Magazinul Remix, da sau ba?

haine outlet remix shop

Intr-una din discuțiile cu prietenii de pe Facebook ai blogului, întrebând eu despre magazine care să aibă și haine măsuri mari, mi-a fost recomandat magazinul Remix, second hand și outlet, așa cum se descrie. Am tot urmărit acest site, am tot ezitat să plasez o comandă dar, în final, am făcut-o.

Ezitarea a venit de la neîncrederea în sistemul de măsuri. Găsisem, la un moment dat, o geacă din piele de la C&A despre care ei spuneau că ar fi măsura 3XL în tabelul lor, dar pe ea apărea 44. Pe manechin nu părea a fi 3XL. Unde mai pui că în tabelul lor cu măsuri, la haine de damă, nici nu există măsura 3XL, după câte puteți vedea. Mai degrabă trebuie să deduci pe la ce dimensiuni în centimetri s-ar situa acel 3XL.

tabel masuri remix shop

Eu știu măsurile C&A. Ceva nu se pupa. Am luat legătura cu ei și am întrebat dacă se pot verifica măsurătorile produsului. Mi s-a spus că nu, pentru că ele se află în depozit, în altă locație. Consolarea ar fi trebuit să fie că se poate returna. De parcă eu aveam chef să cheltuiesc 40-50 de lei pe transport-retur (care se face în Bulgaria), ca să văd dacă mi se potrivește sau nu. Nu am comandat atunci.

bottegaverde.ro

Am găsit, este adevărat, și ceva haine mărimi mari, care arătau ca atare și care mi-au plăcut. Așa m-au convins să le dau totuși banii mei. Am plasat două comenzi până acum și vreau să vă spun părerea mea despre produsele primite și comunicarea cu magazinul.

aine masuri mari de pe remix shop

Prima comandă a fost înainte de Crăciun. În ea am avut o bluză roz, pe care ați văzut-o prin pozele mele, și o bluză de trening turcoaz, branduri care nu-mi spun mare lucru. Ambele au venit în stare bună, aspectul fiind, așa cum era menționat, ca nou. Din păcate, la capitolul material, nepotrivire între descriere, respectiv etichetă, și realitate. Doar bluza de trening este bumbac 100% și tot ea a venit ușor murdară pe mâneci, dar s-a curățat la spălat. Bluza roz are și ceva lycra. Măcar nu e procent mare și nu deranjează. Menționez încă o dată că am probleme cu pielea care impun purtat preponderent bumbac. Nici ca măsuri nu mi s-au potrivit ambele produse. Bluza roz vine bine, dar cea tucoaz este strâmtă. Am dat aproximativ 120 de lei pe ambele, cu tot cu transport.

haine marimi mari de pe remixshop.ro

Am mai încercat o dată, în ianuarie. În ea am pus un tricou Next cărămiziu și o bluză gri Ulla Popken. Ambele aceeași măsură, de data asta potrivită. Totalul a fost de 130 de lei, cu transport inclus. Din păcate, materialul a lăsat de dorit la bluza Ulla Popken. Ceea ce ei au catalogat drept bumbac 100% este poliester curat. Pur și simplu, foșnește. Nu pot purta așa ceva. Tricoul este ok, corespunde ca material cu descrierea. Calitatea, foarte bună la ambele produse, ca noi.

Nu am făcut retur în niciunul din cazuri pentru că nu merita să mai dau pe puțin 20 de lei pe transport ca să-mi iau banii pe câte un produs. Bluza de trening o păstrez pentru când (și dacă) oi mai slăbi, iar pe cea din poliester i-am donat-o soacrei, să facă ce vrea cu ea.

Prețurile mie mi se par destul de mari pentru niște haine care, or arăta ca noi, dar au fost purtate până la urmă. Când zic asta mă raportez la prețurile hainelor măsuri mari de pe Bonprix. Se poate mai ieftin, sigur.

Să zicem că aș accepta prețurile, având în vedere că nu am prea multe opțiuni, dar ce mă fac cu măsurile și materialele care nu corespund? Prin urmare, eu mă opresc aici. Au fost primele și ultimele comenzi pe Remixshop.ro. Până mă voi decide să slăbesc, o să mă mulțumesc cu ce mai găsesc măsuri mari pe Bonprix, C&A, H&M și aboutyou.ro.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 09/02/2021
    Răspunde

    Daaa,chiar mi se pare destul de mult 120,130 pe 2 lucruri care nici nu sunt noi și nici nu corespund cu ceea ce este trecut pe eticheta lor ,cu siguranță nu aș da atât de mult pe 2 bluze .

  1. Cam scumpe

    • Valeria Chertes
    • 09/02/2021
    Răspunde

    Îmi place,mulțumim pentru recomandare.

    • Oana
    • 09/02/2021
    Răspunde

    Nu am cumparat niciodata de la ei.

    • Anghelina Irina
    • 10/02/2021
    Răspunde

    Am auzit despre ei,însă recunosc ca nu am plasat niciodata o comanda.O sa intru și eu să văd despre ce e vorba

  2. Răspunde

    Il aveam si eu pe lista, mai puneam in cos, mai o inimioara, insa dupa experienta ta am inteles ca nu e ptr mine :). Ai avut multa buna vointa si preturile sunt dupa mine putin cam mari.
    Dincolo de magazinele enumerate de tine, cand poti sa iei in calcul pentru viitoarele cumparaturi Auchan si Carffour(tex) au textile la preturi decente si deseori si marimi mari, e drept nu la toate modele dar de ex de la auchan am luat tricouri de la 10 lei in sus , adidasi 30 lei, de la tex blugi 35 lei si am fost si sunt inca super multumita!

  3. Cred ca pe acest lucru mizeaza cand spun ca pot fi returnate, ca necesita timp, rabdare si alti bani.
    Iata de ce eu cumpar doar din magazinele fizice, trebuie sa probez, sa vad materialul și abia apoi cumpar.

    • Magda
    • 09/12/2022
    Răspunde

    am cumparat de la ei din outlet o haina cu eticheta care mi-a venit patata , mai fusese purtata desi spuneau ca e noua, iar pantalonii noi cu eticheta fusesera spalati de minim 20 de ori, erau decolorati iar in buzunare aveau numai resturi de servetele spalate. Nu comandati ,produsele lor sunt purtate si vandute de noi. Au fost pastrate etichetele pe care ulterior le-au reatasat. Produsele din asa zisul outlet vin de la alti oameni care s-au plictisit de toalele lor , au pastrat etichetele si le vand pe remixshop. Nu recomand!

    • Florentina B
    • 18/02/2023
    Răspunde

    Buna ziua! Sa va povestesc experiența mea recentă cu remix. Am comandat de pe site-ul lor o bluza de la zara și o fusta din piele ecologica, produse care în descriere aveau specificat că nu prezintă urme de folosire. Bluza a venit scrisa cu pixul. Am reușit să scot pata. Fusta, in schimb, a venit într-o stare deplorabilă: pielea ruptă, jupuită, nu se poate purta. Am scris o recenzie le siteul lor care nu mi-a fost publicata. Pentru returnarea fustei distruse, al cărei preț fusese redus de la 150, plătesc transportul 16 lei. Nu recomand, nu sunt serioși.

      • Cristina Dragomir
      • 20/02/2023
      Răspunde

      Imi pare rau pentru experienta neplacuta. Eu nu am mai comandat nimic de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares