Bijuterii personalizate cum vrei tu – ChicBijoux

bijuterii personalizate chicbijoux

Sunt deja câțiva ani buni de când aceste bijuterii personalizate au devenit foarte căutate și pe la noi. Mi-au plăcut din prima. De fapt, îmi place ideea de personalizare în sine, fie că e vorba de o bijuterie, de un articol vestimentar sau de un parfum. Personalizarea da unicitate, sporește emoția produsă de un cadou. Personalizarea arată că îți pasă. Una e să oferi o brățară simplă din argint, alta e să oferi una cu un mesaj de iubire sau poate inscripționată cu un nume sau o dată importantă pentru destinatar.

Sunt o mulțime de magazine online sau vând bijuterii personalizate, deci nu ai foarte mult de căutat atunci când vrei să pregătești cuiva o astfel de surpriză. Treaba e să fii puțin atent, să alegi un site care să inspire încredere, cu adresă și număr de telefon la vedere, cu vechime, cu poze clare, cu descrieri complete. În felul acesta eviți dezamăgirile. Vechimea eu o verific, de obicei, intrând pe pagina de Facebook a unui site. Acolo văd dacă postează de 3 luni sau de 3 ani. Iar pe pagina produsului pe care vreau să-l cumpăr este musai să am poze clare, cu produsul în detaliu, dar și o descriere în care să mi se spună clar din ce material este realizat, ce dimensiuni și ce tip de închidere are, ce garanție mi se oferă. Când cumperi în baza unei singure poze, neclare, luate de la depărtare, și nu ai o descriere, te poți trezi la ușă cu ceva diferit de ce ți-ai imaginat. Sunt pățită!

Pentru cadourile de Crăciun de anul acesta, eu am ales site-ul ChicBijoux.ro. Alegerea este motivată de îndeplinirea cerințelor de credibilitate formulate mai sus, dar și de gama largă de produse personalizabile oferite. Pe unele site-uri ai de ales dintre foarte puține modele. Aici problema e că nu știi ce să alegi, nu că nu ai de unde.

Produsele sunt bine structurate pe categorii. Majoritatea sunt din argint, dar există și câteva produse din aur de 14K, personalizabile și ele. Vrei o brățară pentru soț, iubit, frate sau tată? Mergi la pagina cu bijuterii pentru bărbați. E vorba despre o ea? Aici s-ar putea să pară mai greu de ales pentru că cele mai multe sunt bijuterii de damă, dar sunt puse separat, pe tipuri de bijuterii (cercei, brățări, inele, pandantive) și grupate în funcție de tematica pe care o abordează (bijuterii zodiac, bijuterii cu nume, bijuterii cu animale, bijuterii dedicate anumitor profesii sau pasiuni, bijuterii motivaționale). Ce zici de bijuterii cu amprentă sau cu cod QR?

set bratari puzzle cu nume

La secțiunea bijuterii personalizate motivaționale am avut și eu treabă. Am ales de acolo un set de brățări cu piese de puzzle. De ce puzzle? Pentru că eu și nepoata suntem partenere de nedespărțit la asamblat puzzle-uri, am vrut ceva care să ne lege și mai mult și mi s-au părut 100% pentru noi aceste brățări. Pe piesele de puzzle din imaginea de prezentare de pe site erau niște mesaje motivaționale pe care au am ales să le înlocuiesc cu numele noastre, gravate pe față. Se putea grava gratuit și pe spate ceva, dar nu am vrut. Nu mai era nevoie de altceva.

bratari personalizate puzzle cu nume

Ce mi-a plăcut foarte mult este că ai multe extra-opțiuni, dacă-mi permiteți să le numesc așa. Poți alege ce tip de șnur vrei (simplu sau împletit), poți alege culoarea lui, poți opta pentru placarea uneia sau ambelor brățări cu aur galben sau aur roz. Opțiunile acestea nu există pe multe site-uri cu bijuterii personalizate sau, dacă există, nu sunt selectabile și aplicabile direct pe produsul din coș, fiind nevoie să dai un mesaj separat pentru a explica ce și cum vrei. Achiziție îngreunată = client pierdut. Ce-a ieșit? Vedeți mai jos!

set fulg de nea cercei si bratara

Pe lângă cele două brățări, în comandă am mai avut și un set Fulg de nea, compus din cerceluși și brățară. Cineva le va găsi sub brad și sper să-i placă la fel de mult cum mi-au plăcut mie.

Sunt finuțe și atent lucrate, adică bine finisate. Tăieturile, ca și gravarea, se fac cu laser de mare precizie, iar muchiile sunt bine prelucrate, așa că produsul nu zgârie, deși eu așa mă așteptam, recunosc.

brosa de Craciun bradut

Pentru mine nimic? Ba da. O broșă. A doua broșă pe care mi-o cumpăr în viața mea. Nici măcar nu sunt fan broșe, dar nu am putut rezista să nu-mi iau niciuna, dintre atâtea modele frumoase cu tematica Crăciun găsite pe site. Am optat pentru modelul acesta cu brăduț împodobit și cu perlă. Singurul ei cusur este că e puțin cam grea. Nu e genul de broșă pe care să o poți purta pe un pulover, dar merge de minune pe reverul unui sacou sau ca sistem de prindere al unei eșarfe.

brosa bradut chicbijoux

Fiecare dintre aceste bijuterii (excepție cerceii) a venit într-un săculeț albastru/bleumarin, care are rolul de a o proteja, dar și de a spori farmecul când o oferi cadou. Cercelușii au venit într-o cutiuță la fel de elegantă. Cu excepția broșei, restul produselor alese de mine sunt din argint și marcate ca atare, cu 925 și însoțite de certificat de autenticitate și garanție.

cercei cutie de bijuterii chicbijoux

Cam așa aș descrie pe scurt portofoliul ChicBijoux și impresiile mele după o primă comandă la ei, dar lucrul cu adevărat important și minunat poate că abia acum vine: dacă ai o idee de bijuterie care nu se regăsește pe site, se rezolvă! Cum adică? Poate nu ești fan pisici și căței și preferi iepurașii. Poate vrei un medalion în formă de sticlă de bere sau unul în formă de trotinetă. Orice idee poate prinde viață. Numai scrie-le pe chicbijoux.ro.

Avem și concurs pe Facebook în colaborare cu acest magazin. Poți câștiga un voucher de 200 de lei sa iți iei ce bijuterii vrei tu. Te poți înscrie aici.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares