Echiparea pentru școală, mai ieftină în Decathlon

Înapoi la școală, înapoi la sport

Vacanța de vară este pe sfârșite. Clopoțelul se pregătește să anunțe un nou început de an școlar pe care autoritățile îl promit normal, după doi ani în care ne-am jucat de-a școala online. Ați început echiparea pentru școală? Ca în fiecare an, sunt obligatorii câteva sesiuni de shopping. E nevoie de rechizite, de haine, de încălțăminte, echipamente sportive. Drumuri și bani de cheltuit. Dar poți cheltui mai puțin dacă alegi cu atenție magazinele din care faci shopping. Decathlon este doar un exemplu de magazin din care poți cumpăra o bună parte din lucrurile necesare la prețuri corecte.

Ghiozdane începând de la 25 RON

De ce nu ar fi potrivit pentru școală și grădiniță un rucsac pentru drumeții, în locul clasicului ghiozdan? Mai ales că rucsacurile sunt foarte ușoare și făcute din materiale durabile. Unele sunt chiar impermeabile. Cel mai ieftin rucsac pe care îl poți cumpăra de pe site-ul Decathlon, pe post de ghiozdan, costă 25 de lei și cântărește doar 150 de grame. Are spatele din spumă, fiind super confortabil.

Au și rucsacuri de la brandurile mari. Puma, Nike, Adidas, Converse, Under Armour, Fila, Lotto sunt câteva nume apreciate de școlarii mai mari. Poți vedea aici toată gama de rucsacuri pentru școală sau cu un click pe poza de mai jos.

rucsacuri ghiozdane ieftine

Încălțăminte de calitate, 2 ani garanție, de la 45 RON

Cine spune că nu poți avea calitate la prețuri mici nu a cumpărat până acum încălțăminte de la Decathlon. Știai că încălțămintea lor are doi ani garanție? Pe bune, nu doar pe hârtie. Iar prețurile la încălțăminte pentru copii pornesc de pe la 45 RON. Durabilitatea, rezistența și confortul sunt maxime, iar prețurile minime.

Și aici avem brandurile mai accesibile, precum Domyos sau Quechua (pe ambele le recomand ca fiind foarte rezistente), dar și branduri de top precum Skechers, Adidas, Puma, Nike sau Asics, la prețuri mult mai bune decât în alte magazine. Vezi aici oferta completă! Ce zici? Echiparea pentru școală parcă nu mai e chiar așa costisitoare.

încălțăminte copii pentru școală

Jachete și hanorace pentru copii, de la 43 RON

Odată cu începutul anului școlar, vremea se răcește. Nu poți trimite copilul la școală fără un hanorac, o vestă, o geacă. Și pentru această categorie poți vizita magazinul online decathlon.ro sau, de ce nu, pe cele fizice, dacă ai unul în preajmă. Poți cumpăra un hanorac călduros cu glugă, disponibil pe mai multe variante de culoare, la 40 RON. Cu doar 20 de lei în plus, găsești jachete impermeabile absolut necesare pentru zilele ploioase de toamnă. Click aici pentru modele, prețuri și mărimi!

Jachete ieftine copii pentru școală

Echipamente sportive la cele mai bune prețuri

Cum ai putea rata secțiunea cu echipament sportiv pentru orele de educație fizică sau sportul pe care școlarul tău a optat? Echiparea pentru școală implică și echiparea pentru sport.

Echipament educație fizică

Pentru orele de educație fizică din programa școlară poți opta pentru colanți și tricou, dacă este vorba despre o fetiță, sau pantaloni de trening și tricou, dacă avem de-a face cu un băiețel. Dacă vorbim despre ore de sport în aer liber, nu uita să adaugi în echipament și o bluză de trening. Sigur că se poate merge și pe varianta unui trening. Prețurile la treninguri pentru copii pornesc de la 35 RON. Uite aici oferta de treninguri!

Treninguri ieftine copii

Echipament fotbal

Fotbalul este unul din principalele sporturi practicate în școlile din România, cel mai iubit de către băieți. Echipamentul special pentru fotbal implică unele costuri, dar acestea nu vor fi foarte mari dacă profiți ce această ofertă. La așa prețuri, cu puțin peste 200 RON ai un echipament complet, inclusiv ghetele de fotbal și o geantă pentru echipament.

Echipament baschet

Și baschetul devine tot mai popular în rândul copiilor și al adolescenților. În unele școli chiar se practică serios acest sport. Dacă nu știați, și pentru baschet există echipament special, chiar dacă el se poate juca și în ținuta clasică pentru orele de educație fizică. Tricourile și șorturile pentru baschet sunt mult mai ușoare, mai lejere, dând o mai mare libertate de mișcare.

Echipament handbal

Cam la fel stă treaba și în cazul handbalului pe care îl joacă deopotrivă fetele și băieții. Acolo unde există cu adevărat pasiune pentru acest sport și dorește a face performanță echipamentul contează foarte mult. Și ne referim doar la îmbrăcămintea pentru handbal, ci și la încălțăminte. Baschetul și handbalul se joacă pe terenuri destul de dure și cer încălțăminte nu doar confortabilă și ușoară, ci și capabilă să amortizeze și să protejeze articulațiile.

Și celor care joacă volei le-ar prinde bine un echipament dedicat acestui sport și încălțăminte adecvată.

Cam acestea sunt sporturile care se practică de obicei în școlile din România.

Pentru oricare din ele, poți căuta echipament pe decathlon.ro. Ai cele mai bune prețuri, calitate, rezervare și ridicare din magazin gratuite, transport gratuit la domiciliu la comenzile mai mari de 250 RON. Și, așa cum ai văzut deja, ai în ofertă și produse care pot fi folosite în viața de școlar de zi cu zi, nu doar la orele de sport.


Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 19/08/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații.

      • Asaftei Simona
      • 19/08/2022
      Răspunde

      Au produse foarte bune și prețul este super accesibil ,dar păcat că nu am prin apropiere Decathlon sau chiar online comandam cu siguranță ,că am incercat să cumpăr ,dar nu merge ramburs să plătesc ,doar cu card ,așa că am renunțat .

  1. Răspunde

    si pe fiica mea de acolo am echipat-o. Si a zis ca multi din colegii de liceu sunt cu haine de acolo (aici a inceput scoala, gata).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares