Cu Tefal ești Super TU!

Tefal UltraBlend

Ești mereu pe fugă, aproape tot timpul prins cu treabă și cu greu reușești să-ți faci timp liber pentru tine?! Trebuie să ai grijă măcar să-i oferi organismului tău toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a nu claca. Trăiește sănătos și fă din vitamine cel mai bun aliat al tău, pentru că toamna aceasta a sosit vremea să Fii Super TU alături de Tefal!

N-a fost niciodată mai simplu să renunți la mâncărurile nesănătoase și să adopți un stil de viață echilibrat pe partea de alimentație! Fie că preferi sucurile proaspete de fructe, smoothie-urile, supele, sosurile sau piureurile, un lucru este sigur – ai nevoie să fii un super erou peste tot: acasă, la munca, când ieși cu prietenii în oraș, etc.  Și, cum orice erou are nevoie de energie și vitalitate, adică de toată forța vitală a fructelor și legumelor, vei găsi un aliat de nădejde în Tefal. Tefal îți este alături în această transformare cu produse inovatoare: blendere, storcătoare de fructe și legume sau mixere verticale.

Acceptă provocarea, „FII SUPER TU” și Tefal te premiază!

Tot pentru eroii ca tine, Tefal vine în această toamnă cu un super concurs. Tot ce trebuie să faci, pentru a participa, este să completezi acest quiz – https://supertu.tefal.ro/quiz, pentru a afla cum stai cu stilul de viață, iar la finalul său Tefal îți va spune care sunt măsurile pe care trebuie să le iei ca să treci la o altă versiune mai bună și mai sănătoasă a ta. Pune sfaturile în aplicare și dă-ți upgrade! În plus, dacă distribui, ca să le arăți prietenilor rezultatul tău și să-i provoci să răspundă și ei quiz-ului, poți câștiga un premiu Tefal.  Keyvisual Tefal Fii Super Tu!-

Fresh, easy and smooth! Este vremea să îți schimbi rutina zilnică, să renunți la covrigii sau pateurile pe care le adori dar știi că nu sunt sănătoase și nu pot aduce nimic bun, dacă vrei să adopți un stil de viață echilibrat care să te ferească de viitoarele probleme de sănătate (care mai devreme sau mai târziu sigur vor apărea). Tu ce alegi?

Like it fresh? Începe-ți ziua cu un suc savuros și sănătos preparat cu gama de storcătoare de la Tefal. Tehnologiile inovative ale acestor aparate te vor ajuta să obții tot ce este mai bun din fructe și legume, în timp foarte scurt și fără niciun efort. Alături de Tefal redescoperă aroma sucurilor preparate în casă, indiferent dacă le savurezi în timpul liber sau le iei cu tine la birou sau la sală. Tefal Infiny Juice

The easy mix. Îndrăgostit de piureurile de fructe sau de legume? Sau poate ai un copil pentru care trebuie să prepari așa ceva? Tot Tefal te salvează și te ajută să-ți iei porția de energie. Fructele și legumele sunt pasate perfect în doar câteva clipe. Vei obține piureuri fine, savuroase. Cu ajutorul acestor mixere verticale, te poți bucura de plăcerea de a găti preparatele favorite cu un efort minim!

Dacă blenderele sunt un must have în lista ta de shopping, noile blendere de la Tefal sunt ideale pentru doza ta zilnică de energie. Smoothie-uri, milkshake-uri, supe și sosuri, choose your favoriteTefal Infiny Force Ultimate

Make it simple with Jamila Cuisine

Și dacă prietenii tăi au venit în vizită pe nepusă masa, cum ar zice românul, pune-i la treaba – dați play acestui tutorial al Jamilei, lăsați-vă inspirați de cele mai iubite rețete și transformați-vă în cei mai tari Supereroi!  Ai nevoie doar de 200 de grame de afine, 2 mere, 1 sfeclă mare și 1 lămâie, iar rezultatul final n-are cum să nu fie pe gustul invitaților! Live fresh and be Super YOU! ?

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.
Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pentru smoothie si pireuri de fructe si legume am un blender foarte bun. Suntem in cautare de storcator de fructe, inca nu stim ce vrem.
    Am fost surprinsa cand musafirii nostri au fost fascinati de smoothie! Un desert simplu, sanatos si rapid.

    1. eu sunt pe dos, am storcator, dar nu mai am blender. A decedat, dar sa nu-mi ceri sa-ti spun in ce conditii ca este secretul meu si al lui.

    • Amalia Dogaru
    • 19/10/2017
    Răspunde

    Waaaw CAMPIONUL REZERVĂ, se pare că trebuie să iau măsuri ! ?????

    1. tot e bine ca e CAMPION in fata.

  2. Răspunde

    blender pt smoothie am. Storcator nu, am avut si s-a stricat repede…

    1. ne combinam in cazul asta, ca eu sunt in situatia inversa, cu storcator, fara blender.

    • Valeria Chertes
    • 19/10/2017
    Răspunde

    Un premiu minunat.

  3. Răspunde

    Articolul tau vine cam la fix. Se strica robotul pe care il am de 100 de ani (saracul! e ultra folosit pentru absolut orice). A inceput sa se incinga cand invarte paletele si miroase a ars. E clar ca trebuie sa cumpar altul.

    1. 100 de ani? Acum inteleg de ce ziceai ca eu sunt tanara :))

  4. tot zic si eu ca ma dau mai mult pe sucuri si smoothier-uri, dar…pauza!

    1. sucuri gen Cola mai bine, nu?

  5. Răspunde

    Blenderul meu este inca bun, insa de un storcator trebuie sa ma uit neaparat. Imi plac produsele Tefal, asa ca voi arunca o privire si pe-aici pt un storcator bun!

    1. sa te bagi si la concurs!

  6. Răspunde

    Cand era H mic, tot cautam un blander vertical. Ma cam supara cel vechi. Dar treptat am renuntal la idee. Insa acum parca m-ar tenta din nou un astfel de aparat. E mult mai practic si usor de folosit. Chiar la un blander Tefal ma uitam. Si apropo… si eu gatesc des folosindu-ma de retetele Jamilei.

    1. blender vertical nu am nici eu, dar nici nu-i duc asa tare lipsa ca noi servim rar piureuri.

  7. Răspunde

    Cris, iti multumesc pentru provocare, mi-a placut. Rezultatul: Stai bine la alergat, dar și mai bine la driblat. Ai trișat destul jocul cu viața sănătoasă, iar dacă tot îți place să fii campion, acum e momentul să te antrenezi cu echipa minune a vitaminelor. M-a nimerit. :))

    1. Ha, am vazut eu ca si tie iti cam plac mancarurile care cica nu ne fac bine 😛

  8. Răspunde

    Iubesc jucariile de la Tefal. Cel mai recent mi-am luat cantar de baie de la acest brand. Cand o sa reusim sa ne mutam sper sa reusesc sa-mi iau si niste aparate pentru bucatarie, pentru ca imi doresc foarte mult si neaparat Tefal. Sunt snoaba uneori si ma intereseaza firma producatoare. In plus, merg pe ideea ca am avut in trecut gadget-uri pentru bucatarie de la firme no-name si abia daca reuseam sa fac mare lucru cu ele, mai rau ma chinuiam. Asa ca, da, sunt convinsa ca Tefal e alegerea potrivita. Eu sunt fana lor indiferent de cate premii ofera online :D.

    1. Daca vorbim de no-name, hai sa-ti zic cum mi-am luat eu blender vertical din piata de la magazinele alea tip ORICE PRODUS, cu 30 de lei, fara garantie. N-am reusit sa termin de preparat un piure cu el ca a murit. Nu-mi mai trebuie cat oi trai asa ceva.

    • ghelbere elena
    • 24/10/2017
    Răspunde

    Cred ca Tefal are cele mai bune aparate care pot exista intr-o gospodarie. si eu am cateva.

    1. ce sa mai zicem despre tigaile Tefal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares