10 jucării foarte des cerute în scrisorile către Moș Crăciun. Copiii le vor adora

cadouri Crăciun pentru copii

Pentru unii, pregătirile pentru Moș Crăciun au început de mult. Aici mă includ și eu. Recunosc că anul acesta toți adulții din jurul meu vor primi cadouri simbolice. Marile răsfățate rămân, și în acest an, cele două nepoate ale mele. Moșul a pregătit multe surprize pentru ele, din mai multe categorii (dulciuri, hăinuțe), dar știe că cel mai mult le vor bucura jucăriile. Sunt copiii, nu? Până și Creangă scria, acum mai bine de un veac: dacă-i copil, să se joace. Și așa le tot furăm din copilărie și din orele de joacă, punându-i să învețe să citească de la doi ani… Nu spune nimeni să le cumpărăm toate jucăriile din lume, dar la ocazii speciale, cum este și Crăciunul, mie îmi place să îmi răsfăț moțatele și știu sigur că mai sunt și alții care gândesc ca mine, că o jucărie care aduce bucurie nu e chiar risipă. Eu o văd ca pe o investiție în fericirea celor mici.

Prin urmare, dacă faci parte din categoria celor care oferă celor mici jucării cadou de Crăciun și nu știi ce să alegi de data asta pentru că, fie cel mic nu a scris o scrisoare moșului, fie ea s-a rătăcit sau în ea se cerea ceva neconform cu vârsta copilului, azi am câteva sugestii de jucării foarte iubite și dorite de copii. Pe unele le-au văzut chiar la TV, în pauzele de publicitate dintre desene animate. Ți-au spus despre ele, dar poate ai uitat. Pe altele le vor pentru că le știu și le iubesc din desene animate. Toate sunt frumoase și pe unele le găsești chiar la secțiunea jucării la reducere de pe Uak.ro. Despre ce jucării vorbim?

Jucării băieți

Știm deja ce preferă băieții. Mașini, roboți, scule. Dar de data asta nu vorbim generic despre o anumită categorii de jucării, ci vă arăt exact ce să alegeți ca să mergeți la sigur.

O mașinuță Cars cu telecomandă

Mașinuțele cu telecomandă au fost întotdeauna la mare căutare când vine vorba de cadouri pentru băieți. Ca întotdeauna, merg foarte bine cele de poliție, dar una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poți face anul acesta este o mașinuță cu telecomandă din gama Cars 3 Turbo Racer. Masinuțele Jackson Storm, Fulger McQueen, Cruz Ramirez sau camionul Turbo Mack de aici merg la sigur.

mașinuțe cu telecomandă din gama Cars 3 Turbo Racer

Pistă electrică mașini

Ce poate fi mai bun decât o mașinuță? Două mașinuțe. Dacă ele vin însoțite și de o pistă electrică generoasă, pe care să se ia la întrecere, atunci cadoul ăsta nu poate stârni decât alai de tropăieli în dimineața de Crăciun, când va fi deschis.

pista-electrica-cu-doua-masini-Subaru

E genul de jucărie care place băieților de orice vârstă, de la 7-8 ani, până la 40+. 😀 Vă las un video ca să vedeți cum arată și ce știe să facă mai precis. De cumpărat, o puteți cumpăra de aici.

Banc de lucru

Băieții adoră să meșterească. Din fericire, există pe piață tot felul de jucării unelte, truse de unelte și accesorii potrivite pentru joacă. Poți miza pe o trusă de scule sau, și mai bine, pe bancul de lucru din poza de mai jos, disponibil pe Uak.ro, cu preț redus cu aproape 50% în această perioadă. Conține o grămadă de unelte de jucărie care-l vor ajuta pe cel mic să repare sau să construiască ceea ce imaginația îi dictează. Tații vor fi invidioși.

banc de lucru de jucărie cu scule incluse

Jucării fete

Fetelor le plac păpușile. Dar ce fel de păpuși? Le mai plac jucăriile colorate interactive, pe care le-au văzut pe la TV și, la fel de mult, le place să-și imite mămicile, să aibă grijă de bebeluși, să facă mâncare, să spele vase, să se ocupe de casă. Ce vă propun pentru ele, în afară de păpuși precum Anna și Elsa, bebeluși care vorbesc sau plușuri?

Bucătărie de jucărie

Toate fetițele și-o doresc. Cu atât mai mult dacă este roz și bine dotată. Ei bine, am găsit și așa ceva la ofertă pe Uak.ro, site-ul de unde am cumpărat și eu bună parte din jucăriile pentru Moș Crăciun. Iat-o! O bucătărie de jucărie roz, plină de accesorii și vase pentru gătit. O găsiți pe site la secțiunea jucării de rol. Aceasta este mai de pitici. Pentru bucătăresele profesioniste, există și modele mai sofisticate. Plus bucătăriile din lemn la care vor saliva și mămicile.

bucatarie-disney-princess-cu-accesorii-smoby

Un animăluț interactiv

Ceva care din nou le va plăcea și le și va responsabiliza, pentru când va veni momentul să aibă un animal viu în casă, ar fi un animăluț interactiv, de care să aibă grijă și alături de care să se distreze. Poate fi vorba de un șoricel electronic în cușcă, de o pasăre electronică în colivie sau de și mai iubitul flamingo roz Sherbet care repetă ce i se spune, trebuie hrănit și pus pe toaletă. Acestea sunt disponibile pe pagina cu jucării interactive.

jucarii interactive pasare, soricel, flamingo roz

Set creativ pentru decorat cu sclipici

Păi nu le place fetelor sclipiciul? Atunci să le dăm sclipici. Foarte foarte cerut, fiind promovat și pe TV, este setul Glitterific, în care fetele mai mari, de peste 5-6 ani, găsesc tot ce este necesar pentru a-și transforma obiectele personale în adevărate opere de artă cu sclipici. Iată cât de simplu este să fii artist cu sclipici!

Jucării unisex

Iată și două jucării potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți. Nu că băieții nu ar avea voie cu păpușile sau fetele cu mașinile! Nu mă înțelegeți greșit. Pur și simplu, vorbim despre alegerile copiilor la modul general.

Dinozaur interactiv

Vedetă și el în spoturile publicitare difuzate de posturile TV pentru copii, acest dinozaur interactiv este potrivit tuturor copiilor cu vârsta peste 3 anișori și le va deveni prieten pentru mult timp, grație funcțiilor pe care le are.

DINOZAUR JUNIOR INTERACTIV

Ochii i se aprind, emite și repetă sunete, merge, mănâncă și scoate sunete specifice dinozaurilor.

Trusa de medic

Pentru că tuturor părinților li se pare mai mult decât wow ideea că ai lor copii ar putea deveni medici și pentru că celor mici le place mult să se joace de-a doctorul, nu puteau lipsi din recomandările mele și jucăriile de rol pentru această meserie. Pentru rezidenți, puteți opta pentru o trusă, dar pentru medicii adevărați, mai bine alegeți acest troliu medical care, cu reducerea aplicată, oricum este la același preț cu trusa și este mult mai interesant pentru cei mici. Îl găsiți tot pe uak.ro la jucării de rol.

troliu medical trusa doctor copii

Nu uitați ca, pe lângă jucării, să-i spuneți Moșului să pună sub brad și o carte. Chiar dacă cei mici nu citesc încă. Există cărți de povești pe care li le puteți citi voi. Există cărți cu diverse activități, cum sunt aceste cărți Usborne. Nu sunt doar distractive și colorate. Vor învăța multe din ele. Sunt cele mai interactive și inovatoare cărți pentru copii pe care le puteți cumpăra. Engleza se învață în joacă, abilitățile sunt exersate cu plăcere, datorită lor. Și este atât de simplu să alegeți una potrivită vârstei copilului, grație filtrelor pe segmente de vârstă pe care le găsiți pe site.

Sunt tare curioasă ce veți alege. Curând vă arăt și eu alegerile mele pentru acest Moș Crăciun. Sper să vă fi fost de folos recomandările mele de azi. Spor la cumpărat cadouri!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 07/12/2020
    Răspunde

    Recomandări super bune ,mulțumim ! Le-am luat mai din timp jucării,hăinuțe ,mai am ceva dulciuri ,dar astea le las mai aproape atunci !

      • Amalia
      • 10/12/2020
      Răspunde

      Mulțumim pentru recomandări fetițele mele își doresc bucătărie și un set cu colecția de ponei ! ??

    • Stoica. Viorica
    • 07/12/2020
    Răspunde

    Poi le am cam avut pe toate la baietel, acum e mare dar tot jucarii isi doreste .?fetita se joaca cu bucataria cu papusile , o sa caut ceva joc cu cantecele , lumini sau in engleza ceva , inca nu ne am orientat !

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/12/2020
    Răspunde

    Multumiri de recomandari,am sa tin cont de ele!

      • Mirela Demetrescu
      • 07/12/2020
      Răspunde

      Am intrat de curiozitate sa-ti citesc articolul. 🙂 Bianca mea (5 ani si jumatate) are bucatarie, animalute interactive, masini cu telecomanda, papusi nu mai zic. Si isi doreste si banc de lucru. Din punctul meu de vedere, ai ales foarte bine produsele. Ce mi-a placut mie personal si nu au fetele mele si stiu ca le-ar incanta este setul decorativ cu sclipici. Multumesc pentru idee!

      • Mili
      • 07/12/2020
      Răspunde

      Ce de ispite pentru cei mici. Bucataria o are si nepoata, in rest celelalte daca le vede, garantat le vrea. Are magnet la tot ce se poate. Cu privire la sugestiile pentru baieti, hmm, aici nu ma bag, sotul se pricepe mai bine. Eu mizez pe culori si efecte speciale. ?
      Tura urmatoare tin cont de uak si dau comanda la ei.

  1. Eu chiar sunt in cautare de cadouri pentru galusca mea si am luat internetul la puricat. Merci pebtru recomandare, am găsit multe chestii faine pe site. O sa cheltui economiile familiei:)))

      • Valeria Chertes
      • 07/12/2020
      Răspunde

      Mulțumim pentru recomandări ,voi ține cont de ele.

        • Terchea Elena Georgiana
        • 10/12/2020
        Răspunde

        Super cadouri!Nu cred ca exista copii sa nu le placa!!!❤❤

  2. Set cu sclipici – da, nepoata mea il va adora. Si sigur ar vrea si o bucătărie, e tot mai pasionata.

    1. Cat de frumoase toate!

  3. Răspunde

    Dacă încep cu lista Mayei nu mai termin, totuși sunt foarte bune ideile menționate.

  4. Răspunde

    Da, si fetita mea vrea flamingo roz Sherbet, asta pe langa My Little Pony si Equestria Girls. De vreo saptamana ma innebuneste cu flamingo-ul si ca ea tare si-l doreste, desi eu nu vreau nici sa aud de el. Azi a zis ca daca nu i-l aduce Mosul, o sa si-l comande ea din banii ei.

    • Oana
    • 07/12/2020
    Răspunde

    Ce de jucarii faine, pe vremea mea nu erau asa :)))))

    • Mariana Hacman
    • 07/12/2020
    Răspunde

    Mulțumim! Într-adevăr aceste minunății sunt dorite de marea majoritate!!

  5. Cu bucatariile astea pentru fete e mare nebunie. Am auzit tot auzit ca fetele sunt tare interesate de ele. Macar de ar si bucatari cand vor creste :p

    • Anghelina Irina
    • 08/12/2020
    Răspunde

    Nu cred ca vrei sa vezi scrisoarea fetiței mele pentru Mos Craciun?nici nu îmi ajunge jumătate de salariu,tot ce e mai scump e la ea pe listă

    • Rotaru Vasile
    • 10/12/2020
    Răspunde

    Interesant articol,multumiri,vad ce iau la nepotica.

  6. Răspunde

    O lista foarte buna, multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares