O nouă rundă de shopping la Jumbo

cumpărături Jumbo

Intri în Jumbo cu gândul că n-ai bani. Nu iau nimic în plus în afară de niște farfurii, iți spui. Și, de la trei farfurii, ajungi la un bon de 150 de lei.? Pe ce? 3 lei aia, 3 lei ailaltă… nu te poți abține. Parcă de toate ai avea nevoie. Singura șansă să ieși de acolo fără nimic este să-ți fi uitat portofelul acasă. Altfel, n-ai cum… Mai ales că magazinul este gândit de așa natură să fii nevoit să-l străbați pe tot în drum către casă. Treci pe lângă toate și nu prea ai cum să te faci că nu le vezi.

Weekend-ul trecut eram în zonă, la Metro Berceni, și mi-am adus aminte că vreau niște farfurii din Jumbo. Când i-am zis soțului că aș vreau să trecem puțin prin Jumbo, primul lucru și-a verificat portofelul. Știa, bietul de el, că nu mă limitez la trei farfurii. Am intrat să iau farfurii și, pe lângă ele, m-am mai ales cu alte câteva lucruri. Ce-am mai adus acasă de data asta?

jucării Jumbo

La jucării am fost foarte cuminte. Am luat de acolo doar un puișor pufos cu sunete, tip breloc, niște baloane în formă de inimă și un set de cartonașe cu ilustrații cu alfabetul. Nu că nu m-ar fi tentat nimic în plus de la jucării, dar am zis că mai stau cuminte o perioadă. A adus Moșul destule și vine ziua uneia dintre nepoate în aprilie, așa că mai bine strâng cureaua pentru atunci.

bottegaverde.ro
decorațiuni Jumbo

De la decorațiuni a fost mai greu să mă abțin pentru că mi se pare că nu am niciodată suficiente. M-am ales cu un suport de farfurii, model împletit, cu o așa-zisă sticlă pentru lichior, cu două borcănele cu mesaj și instalație luminoasă interioară, cu un buchet de flori artificiale, o lămâie din plastic (foarte realistă!) și o felicitare perforată. Toate pentru decorurile pentru poze.

farfurii Jumbo

Bine măcar că nu am uitat de farfurii! Fix trei am luat, câte îmi trebuiau, tot pentru poze. Am vagoane de farfurii, dar numai pe gustul mamei: toate cu flori și floricele. Bifat una întinsă neagră și două de desert, pe negru și alb. Nu că nu mi-ar prinde bine și niște boluri, poate chiar și pe roșu, dar v-am zis că am intrat cu nu am bani în brațe.

dulciuri Jumbo

Pe lângă cele enumerate mai sus am mai avut un parfum de cameră cu bețișoare, luat de curiozitate, dar nu face nimic (deh, la 7 lei…), un suport de telefon tip inel, un set de organizatoare pentru cabluri și câteva dulciuri (aici soțul a zis că e rândul lui să cheltuiască). Și el a fost cumpătat: doar o nuga, trei pachețele de susan și patru acadele Chupa Chups cu lapte pe care nu prea le găsește în altă parte.

Total, în jur de 150 de lei. Nu e mult, știu. Cea mai mare sumă cheltuită de noi în Jumbo a fost de 500 de lei, anul trecut, de ziua unei nepoate. Și se poate și mai mult, evident! Mi-a rămas gândul la niște decorațiuni de Paște, dar am timp să-mi iau. Este încă devreme. Parcă prea devreme pentru ele. Au câteva modele pe care nu l-am văzut anul trecut, ceva iepurași din paie. Nu sunt foarte bine realizați, dar sunt simpatici. Urmează cât de curând o nouă vizită la Jumbo.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 10/02/2021
    Răspunde

    Și noi întotdeauna când mergem la Jumbo golim portofelul.

    • Anghelina Irina
    • 11/02/2021
    Răspunde

    De aceea eu evit sa ajung in ‘Jumbăl’ cum zice fetița mea. Toate sunt tentante, te bucuri ca nu costă foarte mult, iar la casă ai parte de o surpriză, îți dai seama ca,chiar dacă un lucru costa 2 lei se aduna cu celelalte si rezultă o sumă frumușică

  1. Si eu ma bucur nespus ca JUMBO nu e in orasul meu, e in BRAILA si nu am ajuns, prietenii mei au lasat gen ptr craciun, 500 / 400 de lei ….si ii inteleg perfect, cum te inteleg si pe tine. Si eu as fi mers cu cardul de credit sau as fi intrat in el ……

    Pana una alta sa le folosesti sanatoasa si cu bucurii, imi plac mult alegerile tale!

    • GAVRILOVICI Viorica
    • 11/02/2021
    Răspunde

    Foarte frumoase sunt !
    Foarte interesant este acest articol!
    Multumesc frumos pentru informatie !
    Sa va bucura ti de ele !

    1. Superbe toate și eu ma duc sa cumpăr ceva și mai plec cu câteva!

  2. Cat imi place si mie sa ma plimb prin astfel de magazine care au produse diverse, mereu imi gasesc o multime care imi plac si imi lipsesc.

  3. Răspunde

    Te intelegem, toti devenim copii in asa magazin. Iar cele alese de tine sunt toate pe gustul meu! noi clar ne potrivim la gusturi!
    Ultima data cand am fost in bucuresti, s-a dus fiica mea la Jumbo cu bunicii, si a mentionat fiica mea sa nu vin si eu ca ii pun frana la cumparaturi 🙂 . Cu drag iti zic ca a fost destul de cumpatata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares