Dacă tot e #BiggerChristmas, să fie shopping!

reduceri parfumuri cadou pentru Crăciun

Care-i treaba cu #BiggerChristmas ăsta? Este o campanie specială pregătită de Notino pentru ca toată lumea să se bucure de magia sărbătorilor. Prețurile intrate la apă plus oferte și promoții de nerefuzat, posibilitatea de a cumpăra mai multe cadouri cu aceiași bani, șansa de a face mai mulți oameni fericiți de Crăciun, asta înseamnă pe scurt #BiggerChristmas. La parfumuri vă recomand să intrați prima dată. E nebunie de reduceri acolo.

oferte aoro #BiggerChristmas

Cum am descoperit magazinul notino.ro?

Citisem diverse review-uri la șampoanele Apivita și am dat o căutare pe Google să văd de unde îmi pot cumpăra și eu unul pentru scalpul meu sensibil. În primele 3 rezultate afișate era și Notino. Nici măcar nu eram decisă să-l cumpăr. Mai mult voiam să aflu prețul. Până la urmă l-am comandat și pe el și alte câteva produse necesare la casa omului. Vorba aia: eu, când cumpăr, cumpăr! N-am avut cum să mă abțin. Am dat peste pagina cu oferte speciale, am văzut reducerile și m-am apucat să pun produse în coș.

comada aoro.ro

Ce-am cumpărat v-am arătat și pe Facebook, dar vă spun și aici pe scurt:

    • Axe Signature spray pentru corp pentru bărbați 100 ml
    • Alpecin Hair Energizer Coffeine Shampoo C1 șampon pe bază de cofeină pentru bărbați pentru stimularea creșterii părului
    • Apivita Holistic Hair Care Lavender & Honey șampon pentru piele sensibilă 250 ml
    • Listerine Naturals Herbal Mint apă de gură antiseptică cu flor 1000 ml
    • Dove Original Maximum Protection anti-perspirant cremă 48h 45 ml
  • Vademecum Repair & Protect PRO Vitamin pasta reparatorie a smalțulului dinților 75 ml

Am profitat de ofertele speciale din acea săptămână și am primit cadou 3 produse: o pereche de șosete în dungi colorate, o periuță de dinți și un mini spray antiperspirant Axe Signature.

Am să încerc să revin măcar pe Facebook cu detalii despre fiecare produs în parte. Momentan vă pot spune doar că sunt încântată de două produse.

Șampon Apivita cu lavandă și miere pentru scalp sensibil

Unul dintre ele este șamponul Apivita cu lavandă și miere pentru piele sensibilă. Ce-a reușit să facă? Să mă scape în proporție de 80% de petele roșii de pe scalp. După fiecare baie îmi apăreau pete de mărimea unei monede de 5 bani, iar la o zi după baie, în locurile respective se formau cojițe. Îmi mai apar și acum pete, dar sunt mici de tot și rare. Asta după două săptămâni de utilizare.

șampon Apivita cu lavandă și miere pentru piele sensibilă

Deodorant Dove Maximum Protection cremă

Al doilea super produs pe care l-am descoperit odată cu această primă comandă a mea pe Notino.ro este deodorantul Dove Maximum Protection anti-perspirant cremă. Eu nu l-am văzut prin magazinele noastre până acum. O să ziceți că e doar un alt produs Dove, că probabil e bun, dar nimic senzațional. Greșit!

dove deodorant antiperspirant maximum protection cremă

Mie îmi place totul la el, pornind de la ambalaj, continuând cu mirosul și textura și culminând cu super protecția oferită împotriva mirosului neplăcut al transpirației. Mirosul plăcut persistă mult timp. Textura cremoasă îl face să intre rapid în piele. Nu rămâne senzația aceea prăfoasă și nu usucă pielea absolut deloc. 24 de ore garantat nu ai cum să miroși! Asta o spun eu, care transpir foarte mult.

deodorant stick dove cremă

Moș Crăciun vine anul acesta de la Notino.ro

Ăsta a fost doar începutul relației mele cu acest site. Între timp, n-aveam cum să mă abțin și să nu dau o comandă nouă cu produse care se vor transforma în cadouri pentru familie și prieteni. Tocmai eu să nu fac shopping online când e vorba de campanii de genul #BiggerChristmas? N-am să vă spun ce le-am luat pentru că îmi cam frecventează blogul și n-as vrea să stric surprizele. În schimb, vă pot spune că mi-am făcut și mie un cadou – un parfum Marc Jacobs Decadence. De ce să nu-mi fac, dacă am economisit bani bucurându-mă de oferte?

Încă nu ai cumpărat cadouri? Mai ai timp. Nu ai nici cea mai vagă idee ce să oferi soției, mamei, iubitului sau surorii de Crăciun? Nu ai timp să alergi prin mall? Nu stai prea bine nici cu banii? Răspunsul la toate problemele tale este notino.ro. Ai prețuri prietenoase pentru un Crăciun de-o să-l pomenești, ai transport gratuit la comenzile de peste 200 de lei (până pe 15 decembrie), sute de idei de cadouri aici din care să te inspiri, oferte bune și livrare rapidă la tine acasă.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. n-am mai dat o comanda la aoro de-un veac! ma atrag multe, dar chiar incerc sa fiu cuminte in ultima perioada!

    • Popa Oana-Gabriela
    • 14/12/2017
    Răspunde

    Sa stii ca chiar incs nu am cumparat cadourile pentru Craciun, o sa arunc si eu un ochi pe site sa vad ce este…

  2. Răspunde

    Eu am ochit o periuta de dinti Electrica Oral B pentru al meu si ma bate gandul sa-mi iau si un voucher din ala cadou pe care sa-l folosesc la anul.

  3. Te vei îndrăgosti de produsele Apivita! Mie imi plac foarte mult!

    • Valeria Chertes
    • 14/12/2017
    Răspunde

    Ce produse faine au, cred ca voi cumpara si eu cate ceva.

  4. Răspunde

    Bine ca ai povestit despre sampon, ca eu tot caut pt mama mea ceva impotriva caderii parului si produsele bune sunt cumplit de scumpe. Poate prind o promotie ceva.

    • Ursu Loredana
    • 14/12/2017
    Răspunde

    Foarte faine produsele.

  5. Răspunde

    Apivita este o firma foarte lăudata pentru Ingredientele curate pe care le are. Ar trebui sa incerc și eu șamponul pentru ca am un par cam sensibil in ultimul timp. Tot de pe aoro voi lua pentru ca am găsit prețuri bune

    • nicolae claudia
    • 15/12/2017
    Răspunde

    multe produse faine sunt pe site..dar eu sunt la economii 🙂

    • Dana Lia
    • 16/12/2017
    Răspunde

    Multumim pt articol.Merg pe mana ta,daca ii recomanzi 🙂

  6. Răspunde

    Aoro cred ca e magazinul cel mai grozav cand vine vorba de cadouri si rasfat. Ultima oara mi-am comandat un set de fiole anti-caderea parului, un sampon profesional pentru prietenul meu si un lapte pentru protectie termica pentru par. Am fost mereu multumita de tot ce mi-am luat de la Aoro si mi-as lua mai des daca as avea un buget care sa-mi permita, dar trebuie sa fiu mai cumpatata cu banii de la o vreme. Vin ele si zilele alea mai bune :D.

  7. m-ai facut curioasa cu deodorantul asta crema de la dove. si eu am o problema cu transpiratia chiar si-n sezonul rece, asa ca nu-mi strica protectie in plus

    • ghelbere elena
    • 18/12/2017
    Răspunde

    Nu am facut niciodata o comanda pe Aoro, dar am cam terminat de cumparat cadourile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares