Accesorii si idei de facut bijuterii acasa

idei de facut bijuterii acasa

Ce ar fi femeia fara bijuterii? Nu stiu cum ati raspunde voi la aceasta intrebare, insa eu nu m-as simti femeie fara podoabele care imi sunt dragi. Daca pe parcursul iernii am cam renuntat la coliere pentru ca se agatau in haine si la accesoriile de par pentru ca obisnuiesc sa imi acopar capul, acum ma bucur de venirea primaverii si pentru ca voi putea reintroduce bijuteriile in tinutele mele zilnice. Cerceii nu vor mai plange ca si-au lasat acasa bratara pereche iar inelele nu se vor mai simti abandonate de colierele care le acompaniau alta data. Sigur ca m-am interesat si care sunt tendintele in materie de bijuterii in 2015 pentru ca imi place sa port bijuterii la moda. Dupa ce m-am pus la zi cu noutatile, mi-am dat seama ca unele piese imi lipsesc din cutia cu bijuterii si am apelat din nou la site-ul meu preferat, Gemsale.ro in cautare de margele online si accesorii din care sa imi fac singura bijuterii la moda. Mi-am cam facut calculele cu necesarul de accesorii pentru ce vreau eu sa fac.
margele facute acasa
Se poarta colierele florale si majoritatea celor de pe piata sunt destul de scumpe. De ce sa nu imi fac eu doua-trei coliere din combinatiile de margele si pietre care imi plac? Stiu ca o sa imi spuneti iar ca nu aveti talent dar urmariti mai intai filmuletul si veti vedea ca mai simplu de atat nu se poate.

accesorii de facut  bijuteriiAvem nevoie de cateva margele (eventual putin alungite in forma de petala sau lacrima), o perluta in ce culoare vrem noi, niste sarma, putina guta si o margica de nisip. Nu ne va lua mai mult de 10 minute, cu toata neindemanarea noastra, sa facem o floare ca aceasta. Sigur ca avem nevoie de uneltele de bijuterit pe care vi le-am descris si in alt articol(cel mai important e sa aveti setul de clesti care va face munca mai usoara). Eu am ales aceleasi pietre de calcedonie albastra ca in video, o perla neagra din imitatie sidef, o margica de nisip alba, transparenta.  O astfel de floare obtinuta poate fi folosita singura, prinsa pe un lantisor metalic, fie se pot crea mai multe si prinse in 3-4 puncte diferite ale lantisorului. Sau, daca va plac bijuteriile mai elegante, o puteti prinde pe un sirag de calcedonii.

bijuterii handmadeaccesorii margelitSa trecem la cercei. Desi anul asta se poarta un singur cercel, nu am de gand sa dau curs acestei tendinte asa ca, am sa ma refer doar la tendinta spre cercei supradimensionati, de obicei din pietre semipretioase. Aici puteti alege o baza de pandantiv si ce pietre semipretioase preferati sa prindeti pe aceasta baza, fie cu sarma argintata fie cu guta. Mai mult decat atat, puteti crea floricele ca cea pentru colier, din margele mai mici si puteti prinde cate o astfel de floricica de fiecare din cele cinci orificii de prindere. Sunt sigura ca veti gasi o multime de combinatii cu diverse margelute sau pietre semipretioase. Singura mea sugestie, pentru ca cerceii vor fi maricei si greoi, este sa folositi un sistem de inchidere cu clips pentru a proteja urechea.ccercei facuti acasa

De ce nu am merge si la cercei pe ideea de franjuri care se poarta foarte mult anul acesta? Cu niste simple margele de nisip colorate, niste sarma, niste tortite si ace cu cap drept. Priviti filmuletul! Doar insirati margelute pe ace, le faceti o bucla, dupa ce le masurati si aveti grija sa fie egale si apoi le prindeti pe tortita cu arc si bila. Eu as face nu doar 2 frajuri ci mai multi, vreo 4-5. Veti obtine cercei foarte frumosi, unici si ieftini!Colierele si cerceii sunt bijuteriile mele preferate, de asta m-am referit la ele. Dar, folosind tutorialele de pe net, margelele si pietrele semipretioase, precum si accesoriile necesare realizarii bijuteriilor, puteti da nastere la orice fel de bijuterie, fie ca vorbim despre ace de par, brose, inele, bratari si altele. Accesoriile pentru bijuterii sunt de fapt niste  baze sau cadre(din metal, lemn sau alte materiale) de care se agata, prind, lipesc margele si pietre semipretioase si dau nastere unor bijuterii ieftine si de mare efect. Accesorii pentru cercei(baze, tortite, clipsuri sau tortite), accesorii pentru bratari (baze metalice pentru bratari sau sarma memorie), accesorii pentru confectionarea broselor(baze si ace), accesorii pentru inele handmade(baze pentru inele si sarma memorie), accesorii pandantive si coliere, margele de orice tip si din mai multe feluri de materiale, in toate culorile, pietre semipretioase pe alese, pe toate la gasiti la cele mai mici preturi pe gemsale.ro. E simplu si ieftin, cu ajutorul lor, sa ai mereu bijuterii ieftine la moda.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 07/03/2015
    Răspunde

    Avem nevoie de multa rabdare,talent..pentru a realiza asemenea accesorii..intradevar ideile,sfaturile..ne sunt de mare ajutor dar daca imbinam si talentul cu rabdarea nu avem cum sa nu fim mandri de ceea ce am confectionat…..Si fiica mea mi-a facut f el si fel de bratari,cercei,lanturi,coliere si ce mandra sunt ca ea este cea care a muncit pentru a le face..lucruri de mare valoare…mai ales ca sunt lucrate manual si facute special de fiica mea!Un articol frumos !

      • cristina
      • 07/03/2015
      Răspunde

      sunt constienta ca pe langa frumusetea lor daca mai adaugi si dragostea pentru persoana care le-a facut(fiica ta), le porti mai mandra decat poarta altii diamantele

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 08/03/2015
    Răspunde

    Foarte frumoase bijuterii poti realiza,iti trebuie inspiratie,ustensilele necesare si materialele din care vrei sa le realizezi.O cunostinta de-a mea realizeaza astfel de frumuseti si de fiecare data cand le privesc ma minunez de ce bijuterii frumoase ies din mainile sale,adevarate opere de arta.

    • Mariana Cioranu
    • 10/03/2015
    Răspunde

    Chiar imi plac bijuteriile pe care ni le-ai prezentat sint superbe .Intr-adevar cumparind tot ce trebuie le putem realiza acasa si nu mai dam atitia bani pe ele cumparindu-le .

  1. Răspunde

    Eu nu port gablonturi, dar pot sa admir un set frumos lucrat sau in culori deosebite.

    • Mihaica Iuliana
    • 11/03/2015
    Răspunde

    Carei femei nu ii plac bijuteriile,accesoriile? Eu chiar imi doresc de mult sa achizitionez materialele necesare pentru a-mi face acasa accesoriile dorite , insa niciodata nu am avut aceasta ocazie …sanatatea a fost mai urgenta si banutii s-au dus pe tratamente. Sper curand sa am aceasta posibilitate…este una din cele mai arzatoare nerabdari ale mele.

  2. Răspunde

    Eu nu prea ma omor dupa bijuteriile care n-au carate :)Recunosc, ma tenteaza prin diversitate si culori dar mi se pare inutil sa incep sa le cumpar si sa imi fac stoc acasa 🙂

    • Gutu Adriana Maria
    • 21/09/2015
    Răspunde

    fix cum sunt cerceii din imagine,cei lungi..am si eu!!difera doar cateva culori

    • Andreea Grecu
    • 11/10/2015
    Răspunde

    Cuvântul „handmade” e cel mai cunoscut și populaf acum. Suna eco, practic, ușor dar ingenios ! am ceva bijuterii sși accesorii de mânacum ar fi un set de cercei și pandantiv din hârtie , am avut un set de colier și cercei tot de mâna ,sși am și un plic pictat cu bufnițe.

    • cristina
    • 18/10/2015
    Răspunde

    Cumpar produse handmade.
    shiroyuki@yahoo.com

    • elena
    • 24/05/2017
    Răspunde

    as dori si eu sa fac acasa bijuteri cum as putea face ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares