Lista mea de bijuterii pentru vara

cercei mari argint

Luna trecuta, de ziua mea, am primit cateva hainute noi si, probandu-le astazi, am ajuns la concluzia ca ceva nu e in regula si mi-am dat seama ce imi lipsea: cateva bijuterii asortate. De ceva timp tot admir prin toate revistele de moda bratarile acelea late metalice, tip manseta, colierele lungi coborand sub linia pieptului si cerceii rotunzi foarte mari specifici anilor ’70. Nu ca nu as avea si eu destule bijuterii din argint dar, in fiecare sezon, in functie de ce vad prin reviste si imi place, imi mai cumpar si eu cate ceva. Pana la urma, investesc in bijuterii din argint care vor rezista o viata si le voi mai da mai departe fiicei sau nepoatei mele, asa cum mi-a dat si mie mama inelul ei din argint cu piatra de smarald si cerceii cu pietre de onix care, curatate, aratau impecabil.

Mi-am ales un colier lung, foarte potrivit pentru a fi purtat la o tinuta casual-sport, peste orice maieu sau tricou uni. Lantul e subtire, are 70 de centimetri lungime, e din argint de buna calitate(925) rodiat si are atasat un pandantiv cheie care va atrage toate privirile. Pandantivul este din argint si el si e destul de maricel 7/4 centimetri. Se poarta foarte mult in aceasta vara colierele lungi cu pandantive mari si grele, indiferent ca alegi sa la asortezi la un tricou, la o camasa sau la o rochie subtire de vara.

La capitolul cercei din argint, sunt foarte bine dotata dar nu aveam deloc tipul asta de cercei mari, rotunzi, greoi. Nu prea ma dau eu in vant dupa stilul retro dar designul lor chiar imi place. Par foarte feminini si deloc pretentiosi, in sensul ca ii poti purta la mai multe tipuri de tinute. Merg si la o rochie dar si la o tinuta compusa din pantalon, bluza cu maneci fluture si palarie. In general, te indeamna sa pastrezi linia clasica. Cerceii au 6 centimetri lungime si patru centimetri diametru asa ca sunt exact ce imi doream eu.

atelierulfamiliei.ro

La bratari am oscilat multe intre o bratara cu perle, una argintie cu elemente colorate si o bratara aurie foarte lata, tip manseta. A castigat varianta din urma pentru ca m-am indragostit iremediabil de aceasta bratara fixa placata cu aur de 18 k. E ieftina dar e de mare efect si, fiind placat cu aur, nu imi va declansa vechile mele alergii de piele. Bratarile metalice late pot fi asortate si ele la diferite hainute. Poti alege sa le asortezi cu o rochie eleganta dar si cu o pereche de pantaloni scurti din denim. Nu sunt pretentioase dar sunt foarte frumoase si apreciate.

Cam asta ar fi whislist-ul meu de bijuterii pentru vara 2015 si, desi ele au preturi destul de bune in magazinul de unde mi le cumpar de obicei(OnlineBijoux.ro), nu mi le pot lua totusi pe toate luna asta. Care ar fi sfatul vostru, care dintre cele trei ma sfatuiti sa le cumpar mai intai: cerceii mari din argint, colierul lung cu pandantiv mare cheie sau bratara manseta placata cu aur?

PS: ca sa nu ziceti ca sunt fata rea, va anunt ca la comenzi de peste 200 de lei, Online Bijoux va face cinste cu un ceas colorat de vara! Nu stiu exact cat tine promotia asa ca, grabiti-va!

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 20/06/2015
    Răspunde

    Superbe sunt toate bijuteriile !Cam greu de ales…eu una le-as lua pe toate…dar na…acum in functie si de buget)))daca as fi neaparat silita sa aleg doar o bijuterie cred ca as opta …pentru minunata bratara!

    • Hacman Radu
    • 21/06/2015
    Răspunde

    ee cand vine vorba de bijuterii Mary e prima))))….dar merita…sunt mandru ca o am….sincer sa fiu, eu unul, as alege acea bratara…

      • cristina
      • 21/06/2015
      Răspunde

      ma bucur ca exista barbati atat de atenti cu sotiile lor :*

    • Hacman Radu
    • 22/06/2015
    Răspunde

    Dumnezeu mi-a daruit cel mai minunat cadou care poate exista pe acest pamant,,Sotia mea”!!!!Mary pentru mine inseamna totul!…Ma simt foare norocos ca o am…si bineinteles pe fiica noastra ,pe care o ador…si Laviniei ii place foarte mult acea bratara!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Superbe bijuterii,diverse modele,nu stii ce sa alegi,toate sunt frumoase,bratara e minunata dar si celelalte.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Super bijuterii chiar imi plac, si oferta aceea este chiar foarte tare. Multumesc de recomandare Criss.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    O sa caut si eu ceva pentru Alex, poate gasesc un ceas pe gustul lui sau un lantisor ceva.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Frumoase bijuterii ai ales, Iulia mi-a spus ca sunt si de barbat, insa eu vreau ceva din aur pur, nu doar placat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares