SkyShowtime – cât dai, atâta face

SkyShowtime păreri

Surle, trâmbițe, fanfară, ropot de aplauze, postări peste postări și reclame cu duiumul, toate în așteptarea cele mai noi platforme de streaming din România, SkyShowtime. Adică, o platformă pe care plătești un abonament lunar să te uiți la filme și seriale. Trebuia să o încerc și eu, să vedem dacă merită banii sau nu.

Vestea bună este, cel puțin din câte îmi dau eu seama, încă este valabilă mega-oferta de lansare, cea care îți oferă acces la programele din aplicație pentru doar 1,99 euro, adică la jumătate din prețul la care va fi disponibil abonamentul lunar după perioada aceasta promo. Ba, mai mult decât atât, se pare că aștia care ne-am grăbit să vedem marea cu sarea pe SkyShowtime, vom avea parte de acest tarif pe toată viața. 2 euro = 10 lei. Nu sună deloc rău, nu?

Din păcate, se confirmă și de data asta spusele bunicului meu – cât dai, atâta face. Cu alte cuvinte, la banii aceștia nu prea ai la ce să te uiți. Cam tot ce-am văzut pe platformă, în vreo 5 minute de răsfoit, multe sunt filme vechi, la care doar nostalgicii care le-au văzut deja de trei ori și au amintiri puternice legate de ele s-ar mai uita. Sau niște copii care nu le-au văzut pentru sunt proaspăt intrați în lumea asta, a filmelor. Top Gun, Jurrasic World, King Kong, Nașul, le găsiți aici dacă vă interesează.

sinsay.com/ro

Bine, fie! Exagerez. Sunt și filme de dată mai recentă (Downtown Abbey, Mașinărie infernală, Vikingul, Oaspetele Misterios, Redeeming love, 1923, Tulsa King, Primarul din Kingstown), dar oferta nu mi se pare nici prea bogată, nici suficient de diversă.

Se pare că multe seriale sunt incomplete, în sensul că nu au toate sezoanele. Dar, asta nu ar chiar de blamat, la prețul acesta, dacă am vorbi de sezoanele finale. Netflix este mai scump și tot nu are serialele complete. Aștept de o veșnicie sezoanele următoare de la New Amsterdam și Vikingii, de exemplu. Din păcate, pe SkyShowtime sezoanele de debut sunt cele care lipsesc. De notat și că, la unele filme, lipsește și subtitrarea în română sau aceasta nu este sincronizată cu sunetul și imaginea.

Poate că sunt eu prea pretențioasă? Soțul meu și-a găsit vreo două seriale pe care zicea că ar vrea să le vadă. Eu am dat scroll în toată categoria Thriller (genul meu preferat) și am găsit doar vreo 2-3 titluri pe care să nu le știu, iar, dintre acelea, absolut niciunul nu mi-a atras atenția cât să mă facă să-i dau play sau să-l adaug în lista de văzut.

La capitolul filme și seriale pentru copii, lucrurile stau puțin mai bine, cel puțin la prima vedere.

Am tras cu ochiul și pe la postările de pe pagina lor de Facebook și nu sunt singura nemulțumită de ce oferă SkyShowtime la acest moment. Sunt unii care zic că ar trebui să avem răbdare pentru că încă se lucrează, lucru confirmat și de administratorul paginii care spune următoarele: Conținutul Skyshowtime este în continuă extindere, multe lucruri noi te așteaptă din martie.

Pot doar să sper că toate minusurile se datorează faptului că s-au grăbit să lanseze platforma la data anunțată deși lucrurile nu erau puse la punct. Sincer, nu mă aștept ca, la banii ăștia, să văd filme de anul trecut, dar măcar să am mai multe opțiuni. Să nu mă trezesc că vreau să mă uit la Dexter și nu este sau să decid să vizionez Grimm și să am surpriza să lipsească sezoanele 1 și 2. Mai lăsăm câteva luni abonamentul, să vedem cum evoluează lucrurile! La 2 euro, nu ne încurcă prea mult.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • MarioaraGurgu
  • 22/02/2023
  Răspunde

  Mulțumim pentru recomandare.

  • Valeria Chertes
  • 22/02/2023
  Răspunde

  Nu m-am înscris încă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares
%d blogeri au apreciat: