Nicoleta Luciu e din nou mamica

bebe
Prima sarcina a Nicoletei ne-a lasat pe toti cu gura cascata; cum una dintre cele mai sexy femei din Romania si-a lasat lookul de o parte si a pus zeci de kilograme din dragoste pentru copilul ei? Surpriza si mai mare s-a produs dupa sarcina, cand in timp foarte scurt, Nicoleta si-a recapatat formele de dinainte de sarcina. Foarte multa vointa si curaj. Asa as caracteriza-o!
 
Ieri seara, pe 1 octombrie, Nicoleta a dat nastere celor trei tripleti pe care, cu greu dar cu drag, i-a purtat noua luni de zile.Ultima data cand am vazut-o la TV acum cateva zile, era tintuita intr-un carucior cu rotile, pentru ca nu ii mai era permis nici cel mai mic efort. Chiar daca vedeta si sotul ei au mizat pe nasterea micutilor in luna septembrie, luna in care sunt nascuti si ei, cei 3 bebelusi au preferat sa isi faca aparitia in octombrie. Iuliana Luciu, sora Nicoletei a asistat la nastere si s-a declarat foarte fericita. Dupa zile bune petrecute la Polizu, de ieri, mamica Nicoleta are inca 3 urmasi :Kim, Kevin si Karolly. Micutii sunt sanatosi si vor mai ramane la terapie intensiva neonatologie pana vor mai lua ceva in greutate. Oricum Nicoleta i-a ingrijit bine pe perioada sarcinii, au fost 3 nou nascuti destul de maricei pentru o sarcina tripla : Kim a avut 2250 g, Karol 2100 g iar Kevin 2200 g.
 
Sa le traiasca, sa se bucure de ei. Asteptam acum sa vedem daca fiecare din micuti se va bucura de o pereche proprie de nasi 🙂 .In orice caz, o sa aiba nevoie de multe body-uri pentru copii asa ca, ii recomand magazinul Noriel din Piatra Neamt.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares