La ce-am mai poftit de pe Dresslink?

Daca tot am avut o experienta placuta la prima comanda de pe Dresslink, de ce nu comand din nou. Beneficiar va fi tot cumnata mea. Sa mai zica ea ca nu are cumnata buna! Ce noroc are ea ca nu gasesc eu masura mea! Ea poarta mai mult haine casual cu inclinatie spre stilul sport. E un stil pratic, comod si accesibil, cu atat mai mult cu cat alegi sa iti cumperi haine din magazine online internationale, unde preturile sunt mult mai mici. Mi-a dat mana libera sa aleg eu ceva pentru ea si asta am si facut. Iata la ce m-am oprit:

  1. O bluza alba cu manecile bleumarin cu imprimeu floral. E genul de bluza pe care o poti purta oriunde, la blugi sau orice alt tip de pantalon casual. Are si o nota vesela data de imprimeul de pe maneci, manecile sunt lungi potrivite pentru o zi de primavara in care inca nu iti permiti sa porti un tricou cu maneca scurta dar materialul este subtirel deci este exclus sa transpiri in el. Partea mai putin buna este ca materialul e poliester. Am decis totusi sa o cumpar pentru ca, citind opiniile postate de cei care au cumparat-o inaintea mea, am observat ca toti o lauda pentru material si aspect. Puteti vedea detaliile despre aceasta bluza aici.
    SV028392-1
  2. O jacheta frumoasa din denim. De fapt, jumatate geaca de blugi, jumatate hanorac, cu partea frontala si cea dorsala din denim si manecile si gluga dintr-un amestec de bumbac, de culoare gri. Cred ca pretul e unul foarte bun si, din nou am tras cu ochiul la parerile altor cumparaturi si am gasit chiar si poze de-ale lor cu produsul. Jacheta se poate asorta atat la pantaloni cat si la fustite si rochie casual. SV006799-5

Cele doua produse cred eu ca pot fi purtate si impreuna dar si separat. Plasez comanda azi si astept cuminte coletul. De data asta am ales masura XL la ei si sper sa fi nimerit-o. Daca nu, Paula Ion o sa isi ia bataie! Revin cu poze cand il primesc, ca sa vedeti cum arata hainutele.

 

inpuff.ro
Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Bluzita imi place foarte mult!E superba!Bine ca si jacheta e minunata,doar ca eu nu prea port asemenea geci…acum depinde de gustul fiecaruia…asteptam pozici…pupici!!!

    • stoica claudia
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Superba tinuta

    • ghelbere elena
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Bluzita este foarte frumoasa, ma face sa ma gandesc ca poate in sfarsi vine primavara. Geaca este formidabila mai ales pentru ca are gluga. La mine si paltoanele au gluga.

    • dumittrescu raluca
    • 25/02/2016
    Răspunde

    imi place mult bluzita ,chiar ar merge de primavara

    • Amy
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Foarte frumoasa jacheta. Si sotul meu are una asemanatoare cumparata din H&M., dar a dat pe ea 100 lei. Daca e doar 10$, parca ma bate si pe mine gandul. 😀

  1. Răspunde

    Jacheta din asta vreau si eu, pentru ca la fel ca ea si eu prefer stilul sport si comoditatea. Am vazut ca au niste preturi foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares