Cauți cadouri de Valentine’s Day pentru ea? Uite ce parfum să alegi în funcție de personalitatea ei

parfumuri cadouri de Valentine's day pentru ea

Valentine’s Day este aproape. Nici Dragobetele nu e foarte departe. Pe oricare dintre cele două sărbători ale iubirii ați prefera-o în cuplu, un lucru este clar: cadoul este obligatoriu. Parfumurile sunt în top la capitolul cadouri Valentine’s day. Dacă vă uitați pe pagina cu idei de cadouri de Valentine’s day pentru ea, o să vedeți că cele mai multe sunt parfumuri. Nu pentru că sunt scumpe, ci pentru că transmit mai mult decât orice alt cadou și pentru că sondajele arată că femeile le preferă și le apreciază cel mai mult. Mai ales dacă vin și personalizate cu un mesaj special, prin gravură. Am văzut că au acest serviciu și pe Notino.ro.

Pe cât de apreciat ar fi un parfum, pe atât de greu li se pare bărbaților să aleagă unul potrivit pentru partenera lor. Dacă ar putea, ar sări peste această sărbătoare, nu pentru că nu ar fi dispuși să cheltuiască, ci pentru că nu știu pe ce să cheltuiască. Din păcate, dragi domni, nu puteți sări peste aceste mici detalii, numite cadouri. Să fiți siguri că partenerele voastre deja au trecut pe la secțiunea cadouri de Valentine’s day pentru el și au făcut cumpărăturile. Acum este rândul vostru. Azi vă sugerez câteva idei de parfumuri, pe care să le alegeți în funcție de personalitatea iubitei/soției.

Femeia elegantă

Pentru adepta eleganței, nimic nu poate merge mai bine decât un parfum intens care să emane bun gust. Un bun exemplu în acest sens este parfumul Armani Sì, un parfum care se descrie ca fiind intens și tandru, potrivit femeii moderne, elegante, puternice.

parfum Armani Sì

Femeia-copil, jucăușă

Nu-i dai vârsta din buletin. Nu atât ca aspect, ci ca atitudine. Adoră să se comporte ca un copil și să abordeze problemele ca unul. Iubește viața, e copilăroasă și jucăușă, dulce, nevinovată, mereu optimistă și gata să vadă doar florile din jurul ei, nu și buruienile. Ce să i se potrivească mai bine decât la fel de jucăușul parfum Marc Jacobs Daisy Love?

parfum Marc Jacobs Daisy Love

Femeia romantică

Dacă este melancolică, visătoare, iubește poezia, apreciază florile și plimbările în parc, în locul unei cine luxoase, atunci ai de-a face cu o fire romantică. O astfel de fire sentimentală caută un parfum care să ofere emoții. Ceva în genul lui Chloé Chloé, un parfum floral și catifelat, sentimental, la fel ca ea.

parfum Chloé Chloé

Femeia puternică

E puternică nu fizic, ci psihic. Se teme de provocări, dar nu se ferește de ele. Este suficient de optimistă și determinată ca să le facă față. Rar o auzi plângându-se de ceva, de parcă viața ei ar fi roz. Roz este și cuvântul cheie. De fapt, Pink. Parfumul potrivit pentru ea ar fi Cacharel Yes I Am Pink First, un parfum care să-i reînvie zilnic bucuria de a trăi.

parfum Cacharel Yes I Am Pink First

Femeia misterioasă

Nu știu dacă mai are sens să o descriu. Este genul imprevizibil pe care bărbații îl iubesc. Caută misterul și adoră să se învăluie în el. La ea e cel mai simplu pentru că are un parfum al cărui nume spune foarte clar că e pentru ea – Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa.

parfum Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa

Femeia rebelă

Nu e rebela aceea copilăroasă, cu încăpățânare prostească. Este femeia rebelă matură. Nu trăiește după aceleași reguli ca alte femei. Are propriile ei reguli și își trăiește viața după ele fără să-i pese de ce spun cei din jur. Maturității ei i se potrivește cel mai bine un parfum în genul lui Marc Jacobs Decadence.

parfum Marc Jacobs Decadence

Femeia senzuală feminină la superlativ

Ceea ce multe femei ascund, ea cultivă în fiecare zi: feminitatea și delicatețea pe care știe perfect să le mânuiască în lupta cu sexul opus. Ele o fac senzuală și rezistibilă, capabilă să amețească mințile oricărui bărbat, la fel cum Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight, parfumul ideal pentru ea, reușește să-i îmbete propriile simțuri.

parfum Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight

Orice parfum primit cadou aduce bucurie, dar cele bine alese câștigă inimi poate pentru totdeauna. Alege-l pe cel care i se potrivește, ambalează-l frumos (dacă îl comanzi de pe notino.ro, poți plăti în plus pentru ambalare cadou) și oferă-l împreună cu toate gândurile tale bune. Chiar dacă nu le rostești sau nu le scrii pe o felicitare, parfumul ales va vorbi pentru tine.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 06/02/2021
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandări!

    • Asaftei Simona
    • 06/02/2021
    Răspunde

    Da,femeia puternică mi se potrivește cel mai bine ! Ador parfumurile ,îmi plac la nebunie !

  1. Parfumuri, flori si bomboane

      • Roxana Maracine
      • 07/02/2021
      Răspunde

      Parfum Si flori, bomboane???

        • Anghelina Irina
        • 09/02/2021
        Răspunde

        Un parfum este potrivit pentru orice ocazie și unul nou nu.mi-ar strica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares