4 parfumuri de toamnă (de damă) de care te vei îndrăgosti

parfumuri de toamnă

A crea parfumuri este o artă. A alege cel mai bun parfum pentru tine, în funcție de gusturi, pH-ul pielii, anotimp, este tot un fel de artă. Nu crezi? Cum sezonul cald se cam apropie de sfârșit, pentru astăzi mi-am propus să te ademenesc cu 4 parfumuri de toamnă pe care eu le iubesc, pe care toată lumea le laudă, care nu au cum să treacă neobservate și de care te vei îndrăgosti și tu, mai mult ca sigur.

Toamna cere parfumuri calde care să ne dea o stare de bine chiar și în zilele reci și ploioase. Căutăm produse cu o anumită greutate, dar nu prea grele, picante sau dulci, și preferăm apele de parfum în locul apelor de toaletă. Fix asta ne oferă cele patru recomandări de mai jos.

 Tom Ford, Metallique

Tom Ford este cu siguranță un nume sonor în industria modei, dar și în lumea parfumurilor. Metallique, semnat Tom Ford, lansat în 2019, este un parfum mai mult decât potrivit pentru toamnă și sezonul rece în general. Miroase absolut fantastic și unic, ca toate aceste parfumuri Tom Ford.

 Tom Ford, Metallique

Este elegant și rafinat. Se deschide cu note de bergamotă și piper roz pentru ca, la final, vanilia și lemnul de santal să rămână ore bune pe piele, învăluind-o într-un parfum demn de o femeie puternică, dornică să strălucească. Nota de aldehidă îl face cu adevărat special, prin accentul metalic despre care vorbesc numele și sticluța în care vine ambalat.

Chanel Coco, Mademoiselle

Un al doilea produs pe lista mea cu parfumuri de toamnă, care se va face remarcat imediat și va fi greu de uitat, este apa de parfum Mademoiselle de la Chanel. Pentru detalii despre preț și note, vezi pagina parfumuri Chanel. Este disponibil în două variante de gramaj, de 50 ml și 100 ml.

Chanel Coco Mademoiselle

Eleganță, finețe, delicatețe, senzualitate, mister, curaj, prospețime, siguranță. Cam asta exprimă, din punctul meu de vedere. Un parfum nici prea greu, nici prea ușor, cu un siaj puternic, cu un ușor iz vintage (e de bine!), atrăgător imediat de bună dispoziție. Asaltul inițial este puternic, poate prea puternic pentru unii, dar pe măsură ce se așază îți condimentează perfect ziua.

Yves Saint Laurent, Libre

De-o seamă cu Metallique de la Tom Ford, Yves Saint Laurent Libre este al treilea parfum pe care ți-l propun pentru toamna aceasta. Este tot un parfum cu personalitate puternică, demn de o femeie matură și capabilă să-și ia viața în propriile mâine. Libre înseamnă liber în limba franceză. Este pentru femei libere de prejudecăți, cu mintea liberă, libere să-și trăiască viața așa cum vor sau gata să lupte pentru a-și câștiga libertatea fără de care simt că nu pot respira în voie.

Yves Saint Laurent Libre

Notele de bază, cele care au persistența cea mai îndelungată, sunt ambră, lemn de cedru, mosc și vanilie de Madagascar. Este un parfum cald, dulce, încântător prin aroma finală, un mix de vanilie și lavandă, situat cumva la limita dintre clasic și modern.

Giorgio Armani, My Way

Cel mai nou dintre parfumurile pe cate ți le propun astăzi este My Way de la Giorgio Armani. Este un floral lemnos din 2020, un accesoriu invizibil care să te ajute să-ți găsești sau regăsești drumul. Purtabil oriunde, oricând și la orice vârstă, My Way îți dă o stare de bine de la primul puf. Este dulceag și feminin, jucăuș, cu aromă destul de clară de tuberoze și vanilie. Pur și simplu, emană energie pozitivă, veselie și optimism. Cu siguranță este nevoie de așa ceva într-o zi mohorâtă de toamnă.

Giorgio Armani My Way

Mai subtil decât cele trei parfumuri prezentate anterior, cu un siaj mediu, My Way este cu siguranță calea spre multe complimente și o alegere potrivită pentru începutul toamnei și primăvară.

Toamna nu e un sfârșit trist al verii, ci începutul unui noi etape din viața. Ea merită și trebuie celebrată cu parfumuri în acord cu bogăția ei de arome. Împărțirea parfumurilor pe grupe în funcție de sezon nu e o simplă strategie de marketing, cum sunt unii tentați să creadă. Așa cum pantalonilor scurți le stă bine purtați vara și paltonului, iarna, așa și parfumurile te îmbracă mai gros sau mai lejer, în funcție de nevoile noi care apar odată cu schimbarea anotimpului. Vara porți ceva ușor, toamna, ceva mai greu și călduros. Un parfum prea light se pierde rapid în aerul rece.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 20/08/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru revomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares