Cauti cel mai bun parchet? Alege pachet pe viata!

transformi total sufrageria

Povestea incepe simplu, cu un cuplu care a terminat de contruit sau renovat si a ajuns la stadiu decorarii spatiului de locuit. Trebuie acum sa aleaga parchetul. Unul din cele mai importante elemente decorative intr-o locuinta este parchetul. Parchetul e prezent in dormitoare, sufragerii, holuri si chiar in bucatariile noastre, fiind o pardoseala calda, sporind confortul din casa. Fix asta ne-am dorit si noi acum patru ani cand am optat pentru a pune parchet in living si dormitor. Ne-am aruncat pe un parchet ieftin si l-am montat. Acum, dupa patru ani, tragem linie: avem un parchet care scartaie din toate incheieturile, cu zgarieturi aparute numai ele stiu de unde si cum, cu un aspect sters matuit departe de aspectul lucios pe care il avea la inceput. Asa ne trebuie! Avea bunica o vorba ca „suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine” si acum ne dam seama ca avea dreptate. Ne-am bucurat atunci ca l-am luat ieftin si acum musai sa luam altul. Mai mult decat „cool”: schimbam parchetul la patru ani de parca am fi bancheri. Daca se mai recunoaste cineva in poveste, sa ramana pe receptie! Am sa va spun unde am gasit noi cel mai bun parchet.

Untitled-23

Am gasit o firma in Bucuresti, Parchet pe Viata, care comercializeaza parchet de foarte buna calitate. O sa imi spuneti ca nu e nici o noutate si ca sunt atatea locuri din care poti sa cumperi un parchet masiv bun. Ei bine, avantajele pe care le-am descoperit la ei sunt multe:

  1. unele magazine online care vand parchet la preturi la fel de bune, nu au si un showroom in care sa poti vezi exact culoarea parchetului care poate diferi in poze, sa atingi parchetul si sa ii simti vibratia, caldura si finisajul. Mai mult decat atat, chiar se pot deplasa ei la tine cu mostre si cataloage.
  2. au o gama larga de modele de parchet din diferite esente lemnoase; de aici puteti comanda atat parchet masiv cat si parchet stratificat pe culoarea care se potriveste cel mai bine proiectului dumneavoastra. In plus, un arhitect te poate ajuta cu sfaturi pentru alegerea parchetului.
  3. preturi avantajoase cumulate cu promotii frecvente si chiar concursuri cu premii(cum este cazul campaniei promotionale aflate in desfasurare pana pe 15 martie, in cadrul careia toti clientii care achizitioneaza minim 50mp de parchet masiv sau stratificat intra in tragerea la sorti pentru un voucher de 5000 de lei care sa ii ajute sa isi amenejeza casa).Banner-pentru-LP cel mai bun parchet
  4. la comenzile online e foarte simplu sa calculezi necesarul de parchet pentru ca exista un calculator online care iti spune exact de cate cutii de parchet ai nevoie, in functie de suprafata pe care se va face montajul.
  5. poti alege tipul de finisaj pentru parchetul comandat; trebuie doar sa comunici echipei daca preferi lacul sau uleiul. Daca nu stiti care sunt diferentele intre cele doua tipuri de finisaje, echipa parchet pe vIata va poate explica mai bine si va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie.
  6. transportul parchetului este gratuit si aici nu vorbim de transportarea si abandonarea lui in fata blocului. Asa ca, nu va fi nevoie sa cari singur parchetul pana la etajul 10.
  7. livrare garantata in 48 de ore sau reducere 15% din pretul comenzii. Daca n-ai parchetul in 24 de ore, te-ai scos: te alegi cu reducere. Dar sunt slabe sansele 🙂 .
  8. ai zece ani garantie la parchetul masiv si parchetul stratificat si cinci ani garantia de montaj.
  9. ti se poate oferi montaj de calitate la pret convenabil prin intermediul singurilor doi parchetari certificati Bona din Romania.
  10. imediat dupa finisarea montajului, vei primi GRATUIT un pachet cu produse de intretinere in valoare de 100 de euro.
  11. timp de cinci ani, beneficiezi GRATUIT anual de o sesiune de intretinere a parchetului. In mod normal, pretul acestei operatiuni se calculeaza la mp(5euro/mp) dar clientii o primesc ca bonus venind in completarea garantiei de buna executie. In plus, accidentele minore care se soldeaza cu „rani” la nivelul parchetului, nu mai sunt o problema: Parchet pe Viata le repara gratuit.
  12. posibilitate de a plati in 12 rate egale fara dobanda.
Stejar-Masiv-Natural parchet

Am ales deja: vom pune in toata casa parchet stejar masiv natural. Completeaza restul decorului, sporindu-i eleganta. Sotul meu a optat pentru finisarea lui cu ulei pentru a pastra mai mult din aspectul lui natural. Pe langa durabilitate, un parchet din stejar masiv ne va oferi acea caldura, acel miros venit din natura. E mult mai gros si mai rezistent decat vechiul parchet laminat, da un aer de noblete incaperii, ai o alta senzatie cand iti unesti talpile cu el fiind mai cald decat cel laminat, mai usor de intretinut si chiar de reparat la nevoie. Nu e parchet pentru doua sezoane, e genul de parchet pe care copiii mei il vor schimba doar pentru ca se va purta altceva, nu pentru ca nu va mai fi functional.

Prin urmare, eu mi-am gasit cel mai bun parchet, un parchet pe care il voi avea pe viata atat datorita calitatii lemnului si finisajelor de care beneficiaza, cat si datorita intregului sistem de beneficii gandite de acesti oameni care care nu-si cauta succesul in nefericirea oamenilor care pentru ca nu intretin parchetul in mod corespunzator, ajung sa aiba nevoie de altul. Echipa Parchet pe Viata stie ca succesul rezulta din multumirea clientului. Dincolo de afacere, sta pasiunea pentru lemn, pentru lucrurile bine facute si duse la bun sfarsit.

Daca te-ai convins ca eu am facut o afacere buna, spune-mi, te rog, ce parchet iti face tie cu ochiul de pe site-ul parchetpeviata.ro!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

      • cristina
      • 16/02/2015
      Răspunde

      nuanta si textura sunt superbe!

    • gabriela
    • 16/02/2015
    Răspunde

    Intr-adevar parchetul de stejar masiv natural completeaza restul decorului, sporindu-i eleganta.

    • Matei
    • 16/02/2015
    Răspunde

    si cred ca si dureaza un timp asa mai indelungat

  1. Răspunde

    Am ajuns si eu la vorba bunicii tale, ca suntem prea saraci ca sa ne permitem sa cumparam lucruri ieftine.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 16/02/2015
    Răspunde

    frumos.

      • cristina
      • 16/02/2015
      Răspunde

      superba nuanta; sa te vad cum il stergi zilnic ca se vede orice scama pe el 😀

    • Irindea Elena
    • 16/02/2015
    Răspunde

    Super, chiar acum intru pe site sa vad ofertele!

    • Oana Stefan
    • 16/02/2015
    Răspunde

    parchet palisandru masiv lacuit asa ceva mi-ar placea mie sa am in living

    • Coca Vlad
    • 16/02/2015
    Răspunde

    ca si culoare si material prefer tot stejarul insa as opta pentru un parchet triplustratificat in locul celui masiv, oricum se vede calitatea

    • Hacman Mariana
    • 17/02/2015
    Răspunde

    Intradevar parchetul din stejar este foarte bun,frumos, si reda camerei un aspect placut!Geniala ideea sotului tau sa-l de-a cu ulei..,asa isi va pastra luciul,culoarea timp indelungat.Super site-ul cu modele,ai de unde alege!

    • Mariana Cioranu
    • 17/02/2015
    Răspunde

    Si eu trebuie sa schimb parchetul asa ca o sa intru pe site .La inceput si eu am cumparat un parchet ieftin si acum sint nevoita sa-l schimb.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/02/2015
    Răspunde

    Mdap…eu mi-am ales deja parchetul pt noua mea locuinta…imi place cele mai inchise la culoare si cele cu aderenta. Si modelul prezentat este frumos…insa nu ma incanta atat de tare

    • Daniela Ionela Iorga
    • 18/02/2015
    Răspunde
    • Popescu Ionela Mihaela
    • 20/02/2015
    Răspunde
    • Manole Ioana
    • 20/02/2015
    Răspunde

    sunt convinsa ca ai ales parchetul cel mai potrivit pentru locuita ta. Mie imi place foarte mult Parchetul Triplustratificat Stejar Cinnamon – https://www.parchetpeviata.ro/shop/parchet-triplustratificat-karelia-spice/parchet-triplustratificat-stejar-cinnamon/. In ochii mei este extrem de elegant.

    • Ion Paula
    • 20/02/2015
    Răspunde

    M-ai convins, un articol foarte reusit. Luna viitoare chiar am nevoie de parchet iar acum stiu si de unde sa-mi cumpar. Pupici.

  2. Răspunde

    Cand stiu ca trebuie sa iau si eu decizia asta in cateva luni parca nu ma mai apuca durerea de cap ca pana acum, macar ,m-am mai lamurit care-i treaba cu el si cam ce nuante as dori 🙂

    • Laura
    • 01/03/2016
    Răspunde

    Am fost client al celor de la Parchet pe Viața si va spun cu toată responsabilitatea: fugiți de serviciile si produsele celor de la Parchetpeviata.ro; in pofida numelui si a reclamei ce o fac, produsele si serviciile lor sunt departe de ceea ce susțin;
    Am cumpărat de la Parchet pe Viața o pardoseala-parchet Boen -pentru care am plătit 8000 euro, plus materiale, manopera, sapa, in total le am plătit 15.000 euro si ne au livrat si montat un parchet toxic, cu miros înțepător si iritant care ne a pus sănătatea in pericol; am apelat la un laborator, s au făcut analize si a reieșit ca exista amoniac si gaze in apartament emanate de parchet; nu se poate locui in apartament din cauza parchetului si suntem nevoiți sa il schimbam iar reacția celor de la Parchet pe Viața si a d nului Vasilache Gigi- administratorul- a fost una de nepăsare si dezinteres; a încasat cei 15000 de euro, a livrat si montat un parchet toxic si nu le a mai pasat; nu credeți in reclama si numele deceptiv Parchet pe Viața, s ar putea sa regretați si sa va puneți sănătatea in pericol;

    • pep talk
    • 05/03/2016
    Răspunde

    foarte bine faci laura ca le demasci propaganda asta comunista de site ce au

    • Călin Crin
    • 07/07/2016
    Răspunde

    Din păcate,da. Noi suntem intoxicați cu reclame false la produse de slabă calitate. Eu pun o întrebare cumparatorilor: voi știți din ce este produs parchetul stratificat? Se laudă vânzătorii de parchet de stejar ( de exemplu) ca miezul sau stratul de suport este din brad,placaj de mesteacăn sau rumeguș presat( HDF)? Nu! Ce va mai mint vânzătorii? Parchetul este de producție: germana,franceza, elvețiană sau austriaca. Alta minciuna. Fabricile fin aceste țări cumpara stratul superior din România,Polonia Ucraina, lipesc pe brad si plop la ei în țară și apoi trimit in Romania parchet made in … la preturi de 5-8 ori mai mare decât cumpără ei materia primă . Dacă cineva dorește exemple,le pot da.
    Așa că întrebați si voi ,cei care cumpărați, din ce straturi este făcut acest parchet. Comandați parchet triplu stratificat de stejar din trei straturi de stejar nu dintr-o un singur strat. Nu cereți neapărat parchet finisat. Si voi puteți da doua straturi de ulei de in care va costa1 euro / m2 si ca avantaj puteți slefui înainte dacă sapa nu este 100% perfecta.
    Bafta.

    • Călin Crin
    • 07/07/2016
    Răspunde

    Din păcate,da. Noi suntem intoxicați cu reclame false la produse de slabă calitate. Eu pun o întrebare cumparatorilor: voi știți din ce este produs parchetul stratificat? Se laudă vânzătorii de parchet de stejar ( de exemplu) ca miezul sau stratul de suport este din brad,placaj de mesteacăn sau rumeguș presat( HDF)? Nu! Ce va mai mint vânzătorii? Parchetul este de producție: germana,franceza, elvețiană sau austriaca. Alta minciuna. Fabricile fin aceste țări cumpara stratul superior din România,Polonia Ucraina, lipesc pe brad si plop la ei în țară și apoi trimit in Romania parchet made in … la preturi de 5-8 ori mai mare decât cumpără ei materia primă . Dacă cineva dorește exemple,le pot da.
    Așa că întrebați si voi ,cei care cumpărați, din ce straturi este făcut acest parchet. Comandați parchet triplu stratificat de stejar din trei straturi de stejar nu dintr-o un singur strat. Nu cereți neapărat parchet finisat. Si voi puteți da doua straturi de ulei de in care va costa1 euro / m2 si ca avantaj puteți slefui înainte dacă sapa nu este 100% perfecta.
    Bafta.

    1. imi pare rau sa aud asta. Cum nu sunt tocmai la curent cu treaba asta, nu pot decat sa imi cer scuze daca am dezinformat prin articolul meu 🙁

    • Rsul
    • 21/03/2017
    Răspunde

    Preturile exagerate, am vazut sortimente aici pe care le-am gasit in alta parte cu 30-40% mai ieftin

    • Ruxandra Lemonis
    • 17/07/2018
    Răspunde

    Clar parchetul din stejar masiv este cel mai frumos.
    Pentru cine cauta tips.uri in alegerea parchetului de calitate, am gasit un articol interesant, aici http://expotopconstruct.ro/parchetul-cea-mai-buna-optiune-pentru-pardoseala-casei-tale/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares