft

    1. Am bagat-o deja in teste si chiar pare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares