Cadouri de mare efect, la preț mic – bijuterii cu cristale Swarovski

Lantisor si Pandantiv “Blue Heart” cu Swarovski® Crystals

Suntem în plină lună a cadourilor. Deși scriu despre asta încă de pe la jumătatea lunii trecute, lista mea cu idei de cadouri încă nu s-a epuizat și sunt sigură că numărul celor care încă nu au cumpărat cadourile potrivite este încă foarte mare. Motivele sunt diverse: poate nu au găsit până acum ideea perfectă de cadou, poate au așteptat să le intre niște bani în cont, poate n-au avut timp. Pentru ei, vin azi cu o nouă propunere de cadou. Încă una din categoria cadouri femei. O idee care cred că li se va părea potrivită multor bărbați care sunt în căutare de cadouri pentru ea, indiferent de ocazie, nu doar de Crăciun. Pot sta și sunt brad, dar pot fi și un minunat cadou pentru soție de ziua ei. Pe scurt, este vorba despre bijuteriile cu cristale Swarovski.

Ce sunt cristalele Swarovski? Sunt niște pietre create în mod artificial de oameni, cu o compoziție specială (sticlă cu un anumit procent de plumb) care le garantează acea strălucire aproape perfectă, destul de asemănătoare celei produse de diamant. Dar, spre deosebire diamante, care sunt foarte scumpe, cristalele Swarovski sunt destul de accesibile pentru a și le putea permite aproape oricine, după cum indică și prețurile bijuteriilor de pe site-ul aivrea.ro.

Cristalele Swarovski arată bine montate cam în orice tip de metal. Chiar și în argint. Dar, dacă ai intrat deja pe site-ul anterior menționat, cred că ai remarcat cât de bine arată bijuteriile. Sunt bijuterii care, deși ieftine, sunt de mare efect, purtabile chiar și la ținutele de ocazie. Ce zici de această brățară Swarovski?

set bijuterii cristale swarovski

Bijuteriile sunt în general o idee bună de cadou. Pentru că femeile apreciază frumosul, dar și pe cei care le sporesc frumusețea prin cadourile oferite. Femeile iubesc strălucirea și reflexiile magice ale celebrelor cristale Swarovski, mai ales că sunt și la modă de câțiva ani buni.

Simt nevoia să atrag atenția în continuare doamnelor care sunt posesoare sau viitoare posesoare ale unor bijuterii de acest tip că acestea impun anumite reguli de purtare și îngrijire. Nu sunt bijuterii pe care să le porți atunci când speli vase (o brățară), când faci baie sau când dormi. Sunt de evitat contactul cu apa, produsele de curățare (chiar și săpunul pentru mâini), soarele puternic, transpirația. Sunt bijuterii pe care le pui când pleci la întâlnire sau la party și, când te întorci, le-ai scos și le pui într-o cutie de bijuterii. Asta dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de ele. Altfel, își schimbă culoarea, se mătuiesc, etc. Să nu uităm că până și aurul galben, cel mai rezistent dintre tipurile de aur, și tot își modifică aspectul în timp, pierzând din strălucire!

Cât despre tine, dragă cumpărător și dăruitor, ai grijă să alegi tipul de bijuterie pe care știi că ea îl poartă cu plăcere. Unele femei preferă seturile de bijuterii, altele sunt fane brățări, altele preferând lănțișoarele cu pandantiv cum este acesta, pe care l-am primit și eu cadou de curând.

Lantisor si Pandantiv “Blue Heart” cu cristale Swarovski

Își place? Îl găsești pe aivrea.ro. Sper doar ca zâmbetele produse de un astfel de cadou să strălucească cel puțin la fel de tare ca pietrele Swarovski de pe el.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares