Prefer sinceritatea

pisica la panda

Citeam si reciteam comentarii de-ale voastre, de pe blog. Astazi, ma adresez in mod direct voua, celor care ma urmariti si imi comentati articolele. Sunt ferm convinsa ca fetele care imi sunt alaturi nu o fac pentru premii pentru ca ele nu sunt asa de consistente. Ele sunt oferite doar sub forma de recompensa dar vreau sa lamuresc ceva. Nu ma astept si nu imi doresc sa primesc laude nemeritate pentru ca stiu bine care e locul meu in blogosfera. As vrea sa nu mai fiti mereu de acord cu mine si sa imi cantati in struna. Daca simtiti nevoia sa imi spuneti ca nu am dreptate, sa va rog sa o faceti cu toata incredere. Criticile care nu contin jigniri sunt constructive si ma ajuta sa evoluez, sa imi imbunatatesc stilul, sa aflu alte pareri, poate chiar ma ajuta sa dau nastere unor noi articole.

Nu-mi faceti nici un bine daca ma flatati si imi scrieti „da, ai dreptate” si voi nu simtiti asta. Scopul meu, ca si blogger, nu e sa ma simt flatata de complimente la adresa unui articol sau de ideea ca voi imi dati dreptate doar ca sa ma simt eu bine si sa nu pornim discutii mai ample. Din contra, imi plac discutiile si vreau sa vad ca cititi articolele si luati voi insiva atitudine, in fata a ceea ce eu prezint sau afirm. Daca eu spun ca imi place ceva, nu trebuie sa va placa si voua neaparat. Nu spun ca nu va poate place. Spun ca daca nu va place, puteti afirma asta. Nu de asta depinde participarea in concursul de comentarii. Se accepta orice comentariu sincer, la obiect si fara cuvinte injurioase. Vreau sa-mi promiteti ca ma pot baza pe sinceritatea voastra. Daca gresesc ceva, nu ma lasati sa mor in prostia mea! Corectati-ma! Nu vreau cititori care sa ma aplaude in fata si sa ma critice pe la spate. Vreau sinceritate, va rog!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ion Paula
    • 07/03/2015
    Răspunde

    Ar fi chiar culmea sa te ridic in slavi daca nu cred asta. De la mine o sa ai mereu o parere sincera de fiecare data cand comentez la un articol. 🙂

    • Hacman Mariana
    • 07/03/2015
    Răspunde

    Din punctul meu de vedere pot spune ca nici mie nu-mi plac persoanele false..prefer adevarul oricat de crunt ar fi el..nu sunt genul care sa fac ceva pt a primi laude sau altele…daca vreau sa ajut pe cineva o fac din tot sufletul fara sa astept multumiri…sau mai stiu e ce…intodeauna am fost sincera cu cei din jurul meu chiar daca uneori am plans din aceasta cauza ..VAZAND ca adevarul meu i-a facut poate rau..Sunt de parere ca daca cineva a gresit il ajuti mai mult spunandu-i adevarul decat sa-l ridici in slavi…,,A gresi e omeneste…Omul din greseli invata”!Deocamdata nu am citit nici un articol la care ar fi trebuit schimba ceva….daca ar fi existat ceva de adaugat..corectat..ti-as fi spus ..

    • Coman Monica Nicoleta
    • 07/03/2015
    Răspunde

    Nu am de ce sa te critic deoarece tot ce am citit si unde a comentat a fost pt ca mi-a placut s-au pt ca m-am regasit in unele postari.Eu cand dau comentarii,sunt comentarii sincere a ceea ce gandesc si ce simt!Te pup

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/03/2015
    Răspunde

    Spun ceea ce gandesc cand citesc articolele tale draga Cristina,nu te laud,nu te critic ci scriu ceea ce simt cand citesc ceea ce ai scris.Nu-mi plac oamenii care perie,te pupa pe la spate ,ma enerveaza astfel de oameni,nu-i vreau in preajma mea.De fiecare data cand comentez ,citesc articolele si-mi dau cu parerea sincer.

  1. eu team descoperit recent si cu drag descopar in relatarile tale multe lucruriii te apreciez pt cea ce faci si pt naturaletea pe care o asterni pe hartie . te pop si la multi ani . si legat de subiectul cu dat nastere unor noi articole as vrea sa vrb .

    • Mara
    • 08/03/2015
    Răspunde

    Ei ha, acum trbuie sa caut ceva negativ musai ca sa nu mai fi suparata…si nici nu cred ca voi gasi, sau poate nu prea usor…Lasand gluma la o parte, daca nu-mi place ceva, am fost educata sa nu spun ca nu-mi place dar eu spun acest lucru numai prietenilor iar tu faci parte dintre prietenele mele. Iarasi este adevarat ca uneori, si nu vorbesc acum de tine, ce nu-mi place ori nu e de spus in public ori nu sunt sigura ca am dreptate, si atunci prefer sa discut in privat. So…sa fii sigura ca daca am comentat, inseamna ca mi-a placut 🙂

    • adrian rotaru
    • 08/03/2015
    Răspunde

    Ai dreptate draga mea 😀 !

  2. Gandim la fel, simtim la fel :)). Ce naiba sa spun negativ, daca nu am ce? Si crede-ma ca nu sunt placute comentariile negative, cand aveam blogul pe wordpress, intrau toti nebunii (bine, eram si mai urmarita decat acum) si se mai gasea cate un inteligent sa ma faca in toate felurile ca majoritatea articolelor sunt advertoriale…

  3. Răspunde

    Sa sti ca spun mereu ce gandesc indiferent de consecinte.

    • Mariana Cioranu
    • 10/03/2015
    Răspunde

    Eu daca am comentat am spus mereu adevarul in comentariile mele.Nu am ce sa-ti reprosez ,articolele le citesc cu mare drag si interes .Cu fiecare articol pe care-l scrii si eu il citesc invat multe din el .

  4. Răspunde

    Sa stii ca se poate si mai rau :)) io ma enervez cand vad vesnicul „multumim pentru rezumat!” al unei bloggerite, careia desi i-am zis sa nu mai comenteze nimic la seriale ca nu este necesar, se incapataneaza sa-mi faca nervi zilnic…! :)) si tot zilnic ii sterg sarguincioasa acele comentarii.

    • Mihaica Iuliana
    • 11/03/2015
    Răspunde

    Criss…eu ti-am dat dreptate deoarece chiar mi-am regasit experiente similare sau chiar aproape similare in articolele tale. Trairi pe care si eu le-am trait si idei si pareri pe care si eu le-am avut sau inca le mai am. Sinceritatea este punctul meu forrte, si nu spun asta sa ma laud, spun asta pentru a scoate in evidenta faptul ca ceea ce confirm si afirm sunt lucruri sau cuvinte adevarate, traite. Te pupic.

  5. Răspunde

    Pai, eu de cand ma stiu te tot critic pe aicea 🙂 mai ales pe la inceput, cand nu prea stiam eu ce sunt alea advertoriale sau competitii, ma gandeam, „Ia uite fata asta cate subiecte are de dezbatut si cate se intampla in familia ei si cu prietenii ei si in cate situatii e pusa!” 😀 Nu prea realizam eu care’s fictiune si care nu, imi aduc aminte si acum la un articol cu tamplarie din lemn, parca, eram tare contrariata si tin minte ca ti-am adus si argumente :)) Vremuri bune cu minte limpede :)) Stai linistita, nu te lasam sa mori in prostia ta, ca nu stiu daca o gasim ;P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares