Cadouri pentru copii – Păpușa Anna (Frozen) și Magic Paintig Book Usborne

cadouri pentru copii jucarii de pe uak.ro - papușă Anna Frozen și carte Usborne

De mai bine de 3 ani, am devenit mătușă. Prima a fost Alexandra. Apoi a venit Maria. De când au apărut ele în lumea mea, mare parte din bugetul pentru cadouri de Crăciun le este destinat. Cei mari știu asta își acceptă soarta. Cadouri simbolice, cât mai ieftine. Grosul banilor trebuie să rămână pentru cadouri pentru copii, pentru cele două prințese ale mele. Căci sunt și ale mele! Și am vreo lună de când tot analizez jucării și jocuri. Cumpărasem eu deja o parte din daruri, doar că… păpușa care seamănă cu Elsa, pe care am luat-o atunci, nu îmi place absolut deloc. Nu aduce prea bine cu personajul, iar hăinuțele sunt din nu-știu-ce-material care are textura și foșnetul unei pungi din alea de pe vremuri.

Am decis că ar fi denigrant pentru Moșu’ să pună așa ceva sub brad și că era nevoie de o regândire și o nouă tură de shopping din categoria cadouri pentru copii. Și am început să caut păpuși Frozen. Nu eram sigură dacă o vreau pe Anna sau pe Elsa, dar decizia a venit rapid atunci când am dat cu ochii de minunata păpușă Anna în haine de călătorie de pe uak.ro. Da, diferența de preț între ea și fake-ul acela Elsa este considerabilă, dar și calitatea este cu totul ala.

cadou Craciun Papusa Anna

Păpușa Anna cu rochie de călătorie seamănă izbitor de bine cu personajul care i-a câștigat inima uneia dintre micuțele mele, cu celebrul ei cântecel Hai afară, la zăpadă. Fizionomia este perfectă. Hăinuțele acestei păpuși sunt și ele de calitate superioară. Materialele nu foșnesc, nu zgârie. Rochița și pelerina sunt atent confecționate din materiale bune, nu din celofan. Părul este altfel. Și are și cizmulițe de călătorie!

Păpușă Anna Frozen cu rochie de călătorie

Asta primești când cumperi păpuși originale Frozen de la Jakks Pacific! Anna aceasta merită să stea sub brad, cu siguranță. Moșul va fi mândru să o dăruiască, iar prințesa care o va primi nu are cum să fie dezamăgită.

Păpușă Anna Jakks Pacific

Mă bucur mult că magazinele precum Uak.ro preferă să ofere jucării mai bune, chiar dacă acestea au un preț ceva mai mare. Din păcate, după acești primi doi ani de cumpărat jucării, concluzia mea este că multe magazine ar trebui închise, la ce jucării oferă! Dacă aș avea nepoate strică-tot, poate că nu aș mai gândi la fel și as zice că nu are sens să dau mai mult pe o jucărie pe care ele oricum o strică. Dar am fete cuminți care își iubesc jucăriile și le păstrează cu grijă. Păcat doar că tuși nu a fost destul de isteață să ia din prima ceva bun…

Dacă plăcerea mea a fost să o iau pe Anna, o păpușă nu foarte ieftină, asta nu înseamnă că site-ul mai sus menționat oferă doar jucării, jocuri și articole pentru copii la prețuri de nivelul Annei. Nici vorbă! Vezi secțiunea cu promoții și reduceri întâi de toate! Și, în fiecare categorie și subcategorie, jucăriile pot fi filtrate în funcție de preț. Alegi preț crescător și le vezi pe cele mai ieftine primele.

Gama de produse din care să alegi cadouri pentru copii este una extrem de largă. Au jocuri și jucării de tot felul, atât pentru fete, cât și pentru băieți, indiferent de vârstă. Au păpuși interactive și plușuri pe alese. Au puzzle-uri, bucătării, case de marcat și seturi LEGO cât cuprinde. Au costume și măști pentru copii. Au jucării pentru exterior pe alese, dar și o mulțime de articole pentru școală și grădiniță. Singura problemă este că vei alege greu ce să cumperi. O să pui în coș, o să scoți, o să pui altele și tot așa. O spun din experiență. Pentru că sunt atâtea lucruri frumoase pe care ai vrea să le oferi celor mici. Ai vrea și ceva educativ, dar și ceva creativ. Și o păpușă, dar și ceva care să îndemne la mișcare. Grea misiunea de Moș Crăciun! Măcar are transport gratuit la comenzile de peste 200 de lei.

Usborne Magic Painting Book

Tot sub brad vom mai avea și una dintre aceste cărți Usborne pentru copii, una din colecția Magic Painting Book. Este vorba de cea de mai jos. Va fi prima ei carte Usborne și sunt sigură că-i va plăcea pentru că tuturor copiilor le plac. Sunt distractive și educative în același timp.

carte magica de pictat cu apă Usborne

De ce am ales o carte magică de pictură? Pentru că îi place tare mult să coloreze și am văzut că și pensula o atrage, doar că deocamdată suntem la faza în care depășește liniile desenului și asta nu prea îi convine. Cărticica aceasta este magică pentru că nu ai nevoie decât de apă pentru a colora paginile cu ajutorul pensulei incluse. Paginile sunt desenate și, atunci când treci cu pensula cu apă peste ele, ele se colorează. Magic și pentru mine, dar pentru un copil! Pagina de dedesubt nu se murdărește și ea când dai cu apă? Nu. Pentru că există un soi de subcopertă cartonată și (cred că) și plastifiată, care se așează sub pagina care urmează a fi pictată și protejează paginile de dedesubt.

Dacă aveți prichindei cărora credeți că le-ar plăcea un astfel de cadou, găsiți cărticica de cumpărat și pe Uak.ro, la secțiunea cărți Usborne pentru copii, cât și pe pagina de Facebook Cezar’s Books.

De data asta, am ales bine. Sunt tare mulțumită de cum m-am orientat și ce-am primit. Mai sunt de cumpărat niște dulciuri și gata. Crăciunul poate veni pentru că am gata cadourile pentru copii! Păpușa Anna și cărticica magică de pictat abia așteaptă să ajungă la destinație.

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares